Burun estetiği olanlar benim gibi doktor araştıranlara yardım edebilir mi? Deneyiminizi paylsr misin

Ameliyat oldum ben de bu süreçlerden geçtim şuan tam 20.günüm ve bu halini bile sevdim cok

merhaba canım en zor aşamadasın dr kararı hepsinden son dr karar vermek için önce liste yap sonra tek tek instadan incele senin istediğin gibi burunu kim yapıyorsa onunla kınuş çünkü her dr bi premsibi var yada el alışkanlığı sen ne istesende onun dışına çıkamıyorlar bende 40 dr içinde 4 -5 düşürdüm bunlar
---emre üregen (çok pahalı geldi bana vazgeçtim)
---ilker koçak (6000 istedi ideal fiyat ama bi türlü muane olmak kısmet olmadı yoksa çok beğendim bu dr yaptığı burunları)
---nihat kaya (6000 istedi niye bilmiyorum ama onuda eledim)
---alpaslan yıldırım (11000 çok pahalı geldi o da malum)
ve son olarak dr mirza fırat ona oldum şuan bi sıkıntım yok daha 15 gün oldu umarım bi sıkıntıda olmaz dr başarılı bi dr belli ama biraz ilgisiz telde yazıyorum cvp alamak çok zor çook iyi düşün karar ver çok öenmli dr seçimi başarılar dilerim

merhaba canım en zor aşamadasın dr kararı hepsinden son dr karar vermek için önce liste yap sonra tek tek instadan incele senin istediğin gibi burunu kim yapıyorsa onunla kınuş çünkü her dr bi premsibi var yada el alışkanlığı sen ne istesende onun dışına çıkamıyorlar bende 40 dr içinde 4 -5 düşürdüm bunlar
---ilker koçak (6000 istedi ideal fiyat ama bi türlü muane olmak kısmet olmadı yoksa çok beğendim bu dr yaptığı burunları)
ve son olarak dr mirza fırat ona oldum şuan bi sıkıntım yok daha 15 gün oldu umarım bi sıkıntıda olmaz dr başarılı bi dr belli ama biraz ilgisiz telde yazıyorum cvp alamak çok zor çook iyi düşün karar ver çok öenmli dr seçimi başarılar dilerim
Fotoğrafını görme şansım var mı bir de hangi hastanede oldun kaça oldun canım haklısın valla çok zor

Fotoğrafını görme şansım var mı bir de hangi hastanede oldun kaça oldun canım haklısın valla çok zor
işte fotolarım 2 gün önce arkadaşa atmak için çekmiştim Florya medical de 6,500 oldum

Eklentiler

• 1850E9B0-2074-4BF2-BFD4-492D7E6F7886.webp
    1850E9B0-2074-4BF2-BFD4-492D7E6F7886.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 488
  • CDFDC944-63E3-4673-9E47-BC8E8DC9E083.webp
    CDFDC944-63E3-4673-9E47-BC8E8DC9E083.webp
    9 KB · Görüntüleme: 397
Lazerli burun estetiği yaptıranlardan opreasyon ile ilgili bilgi alabilir miyim? Lazerin burun kıkırdaklarını nasıl şekillendirdiğini hala anlayamadım. Bu konuda araştırma yapmış olan arkadaşlar paylaşabilirler mi?

merhaba bi sorun yaşadınızmı ameliyat sonrası bende düşünüyorum mırza fırat'ı

Benim ki lazerli oldu Dr lazerle daha ince çalısabildiklerini söyledi minimum hata oluyormuş şişlik morluk az oluyormuş demişti gerçektende ilk üç gün sişti biraz o hızlada 4 günde büyük cogunlugu indi 10. Gün öğretmenim okula basladım simdi burnun cok güzel1,5 at oldu benimdd cok memnunum. kemerli, kırık eğri bir burnum vardı simdi sahane nefes alabiliyorum ameliyat öncesi Ekim de baslar mayısta biterdi grip farenjit burun akıntısı ağzımdan nefes aldıgım için hastalık bırakmazdı pesimi 1,5 aydır cok sükür hiç hasta olmadım Dr um ümit taşkın instagram ı var bakabilirsin her perşembe de instagram da canlı yayın yapıyor merak ettikleriniz sorabilirsin
Lazerli burun estetiği yaptıranlardan opreasyon ile ilgili bilgi alabilir miyim? Lazerin burun kıkırdaklarını nasıl şekillendirdiğini hala anlayamadım. Bu konuda araştırma yapmış olan arkadaşlar paylaşabilirler mi?

Ben dr salih aydina ameliyat oldim bir bucuk ay oldu suanlik cok memnunum yani i stagramda görüp karar vermistim iyikide salih beye oldum tafsiye ederim istersen foto atarim

Back
X