burun estetiği olan küçük çocuklu anneler lütfen yardımcı olur musunuz

badelmevt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
106
38
28
Arkadaşlar uzun süredir kk takip ediyorum burun estetiği olanların hepsi bekar mı çocuksuz mu ?Küçük çocuklu olup burun estetiği olan yok mu? Bende burun estetiği olmayı düşünüyorum ama ameliyat sonrası iki küçük çocukla bakım zor olur mu çocuklarla yeterince ilgilene bilir miyim ameliyattan çok sonrası düşündürüyor..Burun estetiği olan küçük çocuklu anneler sürecinizi paylaşabilir misiniz?

merhaba henüz olmadım ama herşey yolunda giderse şubatın ilk haftası ameliyat olucam. iki çocuğum var biri 7 yaşında biri 16 aylık ama tabii yardımcı olarak annem ve eşim var. annem küçük oğlumuza bakarken eşim en az 3 gün bana bakacak :) sonrada yine en az 10 gün yatarak dinlenme. ameliyat sonrası zor o yüzden iyi düşünün.

Benim 2.5 yaşında bi kızım var 2 ay oldu ameliyat olalı. İlk 3 gün fln biri olmalı bence.hem dinlenmen gerekiyor hemde morluklar dan ürkek yanına yaklasmayabikir eğer çocuğun küçükse. Alci çıkınca yani 1 hafta sonra herşey normale dönüyor.

g

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum ameliyat sonrası eğilmemek gerekiyormuş sürekli başımız dik mi dolaşacağız
Ev işlerine ve yemek yapmaya ne zaman başladınız?

İlk 3-4 gün tamponlar çıkana kadar kötü hissedyrsn.10 günde narkoz etkisi dikiş alçı hepsnden kurtuluyrsn benim de 4 yaşında kızım var annem ve eşim yardmcı olmasalar zordu

Ya çocuğu olupta bu ameliyatı olacaklara Allah yardım etsin.. Bence çok zor (benim çocuğum yok)

Benim ameliyattan sonra 3-4 gün kayınvalidemler gelmişti (ayrı şehirlerde yaşıyoruz) yemeği mi hazırladı topladı ilaç saatimde uyandırdı vs sağolsun olmasaydı işim zordu.
Ondan sonraki günlerde eşim bulaşık temizlik onları yaptı benim yapıcak halim hiç yoktu , zaten ilk 1-2 hafta eğilemezsiniz ağrı olur hatta kanama bile olabilir.
Bide çocuğunz anlayabilecek yaştaysa anlatın durumunuzu , darbe durumunda burnun yamulması muhtemel üstelik acısı da cabası.

Gerçekten gözüm korktu iki Çocuğum var 4 yaş 1 yaş biri kreşe gidiyor biri bakıcıda. Ben ameliyat sonrası iki haftayı gözden çıkarmıştım bakıcı ve eşim yardım eder diye düşünüyordum. Ameliyat Olmayı da çok istiyorum kafam karıştı benim ki de deli cesareti mi acaba

Çok küçüklermiş ya ... Benimde 2-3 yaşlarında çocuğu olan bi arkadaşım var(hastanede tanışmıştık) ameliyat oldu bende sonra, iyi ki çocuğun yokken ameliyat oldun demişti bana.
Bi çok kez darbe almış çocuğu tarafından, istemeden yapıyor sonuçta ama koruman gerekiyor dedim çok önemli bi ameliyat o kadar acıyı çekip ameliyat oluyosan korumak zorundasın.
4 yaşındaki çocuğunuz değil ama 1 yaşındaki zorlayabilir.

Tamamen estetik amaçlımı acaba? B badelmevt

Aslında 5 yıldır bu ameliyatı istiyorum deviasyon ve alerjiden dolayı içeride büyüme var estetik olarak da müdahale olacak.. Şuan maddi olarak şartlarım uygun ama işte çocuklarımın olması Kafamı karıştırıyor

Hımm benimde öyleydi.. Aslında ne kadar erken yaşta olsa o kadar iyi sanırım dokular daha çabuk iyileşiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…