BURUN ESTETİĞİ İÇİN (SORU-CEVAP)

Doktorumun adini demiyim erzurumda oldum Bende 7 ay önce deviasyon ameliyatı oldum arkadaşlar tabi işin içine estetikte giriyo ama doktorun ne ameliyat öncesi nede sonrası ilgilenmedi açıklama dahi yapılmadı tavsiye üzerine size tek onerim doktorunuzla konuşmadan sakin ameliyat olmayın çünkü ameliyat gününe kadar çok tedirgin ve gergindim bi doktor hasta ilişkisi yoktu neyse sonra dedim ameliyat günü konusudur şikayetlerini derim hem alerjimde var onları da ameliyat esnasında da mudehale ile hallediyolarmis herşeyi soylicektim ameliyat için hazırlandı içeride anesteziciye söyledim doktorla konuşmadan sakin beni bayiltmayin ama maalesef çoktan yayılmış ve ameliyattan cikmistim yüzüm gözüm çok sisti ve çok morardi kontrole geldiğinde pat diye odaya girdi hiç bisey demeden burnunu sıktı tam çıkıyordu estetik de yaptınız mi dedim çünkü zaten ameliyat olmusum o arada oda olur diye söylemişlerdi hayır cevabı alınca sinirlerim bozuldu ağladım sonra benim doktoruma ameliyat olan hastaların yanına giderek onlarla konuştum ve hepsi memnun değillerdi çünkü sizin ne istediğiniz önemli değil doktor nasıl isterse öyle yapmıştı pismandilar bende pismanim burnunun bi deliğinden rahat nefes alıyorum ama diğeri çok problemli zaten onun için olmuştum 7 aydır elimde aynayla dolaşıyorum sinirlerin bozuldu bi kere d daha kontrole gittim dedim hocam estetik yaptınız mi dedi belli olmuyor mu ama memnun değilim ve hala daha rahatsizim:KK61:

Acaba kime ameliyat oldunuz? Şayet sakıncası yoksa tüm arkadaşlardan ricam sorun yaşadıkları doktorun adını vermeleri. Ki bence sakıncası yok mağdur olan bizler isek bunu afişe edebiliriz.
İsim vermeyen olduğunda bu sefer insanda başka soru işaretleri oluşuyor. Fake hesap mı gibi?

Canım ben doktorumdan memnunum şekil konusunda ilgi konusunda şikayetim yok kötü yaptı demiyorum zaten işinde iyi ve tanınan biri benim canımı sıkan şişlik ödemler:cry:

Merhaba kızlar burun estetiği olali 40 gün oluyor ucu okadar sertki ne zaman geçer acaba bazıları 3 yilda bile sertliginn durduğunu soluyor nolcakk bilmiyorum

Canım ben doktorumdan memnunum şekil konusunda ilgi konusunda şikayetim yok kötü yaptı demiyorum zaten işinde iyi ve tanınan biri benim canımı sıkan şişlik ödemler:cry:
Canim o ödemer 1 yıla anca geciyomus doktoruma sordum sadece biraz daha sabretcez :KK17:

Ben iki kez ameliyat oldum. Aslında ilkinde burnum gayet güzeldi fakat ben gitgide gözümde büyüttüğüm için ameliyat olma kararı vermiştim. İkinci ameliyatı bu yüzden oldum. Alçı çıktığında yaptığım şey hıçkıra hıçkıra ağlamak oldu. Her şey bitmişti, burnum çok çirkin, yüzüm ayrı bir çirkin. İşte ikinci ameliyatımı 2011 senesinde olmuştum. Bir daha da olmadım fakat işe girip para kazandığımda revizyon yaptırmak isterim. Fakat doktor yok işte, kime güvenmeli, kim güzel yapar bilemiyorum.

Ben iki kez ameliyat oldum. Aslında ilkinde burnum gayet güzeldi fakat ben gitgide gözümde büyüttüğüm için ameliyat olma kararı vermiştim. İkinci ameliyatı bu yüzden oldum. Alçı çıktığında yaptığım şey hıçkıra hıçkıra ağlamak oldu. Her şey bitmişti, burnum çok çirkin, yüzüm ayrı bir çirkin. İşte ikinci ameliyatımı 2011 senesinde olmuştum. Bir daha da olmadım fakat işe girip para kazandığımda revizyon yaptırmak isterim. Fakat doktor yok işte, kime güvenmeli, kim güzel yapar bilemiyorum.
Canim yaa bende 2. Ameliyati mi düşündüm ama doktorum sakin olma ddi biraz sabret dedi ve suan memnunum çok şükür seninde istediğin gibi olur umarim doktoru çok iyi araştirmani tavsiye ederim
:KK200:

İyi doktor biliyorsan tavsiye etmeni isterim
Screenshot_2015-11-21-22-06-24.webp

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-21-22-06-33.webp
    Screenshot_2015-11-21-22-06-33.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 58
Evet istanbulda yasıyorm.amelıyatı ıstedıgım gıbı yapması onemli.burnumu hepten maf ederım dıye cok korkuyorum.duzelttırmek ıstıyorm ucunu
Opr.Dr. Mbaraka Ahmed Ljohiy bi araştırın görüsün bence internetten de bakabilirsiniz eğer aklınıza yaratsa bu doktor iyi bi doktor

Doktorumun adini demiyim erzurumda oldum Bende 7 ay önce deviasyon ameliyatı oldum arkadaşlar tabi işin içine estetikte giriyo ama doktorun ne ameliyat öncesi nede sonrası ilgilenmedi açıklama dahi yapılmadı tavsiye üzerine size tek onerim doktorunuzla konuşmadan sakin ameliyat olmayın çünkü ameliyat gününe kadar çok tedirgin ve gergindim bi doktor hasta ilişkisi yoktu neyse sonra dedim ameliyat günü konusudur şikayetlerini derim hem alerjimde var onları da ameliyat esnasında da mudehale ile hallediyolarmis herşeyi soylicektim ameliyat için hazırlandı içeride anesteziciye söyledim doktorla konuşmadan sakin beni bayiltmayin ama maalesef çoktan yayılmış ve ameliyattan cikmistim yüzüm gözüm çok sisti ve çok morardi kontrole geldiğinde pat diye odaya girdi hiç bisey demeden burnunu sıktı tam çıkıyordu estetik de yaptınız mi dedim çünkü zaten ameliyat olmusum o arada oda olur diye söylemişlerdi hayır cevabı alınca sinirlerim bozuldu ağladım sonra benim doktoruma ameliyat olan hastaların yanına giderek onlarla konuştum ve hepsi memnun değillerdi çünkü sizin ne istediğiniz önemli değil doktor nasıl isterse öyle yapmıştı pismandilar bende pismanim burnunun bi deliğinden rahat nefes alıyorum ama diğeri çok problemli zaten onun için olmuştum 7 aydır elimde aynayla dolaşıyorum sinirlerin bozuldu bi kere d daha kontrole gittim dedim hocam estetik yaptınız mi dedi belli olmuyor mu ama memnun değilim ve hala daha rahatsizim:KK61:
Canim merhaba bende erzurumda yasiyorum durumuna cok uzuldum rica ete dpktor ismi vereblr misin burdan yazmasan da ozelden

Yaa nolut banada yazın benımde burun ucumda sorun var tesadufen suleyman candanı buldum cok kararsızım .benımde 2.ameliytım olcak ve cok takıntılıyım.cevabınızı beklıyorm.foto falan varmı

Eklentiler

• 11692896_854292577991567_291821999_n.webp
    11692896_854292577991567_291821999_n.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 247
Yaa nolut banada yazın benımde burun ucumda sorun var tesadufen suleyman candanı buldum cok kararsızım .benımde 2.ameliytım olcak ve cok takıntılıyım.cevabınızı beklıyorm.foto falan varmı

Eklentiler

• 20150317_152625.webp
    20150317_152625.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 310
  • 11714362_854292587991566_1348545359_n.webp
    11714362_854292587991566_1348545359_n.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 175
  • IMG_1643.webp
    IMG_1643.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 172
regl günü ameliyat olma durumu yaşadınız mı peki? Ya da doktorunuz bişi dedi mi konu ile alakalı
o dönemde ameliyat oldum :) hiçbi skıntı olmadığını söyledi bana

Senin burnunun ucunda ne var canım gayet güzel duruyo

Kizlar bende olmayi dusunuyor ama cok korkuyorum korkulcak bisi var mi? :(

merhabalar ben de 1 aralıkta burun estetiği olacağım. yalnız çok tedirginim, daha kötü olursa fikrinden alıkoyamıyorum kendimi, sizde de oldu mu böyle düşünceler. burun ucum orta derecede kalınmış, ''daha geç iner şişlikler'' şeklinde yazılar okudum. korkuyorum kısacası

Back
X