Burun estetiği olanlar acil

Kızlar bugün ikinci tamponlarimi ve alcimi aldirdim.ilk gördüğümde de bgndim Burnum benimle ayni gün ameliyat olan arkadaşına bakarak sekli şimdiden belli ona bakarak az sis..burun üstüne bir bant konulmadı sprey krem. Vs . hic birşey vermedi doktor .diğer arkadasada vermemiş.. Simdilik ödem için üzüm çekirdeği kapsül kullanıyorum.ödem için bire bir. Sonuç inşaallah sahada güzel olucak.1 ayin dolmasını bekliyorum. :dondurma:
Cok gecmis olsunn.. Nerden nasil bulabiliriz onu? Bende uzum cekirdegi var bi paket. Ise yarar mi

Doktoruna sordun mu canım onayladı mı nezaman içmeye başladın nasıl bi faydasını gördün?
Tesekkur ederim. Evdeki organik uzum cekirdegi. Ve hep buzdolabinda sakladim.Eger kani sulandirmiyorsa icebilirim suyla.ya da toz haline getirmem gerek. Ben de ne yapsam da sunu kullansam diyordum. Tesekkur ederim.bu bilgi icin.. arnica diye bi krem alicam. Drum soyledi. O da morarmalara falan iyi geliyormus sanirim. Ameliyati narkozu en hafif sekilde atlatmak istiyorum..

Ben de dün oldum bugün ikinci günüm. .morardim bayagi , buz koymaktan daral geldi şimdiden. .dik mi yatiyorsunuz hep nasıl uyuyorsunuz öyle :'(

emel_86 emel_86 canım doktor bana buz koyma demişti 2 gün şişlik ve morluk oldu 3 .gün yari yarıya duzeldim.4.gün hafif sariliklar kaldı. Başını eğer yukarda tutar ve sık sık yürür sen morluklari cabuk atlatirsin.geçmiş olsun.

madambella madambella üzüm çekirdeği cilt için ve ödem için çok etkili öncesinde de kullanıyorum ameliyatima 1 hafta kala bıraktım.ameliyattan sonra bazı doktorlar c vitamini onerio benim doktorum hic birşey kullanmayıp üzüm çekirdeğinin ödem için etkili olduğunu söyledi.ben yüzündeki şişliği ve morlugu 1 gün surdu.içmeye başladıktan sonra azaldı.tabi dik oturup arada yürümekte gerekio.. Benimle beraber ameliyat olan arkadaşıma gore bnim Burnum daha az sis ve ödem li.

_20160810_084113.webp bugün 10.günüm kizlar

Son düzenleme:
R rapunzella0 eskiden zaten nefes alırken biraz problemin vardı şuan gayet iyi nefes alıyorum.burun içi spreyi felan kullanmadığım halde burnumda kuruluk tıkanıklık yok.

Damlakatre Damlakatre ilk 3 gün çok zordu canım şuan çok şükür herşey güzel... 9.günüm ve baya rahatim ve memnunum:halay:uzum çekirdeği tavsiye ederim ödem için bire bir..
Çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına (= benim de dün alındı alçım. Şuan şiş doktorum ödem olacağını söylemiştim cildimden dolayi masaj yapıyorum şimdilik bant falan herhangi bir şey yok tavsiyeni uygularim teşekkür ederim (=

Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...

Back
X