Burun Estetiği İyiki Olmuşum Diyenler? :)

Kizlar soyle yorumlar okuyorum da.. alciliyken bile cok guzel cok begendim diyorlar.. ben alcili halini sevmedim.. benim gibi sevmeyip de sonradan degisenler bi destek olur musunuz? Burun deliklerim cok buyuk ve cirkin gozukuyo onden.. yanlardan sol tarafim farkli sag tarafim farkli.. suan 5. Gunum ve domuz burnu gibi kaldirildigi icin mi boyle duruyordur.. o burun deliklerim tampondan sonra kuculur mu.? Acele ediyorum biliyorum ama azcik bilgi istiyorum kizlar lutfen.. :KK43:
Canım şuan alçılı diye öyle geliyor sana merak etme..
Ayrıca eminim çok hoş ve güzel olmuştur, öyle sağdaki soldaki kusurları da eminim sadece sen farkediyosundur, o yüZden takma canım kafana eskisine oranla çok çok güzel olduğunu düşün ve kusurları kafana takma.. Hem doğal bi burun gibi azcık kusurluda olabilir he

Kizlar soyle yorumlar okuyorum da.. alciliyken bile cok guzel cok begendim diyorlar.. ben alcili halini sevmedim.. benim gibi sevmeyip de sonradan degisenler bi destek olur musunuz? Burun deliklerim cok buyuk ve cirkin gozukuyo onden.. yanlardan sol tarafim farkli sag tarafim farkli.. suan 5. Gunum ve domuz burnu gibi kaldirildigi icin mi boyle duruyordur.. o burun deliklerim tampondan sonra kuculur mu.? Acele ediyorum biliyorum ama azcik bilgi istiyorum kizlar lutfen.. :KK43:
Ben şu an alçılıyım, beğeniyorum. Burun deliklerim de küçücük. Nasıl olacak, nefes alabilecek miyim bu deliklerden diyorum. Ama zamanla değişecektir mutlaka

canım ben alçılıyken daha çok sevmiştim :) benimki de domuzcuk burnu gibi. ucu cok şiş ve azıcık kalkık. ama 3 hafta sonra bile ucu asagıya inebiliyormuş. ve o şişlikler deli gibi inecek. doktor yüzünde cok cok fazla sislik var su an diyor. cok acele ediyorsun. en az bi 1ay gecsin.

canım ben alçılıyken daha çok sevmiştim :) benimki de domuzcuk burnu gibi. ucu cok şiş ve azıcık kalkık. ama 3 hafta sonra bile ucu asagıya inebiliyormuş. ve o şişlikler deli gibi inecek. doktor yüzünde cok cok fazla sislik var su an diyor. cok acele ediyorsun. en az bi 1ay gecsin.
Canim bi ozelden gorussek mi.? Merak ettim gercekten :)

Ben şu an alçılıyım, beğeniyorum. Burun deliklerim de küçücük. Nasıl olacak, nefes alabilecek miyim bu deliklerden diyorum. Ama zamanla değişecektir mutlaka
Canm ozelden msj attim bakar misin.? Benimki yandan.cok kalkik degil.ama onden kalkik.. ucu dusunce eski burnum gibi yandan uzun olmaz mi.? Ya da minnacicik bisey kalacak .bilmiyorum ki.. morluklarim gecti ya.. hemen sekline bakmaya basladim nasil olcak diye :halay:

Kızlar ameliyattan kaç gün sonra burnunuza rahatça dokundunuz, makyaj peeling kaç gün sonra yaptınız? Yani böyle emanet bişey gibi hissetmiyoruz dimi :)

Kızlar ameliyattan kaç gün sonra burnunuza rahatça dokundunuz, makyaj peeling kaç gün sonra yaptınız? Yani böyle emanet bişey gibi hissetmiyoruz dimi :)
valla benim 11 gün bitti hala dokunamıyorum. :) hafifçe pamukla siliyorum. ameliyatının üstünden 5 ay geçen bir kişi bile burnunu peçeteyle silmiyor. ucundan siliyor ya da pamuklu cubukla temizliyor. 1 yılı buluyor sanırım peeling vs yapmak :)

Az kalmis şimdi gördüm :) hiç korkmayın benim burnumu açtılar kemikleri cikartip tekrar yerlestirdiler kıkırdak doku koydular ve kemer olan kemik düzeltildi + genizeti alındı+ kulaklarımda duymuyordu o giderildi ve sıfır acı sadece gözler morardigi için kan oturuyo biraz batma hissi oluyo buzla rahatliyor o kadar morluklar 1 haftada yok oldu
Senin ne kadar oldu ameliyat olalı ?
İner merak etme ama burun ucu hissizligi 1 sene oldu bende ve geçti daha yeni olmuşsunuz merak etmeyin şuanda şişlik var zamanla inecek şişler geçmiş olsun
su anda hiç bir Ağrı hassasiyet kalmadı mi yanı ameliyatsız hali gibi mi ?

Selam canım. Benim de bugün 8. günüm. İnan ben de senin gibiydim. Yıllarca erteledim. Son 2 yıldır da sürekli dr ve hasta yorumları okudum. Ama bi türlü ameliyata cesaret edemiyordum. Ameliyatı düşündükçe tansiyonum düşüyodu, bayılacak gibi oluyordum :) Ama tüm kışı da faranjitle, antibiyotiklerle, her sabah cok kötü boğaz ağrıları ile uyanarak geçiriyordum. En çok cesaret gerektiren zaman sadece dr seçimi(için rahat olmalı, güven vermeli) ve o dr.dan ameliyat gününü almak :) Gerisi çok kolay! Günü gelince gidip yatıyosun ameliyathaneye. Uyuyosun uyanıyosun, Oluyo bitiyo :)
Ameliyattan sonra boğaz ağrısından duramıyorsun, uyuyamıyorsun diyordu herkes... Ben ameliyattan sonra, "bu muymuş ya!" dedim. Ben zaten o ağrıları her sabah çekiyordum. :) Herkesin abartmasına bakma. 2-3 gün dişini sıkacaksın, sonra herşey geçiyor.
kime ameliyat oldun ???? özelden resim atarmısın ya bende doktor araştırıyorum bir türlü bulamadım :((

Senin ne kadar oldu ameliyat olalı ?

su anda hiç bir Ağrı hassasiyet kalmadı mi yanı ameliyatsız hali gibi mi ?
Benim 3 sene oldu evet cnm ameliyatsız gibi iz bile kalmadı 1 sene içinde silindi iz Bellibelirsiz artık gören ameliyat oldugumu bike anlamıyor hiç bi sıkıntı yok. Ve zaten bi hafta sonra şişlikler iniyor hiç zaten acı olmuyor. Ben uyandim ameliyat sonrası sanki uykudan uyanmis gibi ne bi ağrı ne bi acı hiç bişi yoktu sadece burun ucu hissi 1 sene sonra geldi ve soğuk havada burnumu direği bazen sizliyo neden bilmiyorum :)

10 ay oldu ameliyat olalı. ilk 3-4 günü sıkıntı. Sonrası mutluluk :) Doğru doktoru bulduktan sonra bence kimse ameliyat fikrinden korkmasın.

Back
X