Burun estetiği için yaş?

Cikita Muz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
1.962
4.967
133
Merhaba yeni burnuşuna kavuşanlar ve kavuşmak isteyenler :) ben 16 yaşındayım ama burnumdan tek kelimeyle nefret ediyorum, hafiften yamuk gidiyor önü, küçükken kalorifere çarpmıştım da. Yan profillerden 2si de birbirinden bağımsız, sol yanımı seviyorum aslında ama sağ taraf yamulan taraf olduğundan gülünce burnum sağdan kemerli gibi duruyor hafiften. Ben kalkık bi burun istiyorum, aslında yamuk gitmese ön profilimi de beğeniyorum. Annemle bigün baya kavga ettiğimizde, annem bana yamuk burunlu demişti hiiç unutmam hala da o lafını affetmem. Ben belkide çok abartıyorum dediklerim saçmalama diyor ama bak incele dediğimde aa evet biraz var ama belli olmuyor diyorlar, ben bu yaz tatilinde artık ameliyat olmak istiyorum, lise 2 ye geçeceğim ve yeni burnumla yeni bi başlangıç yapmak istiyorum. Nasıl ikna edebilirim babamları, maddiyat pek önemli değil ama devlette baya ucuza yapılıyormuş, asistanlardan güzel burun çıkar mı ki? Yani bedavaya yakınsa annemi ikna etmem belki kolaylaşır hanfendi biraz cimri olduğundan :s yaşım sizce erken mi peki, kaldıra bilir miyim, burun gelişimim müsait olur mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba yeni burnuşuna kavuşanlar ve kavuşmak isteyenler :) ben 16 yaşındayım ama burnumdan tek kelimeyle nefret ediyorum, hafiften yamuk gidiyor önü, küçükken kalorifere çarpmıştım da. Yan profillerden 2si de birbirinden bağımsız, sol yanımı seviyorum aslında ama sağ taraf yamulan taraf olduğundan gülünce burnum sağdan kemerli gibi duruyor hafiften. Ben kalkık bi burun istiyorum, aslında yamuk gitmese ön profilimi de beğeniyorum. Annemle bigün baya kavga ettiğimizde, annem bana yamuk burunlu demişti hiiç unutmam hala da o lafını affetmem. Ben belkide çok abartıyorum dediklerim saçmalama diyor ama bak incele dediğimde aa evet biraz var ama belli olmuyor diyorlar, ben bu yaz tatilinde artık ameliyat olmak istiyorum, lise 2 ye geçeceğim ve yeni burnumla yeni bi başlangıç yapmak istiyorum. Nasıl ikna edebilirim babamları, maddiyat pek önemli değil ama devlette baya ucuza yapılıyormuş, asistanlardan güzel burun çıkar mı ki? Yani bedavaya yakınsa annemi ikna etmem belki kolaylaşır hanfendi biraz cimri olduğundan :s yaşım sizce erken mi peki, kaldıra bilir miyim, burun gelişimim müsait olur mu?

canım 18 yaşı beklemen gerekiyor diye biliyorum:(

Estetik ameliyat olabilmen için 18 yaşını doldurman gerekir.. Kemik gelişimin tamamlanmadığından seni hiçbir cerrahın ameliyat edeceğini sanmıyorum.
Ayrıca estetik ameliyat sonrası ameliyatlı bölgenin güneş ışığına maruz kalmaması gerekir.. Yani en uygun mevsimler bahar başlangıcı gibi olabilir yazın estetik ameliyat yaptıran kimseyi görmedim yakınımda.. Yaptıran bir kac kişi var, sonbahar ve kış aylarını tercih ettiler..
Bu büyük bir sorumluluk.. Bu yaşına kadar bu burunla yaşadın herkes estetik olduğunu bilecek ben böyle bir şeye cesaret edemezdim mesela.. Eğer burnun yaşamını çok zorlaştıracak derecede kötü değilse bence kendinle barışık yaşamayı öğren..
Benim burnum da kemerlidir, gülünce de daha bir kemerleniyor hiç hoş durmuyor bana göre ama çevremden olumsuz hiçbir şey de duymadım.. Hoş, ben zaten bana ayrı bir hava kattığını düşünüyorum. Bazılarının kusur sandıkları şey onlara kendi benliklerini katan şeyler bence.. Kalkık burun istiyormussun son zamanlarda zaten estetik furyası arttıkca herkesin burnu tek tip olmaya basladı.. Ha, çok farklı güzel olan burunlar da var onlara lafım yok ama mesela petek dinçöz burnu ya da emina sandal'ın burnu falan bu tip burunlar hep tek tip.. Hiç çekici gelmiyor bana, ama beren saat ve hazal kaya'nın burunlarını cok beğeniyorum mesela çok doğal duruyor(onlarınki estetik mi bilmiyorum).

Yani canım dediğim gibi, estetik ameliyat olmadan önce iyi düşün, bu sadece görüntünü değiştirmeyecek, psikolojik olarak da değişiklikler yaratacak sende.. Ama çok da hevesliysen yaptırmaya sanırım 18 yaşını beklemek zorundasın.. :34:

16 yaş çok erken gerçekten, bir de ucuz olsun derken öncesinden kötü bir burna sahip olup daha sonrasında revizyona tonla para vermek durumunda kalanlar var, forumda da araştırırsan örnekleri var. biraz sabredip, mümkünse bu arada kenara para koyabilirsen çok daha akıllıca olacaktır.

Back
X