Merhaba yeni burnuşuna kavuşanlar ve kavuşmak isteyenler :) ben 16 yaşındayım ama burnumdan tek kelimeyle nefret ediyorum, hafiften yamuk gidiyor önü, küçükken kalorifere çarpmıştım da. Yan profillerden 2si de birbirinden bağımsız, sol yanımı seviyorum aslında ama sağ taraf yamulan taraf olduğundan gülünce burnum sağdan kemerli gibi duruyor hafiften. Ben kalkık bi burun istiyorum, aslında yamuk gitmese ön profilimi de beğeniyorum. Annemle bigün baya kavga ettiğimizde, annem bana yamuk burunlu demişti hiiç unutmam hala da o lafını affetmem. Ben belkide çok abartıyorum dediklerim saçmalama diyor ama bak incele dediğimde aa evet biraz var ama belli olmuyor diyorlar, ben bu yaz tatilinde artık ameliyat olmak istiyorum, lise 2 ye geçeceğim ve yeni burnumla yeni bi başlangıç yapmak istiyorum. Nasıl ikna edebilirim babamları, maddiyat pek önemli değil ama devlette baya ucuza yapılıyormuş, asistanlardan güzel burun çıkar mı ki? Yani bedavaya yakınsa annemi ikna etmem belki kolaylaşır hanfendi biraz cimri olduğundan :s yaşım sizce erken mi peki, kaldıra bilir miyim, burun gelişimim müsait olur mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi