- 18 Ocak 2018
- 392
- 104
- 103
- 26
- Konu Sahibi efes031122
-
Lütfen atar mısınız? Çok isterim eski hali ve yeni halini görmeyiEnes yiğite oldum ben tavsiye ederim istersen foto atarım özelden
Ay ayni bende öyleyim burnum küçük nefes sıkıntım var sol hic almiyor sağda %50 falan şuan nasılsınız mesela 10 uzerinden puanlarsaniz kac verirsiniz hem şekline hem nefes alisiniza ve özelden resim atabilrimisiniz uygunsa sizin icindeBen ta Almanya’dan gidip Ankara’da Erol tunç a oldum harika bi burun yaptı. Benim burnum zaten küçüktü nefes sıkıntım vardı ve ufak bi kemerim vardı. Tavsiye ederim kimse burnun estetik mi diye sormuyor
Oldunuzmu???Elad beyle görüştüm, en içime sinen doktor oldu uzun uzun detaylı konuşabildim. Kapalı teknikle yapacak eğer son dakika vazgeçmezsem bir sıkıntı olmazsa sonucu mutlaka paylaşacağım eğer Elad beye olan biri varsa bilgilendirirse çok sevinirim
Nisan sonu için gün aldımOldunuzmu???
Hayırlı haberlerinizi duyarız insallah gönlünüze göre olur fiyat olarak ne dedilerNisan sonu için gün aldım
Dediğiniz gibi kıkırdaklarım zayıfmış drum desteklediğini söyledi kanat küçültmeye gerek duymamış belli bir proporsiyonu var ona uygundu finalde dedi şuan ucu eskisinden büyük ve şiş duruyo kolumella ile uğraştığı için olduğunu düşünüyorum pazartesi bantlar çıkınca göreceğim benim asıl sıkıntım kemerdi barbie bir burun değil kusurları giderilmiş bir burun istemiştim umarım istediğim gibi olmuştur. Ben çok araştırmıştım öncesinde buradan o yüzden düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim umarım buradanAçık yapması daha iyi görüş açısını arttırıyor. güzel bir burun çıkar bence uzun bir burnunuz yok. Supratif geciş yakışır muhtelemen burun ucuna doğru kıkırdak eksikligi var esnek bastirabiliyorsunuz diye düşündüm. O burunları doktorlar daha iyi şekil veriyor benim gördüğüm. Burun deliklerini mutlka kucultturun ben şuan ondan hiç memnun değilim mesela. Keşke bilseydim de konussaydim bunlari
Merhaba burnunuzun son durumu nasıl nefes almanız nasıl güncel durumuzunu paylaşır mısınızDediğiniz gibi kıkırdaklarım zayıfmış drum desteklediğini söyledi kanat küçültmeye gerek duymamış belli bir proporsiyonu var ona uygundu finalde dedi şuan ucu eskisinden büyük ve şiş duruyo kolumella ile uğraştığı için olduğunu düşünüyorum pazartesi bantlar çıkınca göreceğim benim asıl sıkıntım kemerdi barbie bir burun değil kusurları giderilmiş bir burun istemiştim umarım istediğim gibi olmuştur. Ben çok araştırmıştım öncesinde buradan o yüzden düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim umarım buradan
Merhaba, 12.günüm bugün bantlarım çıktı çok şişim yorum yapmak için erken ama 12.gün için değerlendirecek olursam doktorum konuştuğumuzdan ya da istediğimden farklı bir burun yapmadı ne istediysem o gerçekten foto ekliyorum. Benim eski nefesim iyiydi ama şuan eskisinden daha iyi nefes alıyormuş gibi hissediyorum. Doktor tıkanabilirsin 6.aya kadar normal demişti ama tıkanmadım düzenli temizlememi yapıyorum nefes açısında çok iyi şuan. Şekil içinde min 6 ay sabretmemi söyledi. Çok tatlı kendisi listenizde varsa mutlaka bence kendisine muayene olun ben7 8 tane doktor gezdim öncesinde ama bi tek Elad bey bende güven oluşturdu ve yılların üstüne cesaret edebildim şuan için tek bir keşkem yok süreçte çok rahattı bence ama dediğim gibi net memnuniyet için 6-12 arası bir yorum daha sağlıklı olur. Doktorum hesabında 4 5 yıllık hastalar var özellikle bakın derim ve eminim kendisi fotoğraflarda oynama yapmıyor canlı şahidimMerhaba burnunuzun son durumu nasıl nefes almanız nasıl güncel durumuzunu paylaşır mısınız
Gerçekten çok hoş görünüyor sizin adiniza çok sevindim elad beye daha denk gelmemistim sayfasini inceleyeceğim teşekkür ederimMerhaba, 12.günüm bugün bantlarım çıktı çok şişim yorum yapmak için erken ama 12.gün için değerlendirecek olursam doktorum konuştuğumuzdan ya da istediğimden farklı bir burun yapmadı ne istediysem o gerçekten foto ekliyorum. Benim eski nefesim iyiydi ama şuan eskisinden daha iyi nefes alıyormuş gibi hissediyorum. Doktor tıkanabilirsin 6.aya kadar normal demişti ama tıkanmadım düzenli temizlememi yapıyorum nefes açısında çok iyi şuan. Şekil içinde min 6 ay sabretmemi söyledi. Çok tatlı kendisi listenizde varsa mutlaka bence kendisine muayene olun ben7 8 tane doktor gezdim öncesinde ama bi tek Elad bey bende güven oluşturdu ve yılların üstüne cesaret edebildim şuan için tek bir keşkem yok süreçte çok rahattı bence ama dediğim gibi net memnuniyet için 6-12 arası bir yorum daha sağlıklı olur. Doktorum hesabında 4 5 yıllık hastalar var özellikle bakın derim ve eminim kendisi fotoğraflarda oynama yapmıyor canlı şahidim
Merhaba burnunuz çok iyi görünüyor şuan durumunuz nasılMerhaba, 12.günüm bugün bantlarım çıktı çok şişim yorum yapmak için erken ama 12.gün için değerlendirecek olursam doktorum konuştuğumuzdan ya da istediğimden farklı bir burun yapmadı ne istediysem o gerçekten foto ekliyorum. Benim eski nefesim iyiydi ama şuan eskisinden daha iyi nefes alıyormuş gibi hissediyorum. Doktor tıkanabilirsin 6.aya kadar normal demişti ama tıkanmadım düzenli temizlememi yapıyorum nefes açısında çok iyi şuan. Şekil içinde min 6 ay sabretmemi söyledi. Çok tatlı kendisi listenizde varsa mutlaka bence kendisine muayene olun ben7 8 tane doktor gezdim öncesinde ama bi tek Elad bey bende güven oluşturdu ve yılların üstüne cesaret edebildim şuan için tek bir keşkem yok süreçte çok rahattı bence ama dediğim gibi net memnuniyet için 6-12 arası bir yorum daha sağlıklı olur. Doktorum hesabında 4 5 yıllık hastalar var özellikle bakın derim ve eminim kendisi fotoğraflarda oynama yapmıyor canlı şahidim
Şişler biraz daha indi 5.haftam doldurdum şuan çok çok memnunum doktorum sağolsun ne konuştuysak onu yapmış, nefes almam ameliyat öncesinde iyiydi şuan çok daha iyi bence genel olarak 5 haftalık sürecim tek bir keşkem olmadı çok şükürMerhaba burnunuz çok iyi görünüyor şuan durumunuz nasıl
Maşallah çok sevindim adınıza ben de doktor arayışındayım sizde ricam adını özelden yazabilir misinizŞişler biraz daha indi 5.haftam doldurdum şuan çok çok memnunum doktorum sağolsun ne konuştuysak onu yapmış, nefes almam ameliyat öncesinde iyiydi şuan çok daha iyi bence genel olarak 5 haftalık sürecim tek bir keşkem olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?