Ikisi birlikte, ne kadar sürer?Sadece estetik mi ? yoksa estetik ve deviasyon beraber mi ? ona göre belli bir zaman çizelgesi çıkar çünkü
Canım 1.haftadan sonra normal yasantına donebilirsin.bana gore 12 gun cok yeterlı bir sure.3 gün sonra tampon 1 hafta sonra sargı ve dikişler alınıyor.Arkadaşlar üniversiteye başlayacagım ve başlamadan önce burun estetiği olmak istiyorum. Malesef 15 eylül'de okul açılıyor ve benim o kadar az vaktim var ki. 12 gün anca evde kalabilirim öyle söyleyeyim. Sorum şu: burun estetiğinden sonra sargılar tam olarak ne zaman çıkıyor lütfen bu süreçleri anlatın bana. Morluklar, sargı vs çok önemli bu bilgiler benim için yoksa ertelemek zorundayım ama gerçekten çok takıyorum her gün ağlar oldum aynaya bakmaktan nefret eder oldum
çok rahatladım teşekkür ederim :)devisyon işleminde kemik kırılacaksa rahat bir hafta silikon tamponlar kalır , benim öyle olmuştu ve anca 2.hafta da kendime gelmiştim.Eğer bu zamanlarda ameliyat olacaksan okul başlasa bile dersler en azından 1 veya 2 hafta sonra tam olarak başlar.Sende tam 2 hafta da insan içine rahatça çıkabilirsin :)
iki haftanın yeterli olmasını duyduğum harika oldu ya :)Evet iki hafta yeterli bir süre sargılar için. Benim arkadaşımın o kadar sürmüştü morluklarının geçmesi. belki çok az şişlik kalabilir o kadar. Ağrın sızın da kalmaz diye düşünüyorum.
o zaman şu an tek derdim hemen gidip bir doktorla görüşmek :)Canım 1.haftadan sonra normal yasantına donebilirsin.bana gore 12 gun cok yeterlı bir sure.3 gün sonra tampon 1 hafta sonra sargı ve dikişler alınıyor.
canım yorumları okudum 2 hafta gayet yeterliymiş sadece şişlikler 1 aya geçiyormuş o da çok problem olmaz diye umuyorum :)Ben de sömestr tatilinde olacağım inşallah, ben de merak ediyorum 10-15günde okula rahatça gidebilecek hale gelir mi yüzüm diye. Mesela konuşurken, gülerken sorun yaşayanlar var 1ayda anca düzeldi gülüşm diyenler var, çünkü üst dudak bi süre hissiz kalıyormuş, düzelmesi 1 ayı buluyormuş okuduğum kadarıyla. Çok korkuyorum çok kısa süre diye ama gelecek yaz tatilini de bekleyemeyeceğim sanırım
Ben de sömestr tatilinde olacağım inşallah, ben de merak ediyorum 10-15günde okula rahatça gidebilecek hale gelir mi yüzüm diye. Mesela konuşurken, gülerken sorun yaşayanlar var 1ayda anca düzeldi gülüşm diyenler var, çünkü üst dudak bi süre hissiz kalıyormuş, düzelmesi 1 ayı buluyormuş okuduğum kadarıyla. Çok korkuyorum çok kısa süre diye ama gelecek yaz tatilini de bekleyemeyeceğim sanırım
canım yorumları okudum 2 hafta gayet yeterliymiş sadece şişlikler 1 aya geçiyormuş o da çok problem olmaz diye umuyorum :)
Günde ortalama 4-5 litre su tüketirsen o dudaktaki şişlik ve gülüşün biraz olsun düzelmesi 1 haftayı geçmez, benim öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?