Burun Estetiği olacağım tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen..!

kızlar beni bıraksalar bugun olurum ama iş yeri özel sektör malum en gec 10. gün işte olmam lazım ve en uygun zaman agustostaki bayram :( kaç günde iyileşio morluklar ne kadar sürede gececek :(

doktorlar ameliyat sonrası rapor düzenlemiyorlar mı, en azından 1 haftalık rapor vardır diye düşünüyorum.

komşumuz burun estetiği oldu. burnundaki kemikten ötürü burnu sola eğikti çok uzundu ve kemikliydi nefes almakta zorlanıyordu. hem sağlık hem de güzellik için ameliyat oldu. ameliyatı 3 saat sürdü. morarma hiç olmadı doktor çok dirençli olduğunu söylemiş. ilk 2-3 gün burnu alnına kadar alçılı ve sargılıydı. ağrısı çok olmadı ama ara ara sızladı ve hapşururken zorluk çekti ama o kadar olucaktır zaten. tek acısı tamponları çıkarırken oldu. 1 hafta sonra alçısı çıktı fakat iki hafta kadar burnu bantlı kaldı. ve çok doğal bi burna sahip şuanda. estetik olduğu anlaşılmıyo bile. tek sorunu burnuna su değdiremiyodu. temizlemesi zor oluyodu ayrıca. şuanda ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu ama hala şiş burnu. doktor iki üç aya kendi şeklini alır demiş. ilk başta kalkıktı burnu ama zamanla indi. doktor denize girmesini söylemiş. içindeki dikişleri o şekilde alabileceğini söylemiş. ameliyatı burdurda olmuştu

doktorlar ameliyat sonrası rapor düzenlemiyorlar mı, en azından 1 haftalık rapor vardır diye düşünüyorum.

ben de hem deviasyon hem de estetik olduğundan doktorum iki haftalık sigortadan rapor düzenlemişti,geçen sene,
ancak bir hafta sonra işe başlamıştım..

Benim de sormak istediğim bir sorum var. Ben kontakt lens kullanıyorum. Ameliyat sonrası malum şişlikler ve morarmalar olmakta. Lensler belli bir dönem kullanılamıyor sanırım. Lens kullanımına ne zaman başlanıyor acaba.

şişler 3. günden sonra çok hızlı bir şekilde iyileşiyor (bu sırada kantaron yağı kullanmanızı öneririm).Bende lens kullanıyorum ameliyattan bir hafta sonra takmaya başlayabiliyorsunuz.Ama benim hassaslığımdan gözümde bir kanlanma oldu ve yakşalık 1,5 ay sürdü.buna rağmen taktım doktorum da bir sorun olmayacağını söyledi.ama gözlük yaklaşık 4 5 ay kesinlikle yasak

kızlar beni bıraksalar bugun olurum ama iş yeri özel sektör malum en gec 10. gün işte olmam lazım ve en uygun zaman agustostaki bayram :( kaç günde iyileşio morluklar ne kadar sürede gececek :(

Cnm morluklar zaten 1 haftada geciyor. Ben Abdulkadir Goksel'e amelitat oldum gecen yil. 10 gun sonra isbasi yapmistim. Zatem maz 10 gun rapor veriyor doktor bey

Cnm morluklar zaten 1 haftada geciyor. Ben Abdulkadir Goksel'e amelitat oldum gecen yil. 10 gun sonra isbasi yapmistim. Zatem maz 10 gun rapor veriyor doktor bey
ben de bir hafta sonra işe başlamıştım ama benim raporum 15 günlüktü.deviasyon vardı hem de revizyondu ya sanırım rapor deviasyondan alındı.

bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
hiçbir ağrsı sızı olmuyor artık zor bir ameliyat değil burun estetiği,ben iki kere oldum ilki başarısızdı üç ay içinde çökme oldu
ve nefes alma problemim ortadan kalkmadı sonra ikinci burun estetiğimi oldum
şu anda bir seneyi geçti sonuçtan çok memnunum profildeb resimlerime bakabilirsin hem nefes alabiliyorum hem de burnumun şekli yüzümle çok uyumlu kimse anlamıyor estetik olduğumu sanki doğuştan güzel bir burnum varmış gibi:)
inan önemli olan doktor seçimi yoksa ameliyatta birşey yok..

Burdaki tecrubeli arkadaslar icimi rahatlatiyor :)) biri narkozdan ve igne agrisindan biraz soz edermi lutfen, igne fobim var yoksa ameliyat surecinden bile korkmuyorum :(

Burdaki tecrubeli arkadaslar icimi rahatlatiyor :)) biri narkozdan ve igne agrisindan biraz soz edermi lutfen, igne fobim var yoksa ameliyat surecinden bile korkmuyorum :(

Bana sorarsan narkoz hayatta ki en güzel şeylerden biri :) İlk başta sabah gidiyorsun kelebek takıyorlar zaten ondan sonrası herseyı o actıkları kelebekten oluyor serum destegı verıyorlar.Narkozu da o actıkları kelebekten verıyorlar ve bir anda hayatından o bi kaç saat pat diye makasla kesiliyor gibi kesiliyor :)
Sonra uzaktan bir ses sana sesleniyor tabi duyuyorsun ama tepki veremiyorsun ilk narkoz etkisinden dolayı mide bulantın oluyor hatta kusanlarda varmış ama bende sadece bikaç saat bulantı oldu.Kendine gelene kadar zaten günün yarısı gidiyor ve o uyuşukluktan dolayı ağrı kesiciye ihtiyaç duymuyorsun sonra sadece bir tane ağrı kesici yapıyorlar rahat uyuman için zaten narkozun etkisinde vucudunda öyle iğnenin acısını hissetmiyorsun ki benimde iğne fobim var iğneye dokunamam bile :)

disarda gezerken baya oyalaniyodum ama evde olunca sikiliyodum biraz rahat nefes alamamaktan dolayi benim tek sikintim nefes alamamak oldu

ameliyathanede yapilan igne falan umurunda olmuyor o an bende cok korkarim cunku igneden ama oncesinde bisey canini acitmiyor yani

iyide kim 10 gun izin almiski ? yani ben maksimum 1. hafta calismistim kendini cok iyi hissediyosn disardan kotu gibi gorunsende

Bana ameliyathaneye gidinceye kadar damar yolu bile açmadılar.doktor hemen geldiği için hemşire yetiştiremedi sanırım. ameliyathaneye girdim sedyede. meraklı meraklı çevreme bakındım nasıl bi yermiş diye :) makineler filan vardı çok büyük biyer değildi. sonra anestezi doktoru geldi muhabbet ettik şaka filan yaptı.elimin üzerinden damar yolu açtı.çocukluğumdan beri o kadar çok iğne yedim ki alışkınım. elimin üstüne az yemişimdir ama :) yine de hiç acımadı. sonra şimdi seni uyutucam gibi bi şey dedi. bikaç saniye sonra sarhoş gibi hissettim ve uuu kafam güzel oldu diyip gülümsediğimi hatırlıyorum :)) sonrası yok... uyandığımda da asansörden çıkıp odama giriyodum. aa ne çabuk bitti filan dedim. yatağa geçerken çok hafif bulantı hissettim 2 saniye sonra o da geçti. 6 saattir açtım ben. sanırım ona dikkat etmek gerek mide bulantısı olmaması için.bünyeyle de ilgili olabilir. ilk gün hafif başım ağrıdı.ağrı kesiciyle kolayca geçti. burnum filan hiç ağrımadı. bence ameliyat işin en kolay kısmı, korkmayın kızlar...

ben de en çok nefes alamamaktan şikayet ettim. silikon tampon vardı az da olsa nefes alabiliyodum ama ağzım açık uyuyamadığım için ilk iki gün sıfır uykuyla geçti.tampon çıkınca rahatladım. ağzı açık uyuyabilen arkadaşlar bundan da korkmasın :)

iyide kim 10 gun izin almiski ? yani ben maksimum 1. hafta calismistim kendini cok iyi hissediyosn disardan kotu gibi gorunsende

doğru diosun cnm da ama ben genel müdürlük katında calıştıgım için görünüş baya önemli yabancı misafirleri dayak yemiş gibimi karsılayayım ,:) senin nasıldı cnm ne kadar sürdü iznin

ameliyatımı emre ilhan yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim profil sayfamdan öncesi sonrası resimlerime bakabilirsin :))

Back
X