Burun estetiği olanlar lütfen bir bakın :(

BaharCgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
64
13
98
İstanbul
Arkadaşlar üniversiteye başlayacagım ve başlamadan önce burun estetiği olmak istiyorum. Malesef 15 eylül'de okul açılıyor ve benim o kadar az vaktim var ki. 12 gün anca evde kalabilirim öyle söyleyeyim. Sorum şu: burun estetiğinden sonra sargılar tam olarak ne zaman çıkıyor lütfen bu süreçleri anlatın bana. Morluklar, sargı vs çok önemli bu bilgiler benim için yoksa ertelemek zorundayım ama gerçekten çok takıyorum her gün ağlar oldum aynaya bakmaktan nefret eder oldum

devisyon işleminde kemik kırılacaksa rahat bir hafta silikon tamponlar kalır , benim öyle olmuştu ve anca 2.hafta da kendime gelmiştim.Eğer bu zamanlarda ameliyat olacaksan okul başlasa bile dersler en azından 1 veya 2 hafta sonra tam olarak başlar.Sende tam 2 hafta da insan içine rahatça çıkabilirsin :)

Evet iki hafta yeterli bir süre sargılar için. Benim arkadaşımın o kadar sürmüştü morluklarının geçmesi. belki çok az şişlik kalabilir o kadar. Ağrın sızın da kalmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar üniversiteye başlayacagım ve başlamadan önce burun estetiği olmak istiyorum. Malesef 15 eylül'de okul açılıyor ve benim o kadar az vaktim var ki. 12 gün anca evde kalabilirim öyle söyleyeyim. Sorum şu: burun estetiğinden sonra sargılar tam olarak ne zaman çıkıyor lütfen bu süreçleri anlatın bana. Morluklar, sargı vs çok önemli bu bilgiler benim için yoksa ertelemek zorundayım ama gerçekten çok takıyorum her gün ağlar oldum aynaya bakmaktan nefret eder oldum
Canım 1.haftadan sonra normal yasantına donebilirsin.bana gore 12 gun cok yeterlı bir sure.3 gün sonra tampon 1 hafta sonra sargı ve dikişler alınıyor.

Ben de sömestr tatilinde olacağım inşallah, ben de merak ediyorum 10-15günde okula rahatça gidebilecek hale gelir mi yüzüm diye. Mesela konuşurken, gülerken sorun yaşayanlar var 1ayda anca düzeldi gülüşm diyenler var, çünkü üst dudak bi süre hissiz kalıyormuş, düzelmesi 1 ayı buluyormuş okuduğum kadarıyla. Çok korkuyorum çok kısa süre diye ama gelecek yaz tatilini de bekleyemeyeceğim sanırım :(

devisyon işleminde kemik kırılacaksa rahat bir hafta silikon tamponlar kalır , benim öyle olmuştu ve anca 2.hafta da kendime gelmiştim.Eğer bu zamanlarda ameliyat olacaksan okul başlasa bile dersler en azından 1 veya 2 hafta sonra tam olarak başlar.Sende tam 2 hafta da insan içine rahatça çıkabilirsin :)
çok rahatladım teşekkür ederim :)

Ben de sömestr tatilinde olacağım inşallah, ben de merak ediyorum 10-15günde okula rahatça gidebilecek hale gelir mi yüzüm diye. Mesela konuşurken, gülerken sorun yaşayanlar var 1ayda anca düzeldi gülüşm diyenler var, çünkü üst dudak bi süre hissiz kalıyormuş, düzelmesi 1 ayı buluyormuş okuduğum kadarıyla. Çok korkuyorum çok kısa süre diye ama gelecek yaz tatilini de bekleyemeyeceğim sanırım :KK43:
canım yorumları okudum 2 hafta gayet yeterliymiş sadece şişlikler 1 aya geçiyormuş o da çok problem olmaz diye umuyorum :)

Ben de sömestr tatilinde olacağım inşallah, ben de merak ediyorum 10-15günde okula rahatça gidebilecek hale gelir mi yüzüm diye. Mesela konuşurken, gülerken sorun yaşayanlar var 1ayda anca düzeldi gülüşm diyenler var, çünkü üst dudak bi süre hissiz kalıyormuş, düzelmesi 1 ayı buluyormuş okuduğum kadarıyla. Çok korkuyorum çok kısa süre diye ama gelecek yaz tatilini de bekleyemeyeceğim sanırım :KK43:

Günde ortalama 4-5 litre su tüketirsen o dudaktaki şişlik ve gülüşün biraz olsun düzelmesi 1 haftayı geçmez, benim öyle olmuştu.

canım yorumları okudum 2 hafta gayet yeterliymiş sadece şişlikler 1 aya geçiyormuş o da çok problem olmaz diye umuyorum :)

Günde ortalama 4-5 litre su tüketirsen o dudaktaki şişlik ve gülüşün biraz olsun düzelmesi 1 haftayı geçmez, benim öyle olmuştu.

Teşekkür ederim kızlar, muhtemelen çok kalkık bir burun olmazsa 2 haftada normal hayata başlanır gibi görünüyor. Benim doktorum da 10.günde insan içine çıkılabilecek hae geliniyor demişti, ama o hal nasıl görünüyor merak ediyorum :/ Ama 10 günde sargı/bant işi bitiyormuş.
Suyu söylediğiniz iyi oldu, teşekkür ederim bilginkadın :)
BaharCgl ne yapacağını merak ediyorum, gelişmelerden haberdar et:)

Canım yıllar yıllar önce Yeditepe Üniversitesinde okurken,şubat tatili sonrası herkes burun estetiği olur ve burnunda bantla okula gelirdi bu moda olmuştu.Sende burnunda bantla git havan olsun hiç takma böyle şeyleri.Ben senin yerinde olsam şubat tatili için şimdiden bir tarih alır ve ameliyat olurum.Acele işe şeytan karışır.Ayrıca o yarım dönemide kimse hatırlamaz bir süre sonra inan bana.Çocukluk arkadaşımın müthiş kemerli burnunu estetik olduktan sonra hiç hatırlamadım,hatırlayamıyorum

canım burun estetiği sonasında 2 haftada normale dönülür deniliyor ama şu manada normale dönüyorsun tampon ve alcı çıkıyor even artık yüzün sarılı değil psikolojik olarak bu böyle olmuyor benim 3. ayım yeni yeni sokağa cıkıyorum 3 ayda o burnun şekilden şekile giriyor darbe almaman gerekiyor aynalara küsüyorsun hiç beğenmiyorsun herşeyin normale dönmesi ancak 3 ay :) çünki burnun gercek anlamda 3 ayda muhteşem hal alıyor bende öyle oldu herkesde başkadır tabi iyileşme sürecini düşünürsek 1 yıl deniliyor 3 aya kadar ödemlerin ancak atılıyo moralini bozmak istemem amaböyle oluyor maalesef şimdiden gecmiş olsun umarım hayalindeki gibi olur

Back
X