Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba aranıza yeni katıldım.acaba burun estetiğine önereceğiniz doktor var mıdır?çok korkuyorum aksilik olur da 5 -6 defa amleyata girerim diye...bu yüzden işinin ehli birini arıyorum.burnumda yamukluk ya da kemer yok.sadece tombul ve yayvan.lütfen yardım edinnn(
teşekkür ederim müge:))ya acemiyim biraz beceremedim nasıl görücem profiline girdim ama göremedim resim:kedi:bi de aklamayi unuttum izmirden katılıyorum ve burda iyi bi doktor arıyorum![]()
merhaba aranıza yeni katıldım.acaba burun estetiğine önereceğiniz doktor var mıdır?çok korkuyorum aksilik olur da 5 -6 defa amleyata girerim diye...bu yüzden işinin ehli birini arıyorum.burnumda yamukluk ya da kemer yok.sadece tombul ve yayvan.lütfen yardım edinnn(
merhaba aranıza yeni katıldım.acaba burun estetiğine önereceğiniz doktor var mıdır?çok korkuyorum aksilik olur da 5 -6 defa amleyata girerim diye...bu yüzden nşinin ehli birini arıyorum.burnumda yamukluk ya da kemer yok.sadece tombul ve yayvan.lütfen yardım edinnn(
Oncesı sonrası resımlerı gormek ıcın cekılen ezıyet...![]()
teşekkür ederim müge:))ya acemiyim biraz beceremedim nasıl görücem profiline girdim ama göremedim resim:kedi:bi de aklamayi unuttum izmirden katılıyorum ve burda iyi bi doktor arıyorum![]()