• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

injiverse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Herkese selam öncelikle ameliyat olmadan önce burayı okusaydım bin kere düşünürdüm olmak için.. Neyse… ameliyat masasında bile burun dudak açısı fazla geniş bırakılmış görünüyor. Bu burun düşer mi ? Daha önce benim gibi aşırı kalkık olupta zamanla düşen varsa ve yorum yazarsa memnun olurum çünkü psikolojim hiç iyi değil :(

Eklentiler

• IMG_9351.webp
    IMG_9351.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 322
Lütfen canını sıkma bu süreç çok zorlu bir süreç ve sabır istiyor şuana kadar konuşmadığım nerdeyse kimse kalmadı 4-5. Aya kadar baya düşüyomuş ama ilk bir ay çok kalkık oluyo biraz zaman ver psikolojine nolur iyi davran çünkü çok yıpratıcı bi süreç herkes için böyle geçiyor merak etme lütfen 🙏🏻🌸sağlıkla kal

Herkese selam öncelikle ameliyat olmadan önce burayı okusaydım bin kere düşünürdüm olmak için.. Neyse… ameliyat masasında bile burun dudak açısı fazla geniş bırakılmış görünüyor. Bu burun düşer mi ? Daha önce benim gibi aşırı kalkık olupta zamanla düşen varsa ve yorum yazarsa memnun olurum çünkü psikolojim hiç iyi değil :(
Valla çevremde olan herkesin ameliyat resmi böyle sonra bi düşüyor öyle doğal duruyor ki benim de yaptırasım geliyor düşecek korkmaaaaa

Böyle kalmaz merak etmeyin biraz düşer, üçüncü ayda belli olur şekli

Ozelde mi devlette mi oldunuz kaç saat sürdü ameliyatiniz.

Benimkide bu şekilde doktorum inecek dedi onlar bu mesafeyi ayarlayıp yapıyorlar hatta etrafımda olanlar var baya indi burunları doktoruma cok sordum inecek diyor güvenip bekliyorum

Başlarda benimkide çok kalkık geliyordu bana sonra biraz düştü bende alıştım galiba şuan tam iyi geliyor ne kalkık ne düşük 4. Ayımdayım

Teşekkür ederim hanımlar iyi ki varsınız ama benim doktor bana hiç güven vermiyor 1-2 mm iner diyo ama kendinden emin değil çok üzgünüm

Burun dudak açınız bu kadar geniş miydi sizin de?
Evet malesef belki daha fazla o açı benim burnum düşüktü o açı çok fark edilmiyordu amA burun kaldırılınca çok dikkatini çekmeye başladı hala canımı sıkıyor

Teşekkür ederim hanımlar iyi ki varsınız ama benim doktor bana hiç güven vermiyor 1-2 mm iner diyo ama kendinden emin değil çok üzgünüm
Doktor çok önemli amelyat sonrası neler yaşanacağını şeklini en iyi o bilmeli ,biraz şans galiba , hangi doktor yaptı ameliyatınızı bazı doktorların yaptığı burunlar kişiye göre değil tek tip oluyor

Back
X