Burun estetiği olanlar bakabilir mi?

leylinsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
28
5
36
27
Arkadaslar rinoplasti oldum 2. Ayımı bitirmek üzereyim ama burnumda rahatsız edecek bi şişlik olmamasına karşın yanaklarımda ve göz altlarımda çok fazla ödem var bu normal mi? Herkes yüzün büyümüş burnun gözlerin küçük kalmış dedikçe modum düşer oldu ben de beğenmiyorum böyle olan var mı aranızda ?

Normal canım, ben de ameliyat olduktan yaklaşık 3-4 ay sonra yüzüm normalleşmeye başlamıştı , şişler anca iniyor

Bende size birşey sorsam yamuk duruyor mu resim çekince öncen yada yamulma var mı

Ödem hareket ediyor yüze dağılıyor malesef bende de şişlik var burnum küçük kalıyor yüzüme göre tam anlamıyla sanırım 6 ay.

Ödem hareket ediyor yüze dağılıyor malesef bende de şişlik var burnum küçük kalıyor yüzüme göre tam anlamıyla sanırım 6 ay.
Hadi ya off çokmuş aşırı moralim bozuk aynaya bakamıyorum hızlandırmanın yolu yok mudur ki? Diyete girdim kilo aldım yüzümden diye ama kilom da aynı

Gözleriniz altı da mı şişti? Böyle kilo almış gibi gıdım bile şişti
Aynen canım o şişlik zaten gıdıya inip sönüyor, gidişatı bu yönde şişler yanaklardan aşağıya iniyorsa sevin :) gözlerimin altına kan toplanmıştı şişmek ne kelime, çok kötü olmuştum. Sabredin hiçbir şey kalmıyor :)

Normal 6 aya tamamen düzelmiş olur ödemler

Evet burnumdaki ödem hep yer değistirdi yamuluyo düzeliyo baska bi yer yamuluyo
Yer değiştiriyor derken burun sırtı 3 aya oturuyor burun ucu en geç ödemi düzelen kısmı şişlikler bu yöndeyse normal acaba burun kanatlarında mı bi çökme yamulma var

Rahat ol canım şişlik odemler 6 aya kadar devam edebiliyor hatta pişman olabilyosun herkes hani küçüldü aksine daha da büyüdü diyeblr ama sonrası odemler bitince ufacık kalıyor burnun kemik kıkırdak kesiliyor kırılıyor kolay bir operasyon degil

Burnumdan sikayetçi değilim o normal de yanaklarım sisti iste :) ilk haftaki sislikten bahsetmiyorum buz tutunca geçti onlar şuan kilo almış gibi yüzüm genişledi şişti

Ben ılk ıkı hafta çinlilere döndüm gözlerim ortada yoktu valla sürek buz komleksi yapın eczanelerde satılan buz jeller var ondan alın
Benim de öyleydi buz jel uygulayınca indi zaten onlar, demek istediğim o değil böyle kilo almış gibi yüzüm iki aydır

Benim de öyleydi buz jel uygulayınca indi zaten onlar, demek istediğim o değil böyle kilo almış gibi yüzüm iki aydır
O normal benım de öyleydi yüzüm 6 aya doğru düzeldi indi şişlikler bir de her kesin hassasıyetı derısı farklı bazılarının acayıp şişer bazılarının bakıyorsun hafıf benım de çok şişmişti tek artım göz altlarım morlaşmadı sararmıştı

İyi bari bekleyelim

Canım selam burdaysan cevap verir misin nasıl oldu yüzün diğer arkadaşında yanakları şişmiş ya benimde öyle sanki yüzüm benim yyüzüm değil gibi pskolojim yerle bir çok kötüyüm

Canım selam burdaysan cevap verir misin nasıl oldu yüzün diğer arkadaşında yanakları şişmiş ya benimde öyle sanki yüzüm benim yyüzüm değil gibi pskolojim yerle bir çok kötüyüm
Yeni gördüm canım kusura bakma. Benim 2 sene oldu ilk olduğumda baya şişmişti yüzüm doktorum zaten 6 ayda anca burun şişliğin geçer demişti. 3 ay burun ucu 6 ay burun sırtı iner demişti öyle de oldu. 1 1,5 senede de burun oturuyor. Yüz zaten bir kaç ay şiş oluyor ister istemez sonuçta yüzünün ortasından ameliyat geçiriyorsun. Gülerken bıle robot gibiydim mimikler bile zaman geçtikçe geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…