Burun estetiği olanlar acil

Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...

Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...
Ela merhaba. Ben de uzun sure ank.da arastirdim. Ama dr umu istanbuldan buldum. Cok sukur fazla tereddut etmeden muhammed dilberde karar kildim. Sana tavsiyem; cankirida bi dr varmis. Burda herkes onu cok övuyordu.onu arastirabilirsin derim. Ben eger ameliyat gunumu almasaydim onda karar kilardim galiba.. olumsuz bi yorum da okumadim hakkinda. Ismi aklima gelirse yazarim canim.

esimaa esimaa a bence cok guzel olmus burnun. Odemlerinin oldugu belli ama onlar da gecer yakinda.. korkulacak bisey var miymis peki.? Ameliyat sonrasi bakimdan nekehat doneminden bahsediyorum.. bi kac gun nefes almadan burnu tikali yasamak korkutuyo beni

buketim_0688 buketim_0688 bir kaç gün sadece sıkıntılı agrim olmadı benim hic yinede sabah aksam ağrı kesici iciodum hafif sizlamalar oluyordu.bir gün iki gün derken gecio.biraz sabırlı olmak lazim canım.sonrası güzel...:21:

E ela444 ben Hacettepe de ozan bitik'e ameliyat oldum.ona baya burun için gelen var canım bi görüş istersen.bende kendisine oldum.

buketim_0688 buketim_0688 ben kendisiyle görüştüm fakat bana eylül sen sonra en yakin tarih olur demişti.çok uzun sure bklemk istemedim.onunla görüşmeye gittiğimde ozan beye ameliyat olanlarla konuşunca kendisiyle görüştüm 2 buçuk ay gbi bi zamanda ameliyat oldum.şükür kurtuldu .inşallah sende cabuk atlatirsin.

Ben revizyon oldum. Bugün 5.günüm,iki gün sonra tamponlarım çıkacak. Ben normalde de hassas olduğum için cok fazla morardım. Henüz hala kırmızı,daha morarmaya sararmaya geçmedi bile yani. Yediklerime de dikkat ediyorum,doktorun verdiği kremi sürüyorum, yürüyorum,5 gündür hep oturararak uyuyorum ama çok hafif hafif azalıyor ödem ve morluklarım...Takviye olarak üzüm çekirdeği kapsulu haricinde ne kullanabilirim...Daha çabuk ödem ve morluğu atlayabilmek için...

Slm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim

SibelNedzhib SibelNedzhib H Htcdrkn emel_86 emel_86 J Jamiryo000 şuan 13. Günüm 10. Gunki resmini koydum bi önceki msjlarda mevcut.bol bol yürüyüş ve dik pozisyonda oturup yatmak birde üzüm çekirdeği ekresi çok iyi.gelio bnmle beraber olan arkadaşımın hala sisliklerim ödemi çok fazla benim yüzünde pek kalmadı burnumda çok az .5 bin civarı fiyat olarak. .özellikle ozan beye ikinci kere ameliyat olmaya gelen hastalar basvuruo gerçekten hafif ve güzel sonuç alanlar fazla. Bi görüşmekte fayda var .

Görmemiştim bu fotoğrafını. 10. güne göre çok çok iyi bence. Ben o halde 20 günden aşağı gelemem. Dediklerini yapıyorum ama cildim çok hassas, bi iğneden moraran kolum bile bir ayda anca geçiyor :'( Bunun da faktörü önemli tabii. Napalım, bekleyeceğiz . Teşekkürler yönlendirmelerin için ;)

Benim burnum dik duruyo ve aşağı eti fazla gibi..senin nasıl

SibelNedzhib SibelNedzhib H Htcdrkn emel_86 emel_86 J Jamiryo000 şuan 13. Günüm 10. Gunki resmini koydum bi önceki msjlarda mevcut.bol bol yürüyüş ve dik pozisyonda oturup yatmak birde üzüm çekirdeği ekresi çok iyi.gelio bnmle beraber olan arkadaşımın hala sisliklerim ödemi çok fazla benim yüzünde pek kalmadı burnumda çok az .5 bin civarı fiyat olarak. .özellikle ozan beye ikinci kere ameliyat olmaya gelen hastalar basvuruo gerçekten hafif ve güzel sonuç alanlar fazla. Bi görüşmekte fayda var .
Eski hali yok mu acaba?

Slm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim
Canım ben emre ilhana oldum iyi bi doktor arıyosan kesinlikle tavsiye ederim revizyon değildi benimki ama orda beklerken revizyonları doğal burundan ayırt edemedim albümüme bakabilirsin

Kizlar benimde suan alcili ama ucu gozukuyor kocaman bide cok kalkik sanki dudagimla arasinda cok bosluk var deliricem aklimi yedim

Back
X