Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım muhammet bey harikaymış instagramda baktımda yaptıgı burunlara tam istediğim gibi. Ama 8 bin falan istiyormuş, benim için mümkün degilBenim derim ince canım o yüzden ben çabuk iyileştim şişlik morlukta birde doktor yaşa göre de iyileşme hızlı olur dedi oda genç ince derili olduğun için çabuk iyileştin yoksa 3 ayda anca dedi canım yanlış anlama istanbulda mısın? Ordaysan biraz parana kıy emre ilhana ol garanti gibi bişey ama biraz pahalı yada Muhammed dilber olan arkadaşlarım var çok güzel yapıyorlar ama benim uzaklık yüzünden ve sonra hastaneden çıkınca bile eve o tiple zor gittim birde ordan Bursaya çok zor olurdu o yüzden vazgeçtim ama orda olsaydım ikisinden biri derdim
Canım arkadaşım Muhammed dilbere oldu ama 3 4 sene oldu şuan fiyatlar çok değişmiştir ve çok güzel oldu emre ilhanda harika birde Güncel Öztürk bunları ara fiyat sor zaten söylerler aklını karıştırmayım şahit olduğum için söylüyorum canım bide İstanbul dasınEvet canım istanbuldayım. Emre ilhan süper ama çok pahalı, gücüm yetmez ona. Muhammed dilber de fiyatlar nasıl bilgin var mı
İnan imkanım olsa biran düşünmem. Harikalar. Stres oldum resmen biran önce olsun bitsin.Canım arkadaşım Muhammed dilbere oldu ama 3 4 sene oldu şuan fiyatlar çok değişmiştir ve çok güzel oldu emre ilhanda harika birde Güncel Öztürk bunları ara fiyat sor zaten söylerler aklını karıştırmayım şahit olduğum için söylüyorum canım bide İstanbul dasın
Canım orda olsam para biriktirir bekler yinede bunlardan birine olurdum sonradan daha zor çünkü yani şuda var canım ne kadar fiyat düşerse o kadar bu işte birşey vardır çünkü baktığın zaman zor bi iş yaptıkları ha inşallah memnun kalırsın yine içine sindiyse doktorun ol tabi bende burda çok gezdim en son karar kıldım 7bin civarım gitti daha ucuzlarıda vardı ama ucuzsa ve ameliyat gününü hemen veriyosa bişey vardır dedim olmadım inşllh istediğin gibi olurİnan imkanım olsa biran düşünmem. Harikalar. Stres oldum resmen biran önce olsun bitsin.
Inşallah hersey gönlünce olur merak ediyorummm bile şimdiden geçmiş olsun diyorum darısı bizlere ^^Yaptıgı burunlar güzel, hastanede hastalarıyla da konuşma sansım oldu memnun olduklarını söylediler ama şans işi birazda, az kaldı bakalım inş. Sorunsuz gecer. Ameliyat öncesi görüşüp şekille ilgili konuşmam lazım drla. Hiçbir şüphe kalsın istemiyorum aklımda. Foto atarım ameliyat sonrası. :))
6000 tl çokBen bursa da oldum canım 6 bin hastane de 1300
İnşallah canım benim.çok sagol iyi dileklerin için. Darısı başınaInşallah hersey gönlünce olur merak ediyorummm bile şimdiden geçmiş olsun diyorum darısı bizlere ^^
8000 ile 10000 tl arasi cnm ben sordum bile muhammet beyi de beğeniyorum fakat oda uçmuş pahaliİnşallah canım benim.çok sagol iyi dileklerin için. Darısı başına)
Benim dr iyi ameliyat olanlar da memnun ona gelirsin olmadı. İnstagramdan baktın mı ameliyat olanların fotograflarına8000 ile 10000 tl arasi cnm ben sordum bile muhammet beyi de beğeniyorum fakat oda uçmuş pahali![]()
Cnm pahalı doktor iyi doktor demek değil pahali doktora olup pişman olanda var çoğu doktor yıllar gectikce ismi duyuluyor diye fiyat artışına devam ediyor yoksa onlarda başta uygun fiyata ameliyat yapan doktorlardı.. Şimdi ismi yeni duyulan ve uygun fiyata başlayan doktorlar emin ol aradan yıllar geçtikçe fiyatlarini artışa geçirip isim yapmış doktorlarin istediği fiyati isteyecekler durum sadece budur sonra diyeceğiz ah 2 yıl önce fırsatım varken bu doktorlara yaptirsaydim onlarda pahali oldu diye :) her doktor baştan başlıyor hiç biri birden 5000 ile 10000 tl den başlamaz tabi 10 yılını geçiren doktor tv çıkıp reklam verip 15000 ile 25000 tl rahat isteyebilir daha lux bir yere yerleşip ünlüleri yanına çekti mi bitti oraya bizim gücümüz hiç yetmez ben her iyi doktoru araştırdım malesef bu estetik piyasası böyle uygun fiyata ameliyat eden doktorlara bir bak yeni sayildiklari için uygun fiyatları yaptıkları burunlar da süper kimisi de yeni teknikler uyguluyor ki eminim 2 yıl içinde çok artış yapacaklarİnan imkanım olsa biran düşünmem. Harikalar. Stres oldum resmen biran önce olsun bitsin.
Baktım cnm insta da bulamadım ismini yanlış yazdım galiba .. face ten bakım belki bulurum .. kimsenin etkisi altında kalma gücün kime yetiyorsa budjene göre en iyisini seç görüş iyice konuş ona yaptır vede korkma sen doktoruna guvenirsen için rahat olur ameliyatında istediğin sonucu alırsın başarısız ameliyat geçirenler bence doktoru hakkında hızlı karar verip iyi atastirmayanlar reklamlara kanıp o doktor iyimiş diyenler bir iki burun görüp ameliyat günü alıyorlar bu iş böyle olmaz sonra kasap eline düştüm diyolar ben açık sözluyum yıllardır ameliyat dusundum hep araştırdım hala öyle fakat bir türlü atilamadigimdan birikim yapmayi hep geciktirdim yoksa şimdiye istediğim doktora olurdum nisanda düğünüm var düğün olmasa belki yine atilmazdim yumurta kapıya dayaninca niye önce olmadiimmmm diyorum tabi bilimde çok olduğuna herani birine ameliyat olmam uygun fiyata usta birine yaptiririmBenim dr iyi ameliyat olanlar da memnun ona gelirsin olmadı. İnstagramdan baktın mı ameliyat olanların fotograflarına
Ayy çok mutlu ol canım benim:)) bir yastıkta kocayın. Estetik_burun yaz cıkar. Fikrini almış olurumBaktım cnm insta da bulamadım ismini yanlış yazdım galiba .. face ten bakım belki bulurum .. kimsenin etkisi altında kalma gücün kime yetiyorsa budjene göre en iyisini seç görüş iyice konuş ona yaptır vede korkma sen doktoruna guvenirsen için rahat olur ameliyatında istediğin sonucu alırsın başarısız ameliyat geçirenler bence doktoru hakkında hızlı karar verip iyi atastirmayanlar reklamlara kanıp o doktor iyimiş diyenler bir iki burun görüp ameliyat günü alıyorlar bu iş böyle olmaz sonra kasap eline düştüm diyolar ben açık sözluyum yıllardır ameliyat dusundum hep araştırdım hala öyle fakat bir türlü atilamadigimdan birikim yapmayi hep geciktirdim yoksa şimdiye istediğim doktora olurdum nisanda düğünüm var düğün olmasa belki yine atilmazdim yumurta kapıya dayaninca niye önce olmadiimmmm diyorum tabi bilimde çok olduğuna herani birine ameliyat olmam uygun fiyata usta birine yaptiririm![]()
Canım ilker kocak a baktım da şimdi begendim. Ne kadar ameliyat ücreti,Baktım cnm insta da bulamadım ismini yanlış yazdım galiba .. face ten bakım belki bulurum .. kimsenin etkisi altında kalma gücün kime yetiyorsa budjene göre en iyisini seç görüş iyice konuş ona yaptır vede korkma sen doktoruna guvenirsen için rahat olur ameliyatında istediğin sonucu alırsın başarısız ameliyat geçirenler bence doktoru hakkında hızlı karar verip iyi atastirmayanlar reklamlara kanıp o doktor iyimiş diyenler bir iki burun görüp ameliyat günü alıyorlar bu iş böyle olmaz sonra kasap eline düştüm diyolar ben açık sözluyum yıllardır ameliyat dusundum hep araştırdım hala öyle fakat bir türlü atilamadigimdan birikim yapmayi hep geciktirdim yoksa şimdiye istediğim doktora olurdum nisanda düğünüm var düğün olmasa belki yine atilmazdim yumurta kapıya dayaninca niye önce olmadiimmmm diyorum tabi bilimde çok olduğuna herani birine ameliyat olmam uygun fiyata usta birine yaptiririm![]()
Muhammet Dilber , Emre ilhan, Güncel Öztürk ve dahası çoğunun tv de reklamda geçiyor zamanla para yapsan sende fiyat artışı yapıp reklam verip ismi bilinen hastane ve özel yerlerde ameliyat yaparsin bu iş böyle yürüyor adamlar yıllar önce 1000 den başlamış oldular şimdi 10000 tl simdi onlar gibi başlayanlar 3500 tl istiyor 2 yil sonra olucaklar muhammet dilber gibi 8000 tl genç veya yeni doktor kötü doktor demek değil millet yılların doktoruna 8000 ile 10000 tl ye ameliyat oldu diye burunları ni garantiye aldıklarını saniyor bence 3500 tl ödeyip o doktorlarin yaptigindan aynı veya daha güzel bir buruna sahip olanlar şanslı tabi 6 ile 10000 tl arasi odeyenler bile kıskanır herkesin bakış açısı farklı herkes istediğine birikimine göre atılıyor bende başta araştırmaya başlarken stress ten öyleydim ama artık değilim daha bilgili dikkatli ve akilliyim millet koyun gibi bilinene atılmak için onca birikim yapip yeni doktorların yaptığı burunların aynısını yapan pahali aradan 10 yil geçti diye ismi artık bilinen doktoru seçiyor herkes istediğine yaptırır tmm ama zorda olup aklı karışık olanida kendinize benzetmeyin o insanın durumu yetmiyorsa ucuz doktor kötü doktor dur diye bilmeden konuşup korkutmayin yardım edecekseniz insan gibi araştırın tonlarca mükemmel doktorumuz var şükür biraz onlardan bahsetmeyi bilin onlarda ustaliklarini gosterebilsinler yeni yetişen doktorlarımız harikalar çıkarıyorlar pahalıya ameliyat olanlar gidin bir bakın derim üstelik yeni teknikleri kullanıyorlar yani ismi tavan yapmadan yeni tekniklerle uygun fiyata ameliyat olup güzel görüntü yakalayanlar akıllı ve şanslı bence bilgisi olmayan sizlersinizİnan imkanım olsa biran düşünmem. Harikalar. Stres oldum resmen biran önce olsun bitsin.
3500 tl civari dedi bana hersey dahil cnm dün sordum çok ilgili hemen cvp verdi ne zaman yazdiysam fırsat buldukça cvp yazdı sağolsun yeni hastane olduğu için sene sonuna kadar indirim varmış 2016 sa bence 4000 tl olur yaptığı burunlar hoşuma gitti genç ama başarılı birkaç yıl sonra emre ilhan , muhammet dilber o bu gibi buda pahalı olucak gör hepsi böyle başlıyor işine yeni doktorun yaptığı burunlar hoşuna giderse bilki o doktor zamanla isim yapacak doktor durCanım ilker kocak a baktım da şimdi begendim. Ne kadar ameliyat ücreti,
cok sagol önerin için. Ne kadara oldun?Merhabalar ben Ali Mezdeği ye oldum Ali beyde çok iyi bir plastik cerrah istersen bir değerlendir
Cnm doktorunu önerenler veya iyi doktor bilenler lütfen eski yeni resimlerini paylaşmasını bilsinler ki görelim doktorlarınin çıkardığı işi ayrıca aynı zamanda fiyat bilgisinide açıkça yazsinlar ki bilelim birikimimize uygun mu yoksa yine ismi duyulmuş yıllardır ameliyat ediyor diye fiyatına artış yapmış bir doktor mucok sagol önerin için. Ne kadara oldun?