burun estetiği için önereceğiniz doktor

goncak4

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
554
1
316
merhaba aranıza yeni katıldım.acaba burun estetiğine önereceğiniz doktor var mıdır?çok korkuyorum aksilik olur da 5 -6 defa amleyata girerim diye...bu yüzden işinin ehli birini arıyorum.burnumda yamukluk ya da kemer yok.sadece tombul ve yayvan.lütfen yardım edinnn:((

merhaba aranıza yeni katıldım.acaba burun estetiğine önereceğiniz doktor var mıdır?çok korkuyorum aksilik olur da 5 -6 defa amleyata girerim diye...bu yüzden işinin ehli birini arıyorum.burnumda yamukluk ya da kemer yok.sadece tombul ve yayvan.lütfen yardım edinnn:((

aramıza hoşgeldin goncak yerimseniben bende senin gibi çok korkmuştum ama korkularım yersiz çıktı :) benim doktorum Doç. Dr. Tuğrul Maral'dı profilimden fotoğrafıma bak istersen fikir edinmiş olursun ;)

teşekkür ederim müge:))ya acemiyim biraz beceremedim nasıl görücem profiline girdim ama göremedim resim:kedi:bi de aklamayi unuttum izmirden katılıyorum ve burda iyi bi doktor arıyorum:D

teşekkür ederim müge:))ya acemiyim biraz beceremedim nasıl görücem profiline girdim ama göremedim resim:kedi:bi de aklamayi unuttum izmirden katılıyorum ve burda iyi bi doktor arıyorum:D

canım ben istanbul'dayım ama sen yinede bir bak ;) adımın üstüne tıkladığın zaman profilim açılacak açılan sayfanın sağ tarafına bak aşağı doğru in biraz orda siyah beyaz bir resim görmen gerekiyor :)

..................

Son düzenleme:
merhaba aranıza yeni katıldım.acaba burun estetiğine önereceğiniz doktor var mıdır?çok korkuyorum aksilik olur da 5 -6 defa amleyata girerim diye...bu yüzden nşinin ehli birini arıyorum.burnumda yamukluk ya da kemer yok.sadece tombul ve yayvan.lütfen yardım edinnn:KK43:(

Doç.Dr.Serkan Yıldırım burun ameliyatlarında süper bnce.Ben ameliyat olalı 5 ay oldu beni tanımayanlar ''aa burnun estetikmi'' diye sormuyo çünkü çok doğal bi burnum var.Aynanın karşısına geçip buruncuğumu seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

ataşehir estetica dr ercan demiray başarılı bir hekim .. 1 ay önce oldum gayet iyi bir sonuç aldım..

ayy goncak ben de senn gibiyim. foto da göremiyorum. aneeem ne çok ameliyat yaptıran varmış meğer :))) ben de izmirde istiyorum ama farklı bi yerde de bakıyorum yine.bulabirim inşallah iyi bi doktoorr. :)

Back
X