- 22 Kasım 2016
- 75
- 13
- 38
- 30
- Konu Sahibi melodiezgi
Burun ameliyatı olanlar deneyimlerini lütfen paylassinlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime ameliyat oldunuz nerde oldunuz yazar mısınızAmeliyat oldum ben de bu süreçlerden geçtim şuan tam 20.günüm ve bu halini bile sevdim cok
Ben Abdülkadir Göksel Hocaya ameliyat oldumKime ameliyat oldunuz nerde oldunuz yazar mısınız
Academic hospitalda ameliyatimi gerçekleştirdi.Ben Abdülkadir Göksel Hocaya ameliyat oldum
Fotografinizu görme sansimiz var mıAcademic hospitalda ameliyatimi gerçekleştirdi.
Fotoğrafını görme şansım var mı bir de hangi hastanede oldun kaça oldun canım haklısın valla çok zormerhaba canım en zor aşamadasın dr kararı hepsinden son dr karar vermek için önce liste yap sonra tek tek instadan incele senin istediğin gibi burunu kim yapıyorsa onunla kınuş çünkü her dr bi premsibi var yada el alışkanlığı sen ne istesende onun dışına çıkamıyorlar bende 40 dr içinde 4 -5 düşürdüm bunlar
---emre üregen (çok pahalı geldi bana vazgeçtim)
---ilker koçak (6000 istedi ideal fiyat ama bi türlü muane olmak kısmet olmadı yoksa çok beğendim bu dr yaptığı burunları)
---nihat kaya (6000 istedi niye bilmiyorum ama onuda eledim)
---alpaslan yıldırım (11000 çok pahalı geldi o da malum)
ve son olarak dr mirza fırat ona oldum şuan bi sıkıntım yok daha 15 gün oldu umarım bi sıkıntıda olmaz dr başarılı bi dr belli ama biraz ilgisiz telde yazıyorum cvp alamak çok zor çook iyi düşün karar ver çok öenmli dr seçimi başarılar dilerim
Hangi hastanede oldunuzAmeliyatımın 14.günündeyim çoookk memnunum ağrısız sorunsuz ameliyatım geçti doktorum Ahmet Alp şiddetle tavsiye ediyorum
işte fotolarım 2 gün önce arkadaşa atmak için çekmiştim Florya medical de 6,500 oldumFotoğrafını görme şansım var mı bir de hangi hastanede oldun kaça oldun canım haklısın valla çok zor
Cok gecmis olsun. Guzel olmus yuzunuze yakismis. Ust dudakta dolgumu var. Bu ara dudak dolgusuna taktim. Surekli dudak inceliyorum:))işte fotolarım 2 gün önce arkadaşa atmak için çekmiştim Florya medical de 6,500 oldum
teşekkür ederim :) hayır dolgu yok dudaklarım küçüktür aslındaCok gecmis olsun. Guzel olmus yuzunuze yakismis. Ust dudakta dolgumu var. Bu ara dudak dolgusuna taktim. Surekli dudak inceliyorum:))
Geçmiş olsun hayırlı olsun senin için canımteşekkür ederim :) hayır dolgu yok dudaklarım küçüktür aslında
Ben Abdülkadir Göksel Hocaya ameliyat oldum
merhaba bi sorun yaşadınızmı ameliyat sonrası bende düşünüyorum mırza fırat'ımerhaba canım en zor aşamadasın dr kararı hepsinden son dr karar vermek için önce liste yap sonra tek tek instadan incele senin istediğin gibi burunu kim yapıyorsa onunla kınuş çünkü her dr bi premsibi var yada el alışkanlığı sen ne istesende onun dışına çıkamıyorlar bende 40 dr içinde 4 -5 düşürdüm bunlar
---emre üregen (çok pahalı geldi bana vazgeçtim)
---ilker koçak (6000 istedi ideal fiyat ama bi türlü muane olmak kısmet olmadı yoksa çok beğendim bu dr yaptığı burunları)
---nihat kaya (6000 istedi niye bilmiyorum ama onuda eledim)
---alpaslan yıldırım (11000 çok pahalı geldi o da malum)
ve son olarak dr mirza fırat ona oldum şuan bi sıkıntım yok daha 15 gün oldu umarım bi sıkıntıda olmaz dr başarılı bi dr belli ama biraz ilgisiz telde yazıyorum cvp alamak çok zor çook iyi düşün karar ver çok öenmli dr seçimi başarılar dilerim
Lazerli burun estetiği yaptıranlardan opreasyon ile ilgili bilgi alabilir miyim? Lazerin burun kıkırdaklarını nasıl şekillendirdiğini hala anlayamadım. Bu konuda araştırma yapmış olan arkadaşlar paylaşabilirler mi?
3 ay olmak üzere şuan bi sıkıntım yok çok şükür tavsiye edebilmem için erken biraz ama şuana kadar herşey yolunda görüntü olarak nefes olarak çok iyimerhaba bi sorun yaşadınızmı ameliyat sonrası bende düşünüyorum mırza fırat'ı