BURUN ESTETİĞİ İÇİN (SORU-CEVAP)

Benim bide normalden fazla şişmiş ti cilt yapımdan dolayı burnumun yan tarafları falan önden aynaya bakamadım hiç bandajlarim zaten 15. Gunde açıldı 20. Gunde normale dönmeye başlamıştı günden güne de daha mutlu uyaniyor insan hergün guzellesiyorsun çünkü:KK66: sen daha çok yenisin bir hafta ne ki. Sabırla guzellesecegin günü bekle canım hiç kafana takma bişeyi.olumlu düşün olumlu olsun. Benim boynum bile şişmiş ti . Hatta şimdi diyorum ki yanaklarima dolgu mu yaptirsam acaba . o şişlik yakışmış ti bana bi süre sonra ınsan alışıyor çünkü yeni haline ne olursa olsun :)
çook teşekkür ederim gerçekten xızır gibi yetiştin, acayip iyi geldi yazdıkların. sabırla bekleyip güzelleşelim o zaman;))

çook teşekkür ederim gerçekten xızır gibi yetiştin, acayip iyi geldi yazdıkların. sabırla bekleyip güzelleşelim o zaman:KK66:)
Ne demek canım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende ilk bir hafta bu sitede okunanlarla moral buldum hep. iyiki varsın kadınlar kulübü :)) herkesin allah gönlüne göre versin inşallah kimse kötü sonuçlarla karşılaşmak istemez. Yüzümüzün tam ortası cunku madem ameliyat olduk kusursuz olsun isteriz.

Ne demek canım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende ilk bir hafta bu sitede okunanlarla moral buldum hep. iyiki varsın kadınlar kulübü :)) herkesin allah gönlüne göre versin inşallah kimse kötü sonuçlarla karşılaşmak istemez. Yüzümüzün tam ortası cunku madem ameliyat olduk kusursuz olsun isteriz.
amin, kimsenin emeği boşa gitmesin. her türlü külfet çekiliyor, umarım herkes istediği sonuçları elde eder.;) yaşasın kadınlar kulubü

ben de korkuyorum vallahi ya kötü olursa ya nefes almam etkilenirse bu yüzden deli gibi yorumlara bakıyorum hangi dr a olsam diye

Ben 16 Aralıkta ameliyat olucam bi aksilik olmazsaaa. İzmirin en iyisi Bora Karaaliye umarım iyi geçer heyecan yaptım ben bugün kan aldırırken korkan ben ameliyata nasıl gircem bakalımmmm

Ben 16 Aralıkta ameliyat olucam bi aksilik olmazsaaa. İzmirin en iyisi Bora Karaaliye umarım iyi geçer heyecan yaptım ben bugün kan aldırırken korkan ben ameliyata nasıl gircem bakalımmmm
hadi bakalım bol şans şimdiden.izmirde olursam bora beye gidicem ben de.yaşadıklarını merakla bekliyor olacağım :) her şey gönlünce olsun

hadi bakalım bol şans şimdiden.izmirde olursam bora beye gidicem ben de.yaşadıklarını merakla bekliyor olacağım :) her şey gönlünce olsun

Çok teşekkür ederimmm :) en iyisiymiş bakalım nası olucak ameliyat gününden itibaren instagramda bi fotoğraflı günlük oluşturmayı düşünüyorum :) neler yaşadığımı sıkıntıları burnumun şeklini anlatıcam bi aksilik olmaz ise :) kullanıcı adım beautycosmooo profilim açık bakabilirsin ordan :)

merhaba arkadaşlar ben de burun estetiği oldum, 37.günüm hala şişlikler var, kalın deriye sahip olduğum için daha da uzun sürecek , ara ara foto yükleyip yorumlarınızı almak isterim, olmak istreyenler de sormak istediğiniz bir şey olursa da ceplamaya çalışırım ;)

Eklentiler

• IMG_20151211_214719.webp
    IMG_20151211_214719.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 141
merhaba arkadaşlar ben de burun estetiği oldum, 37.günüm hala şişlikler var, kalın deriye sahip olduğum için daha da uzun sürecek , ara ara foto yükleyip yorumlarınızı almak isterim, olmak istreyenler de sormak istediğiniz bir şey olursa da ceplamaya çalışırım :KK66:

Canım 37. Gün olmasına rağmen gayet güzel görünüyo, 6 ayda inicek olmasını düşünürsek 6 ay sonra çok çok güzel olucak belli ☺️ instagram falan var mı bikaç soru sorsam 5 gün kaldı çok tedirginim

benim de öyle canım, yandan iyi ama önden çok top en az 6 ay beklememiz lazım daha çok erken,foto yükleyebilir misin??

Benim 4 gün kaldı ne yıpratıcı bi süreç öncesi sonrası ya ölücem heyecan ve korkudan:KK43:
tahmin edebiliyorum, ameliyattan önce bir hafta ve sonra bandajlar çıkıncaya kadar stresten, merekttan ben de baya bunalmıştım, ama bir de bakıyorsun sonra 2. ayın içindesin :)

merhaba arkadaşlar ben de burun estetiği oldum, 37.günüm hala şişlikler var, kalın deriye sahip olduğum için daha da uzun sürecek , ara ara foto yükleyip yorumlarınızı almak isterim, olmak istreyenler de sormak istediğiniz bir şey olursa da ceplamaya çalışırım :KK66:
Çok beğendim güzel ve doğal duruyor biraz bilgi verebilir misin kime ne kadar a yaptırdın

Back
X