- 18 Kasım 2015
- 52
- 20
- 3
- 34
Doktorumun adini demiyim erzurumda oldum Bende 7 ay önce deviasyon ameliyatı oldum arkadaşlar tabi işin içine estetikte giriyo ama doktorun ne ameliyat öncesi nede sonrası ilgilenmedi açıklama dahi yapılmadı tavsiye üzerine size tek onerim doktorunuzla konuşmadan sakin ameliyat olmayın çünkü ameliyat gününe kadar çok tedirgin ve gergindim bi doktor hasta ilişkisi yoktu neyse sonra dedim ameliyat günü konusudur şikayetlerini derim hem alerjimde var onları da ameliyat esnasında da mudehale ile hallediyolarmis herşeyi soylicektim ameliyat için hazırlandı içeride anesteziciye söyledim doktorla konuşmadan sakin beni bayiltmayin ama maalesef çoktan yayılmış ve ameliyattan cikmistim yüzüm gözüm çok sisti ve çok morardi kontrole geldiğinde pat diye odaya girdi hiç bisey demeden burnunu sıktı tam çıkıyordu estetik de yaptınız mi dedim çünkü zaten ameliyat olmusum o arada oda olur diye söylemişlerdi hayır cevabı alınca sinirlerim bozuldu ağladım sonra benim doktoruma ameliyat olan hastaların yanına giderek onlarla konuştum ve hepsi memnun değillerdi çünkü sizin ne istediğiniz önemli değil doktor nasıl isterse öyle yapmıştı pismandilar bende pismanim burnunun bi deliğinden rahat nefes alıyorum ama diğeri çok problemli zaten onun için olmuştum 7 aydır elimde aynayla dolaşıyorum sinirlerin bozuldu bi kere d daha kontrole gittim dedim hocam estetik yaptınız mi dedi belli olmuyor mu ama memnun değilim ve hala daha rahatsizim