Burun estetiği, kotu hissediyorum

womaninmosque

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
27
3
6
32
3 hafta önce burun ameliyati oldum , doğal bir burun oldu , keşke iyi iletişim kursaydim ,, hem de önceki konuda bahsettim , kemer gibi birsey oluştu ,, 1 hafta sonra kontrol var ,, kendimi kötü hissediyorum yaaaa. .. keşke daha kalkik kavisli olaydı , üstelik kemer gibi birsey var, , niye böyle oldu ki ,,nasıl foto konulur bilmiyorum ,, kemer inince düzelir mi kiii

3 hafta önce burun ameliyati oldum , doğal bir burun oldu , keşke iyi iletişim kursaydim ,, hem de önceki konuda bahsettim , kemer gibi birsey oluştu ,, 1 hafta sonra kontrol var ,, kendimi kötü hissediyorum yaaaa. .. keşke daha kalkik kavisli olaydı , üstelik kemer gibi birsey var, , niye böyle oldu ki ,,nasıl foto konulur bilmiyorum ,, kemer inince düzelir mi kiii
Mesajı yazarken sağ altta dosya ekle ibaresinden foto yükleyebilirsiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun.henuz çok Yen'i tabii, ödemden kaynaklı olarak kemer dediğiniz şey olabilir,kontrolde söylerseniz, su an şiş olduğu içinde size kaba geliyor olabilir, ancak kalkıktır olmasın kavis olmasın dediyseniz de size uygun birşey yapmış olabilir doktorunuz. Foto görmeyi isterdim.

Saol inşallah ödemdir dediğin gibi , yine de şükür bayaa toparlandı burnum :)inşallah o da iner
Öncelikle merhaba. Burnunuz nasıl oldu merak ettim. Ben de ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Kemerli ve kanatlı uzun bir burnum vardı. Dr uma doğal olsun yapılı durmasın demiştim ve cidden de öyle oldu. Şimdi pişmanlıl duyuyorum bu defa da aşırı doğal Kavis yok kalkıklık yok. Yani doğal dedim evet ama azıcık kavisi bari olsaymış diyorum şimdi

Back
X