Burun estetiği olanlar lütfen yardım edin :(

Benim sıkıntım yoktu sağlık acisindan sirf kemerden be burun ucu dusuklugunden rahatsiz oldugum icin estetik yaptrdm. Herkes doğal duruyo goze batmiyo demis sagolun bunlari çevredekilerde soyluyo ama ben zaten o kemerden rahatsz oldugum icin bicak altina yattim ameliyattan onceki haliyle ayni yani suan tek fark burun ucu kalkik

Doktorada bunu soyledim oda öncesi sonrasi fotoğrafnda kemeri aldi burun ucunu kaldrdi. Belki duzelir ama sabredemiyorm ki ilk alci çıktıgnda bu kemer daha cok goze batiyodu bu duzelmis hali yine O zamana gore ama hala benm gozume batiyo tabiki çünkü dedigim gibi zaten kemerliydi bicak altina tekrar kemerli burnum olsun diye yatmadm duz burnum olsun diye yattim

bence şuanki burnunuz planlanan burnunuzun aynısı ama dediğiniz gibi çok çok hafif bir kemer var.
ben kemiklerin şişliğinden olduğunu düşünüyorum yani ameliyat sonrası komplikasyon, çünkü benim burun deliklerimin arasından bir kemik aşağı doğru sarkmıştı şiş gibi ama düzeldi daha sonra, belki kemeriniz masajla gider.
ve inanın kimse burun deliklerimiz simetrik mi diye sağdan ve soldan bize bakıp yargılamıyor bu takıntıdan vazgeçin :rolleyes:

Belki çok erken ama çok kafaya takıyorum on güne on beş güne güzel burna sahip olanları gördükçe daha çok psikolojim bozuluyor. Bugün estetiğimin 36.günü ama kemer hala duruyor ve daha bugün fark ettiğim bi fark daha var bi burun deliğim diğerinden daha yukarıda duruyor gibi önden bakılınca bi problem gözükmüyor sağ ve sol profilden resim çektiğimde fark ettim bunu iyice bunalıma girdim kendimde farkındayım burnumun hala şiş olduğunun ama burnumda ki kemer sanki kemik gibi hiç ödemmiş gibi durmuyor çok sert burun ucu keza öyle sabredemiyorumda lütfen estetik yaptırmış kişiler yorum yapabilir mi belki bu durumu yaşayanlar vardır ne kadar sürede düzeldi yada düzelmedi mi revizyon ameliyatı olmak zorunda kalan oldu mu çok merak ediyorum.
Buurun 10 günde düzelmez. En iyi ihtimalle 6 ay. 2009 da burun estetiği oldum. 1 sene sonra tam manası ile yaptırdığım islem görünür oldu :-)
Ben kaldırma yaptırmadım. Kemer torpu yapıldı, iç gerilik ve iç şişme vardı burun eti incetildi veee kırılmıştı burnum onu topladılar:-)

Ben ameliyattan sonra burnuma masaj yapamamıştım hatta ilk masajda bayılmıştım acıdan o yüzden bende de sizinki kadar bir kemer kaldı ama hiç sorun etmedim bence doğallık katıyor

Burnumun ucu da hala sem sert:110:
ne kadar oldu estetik yaptıralıda burun ucunuz hala sert

Belki çok erken ama çok kafaya takıyorum on güne on beş güne güzel burna sahip olanları gördükçe daha çok psikolojim bozuluyor. Bugün estetiğimin 36.günü ama kemer hala duruyor ve daha bugün fark ettiğim bi fark daha var bi burun deliğim diğerinden daha yukarıda duruyor gibi önden bakılınca bi problem gözükmüyor sağ ve sol profilden resim çektiğimde fark ettim bunu iyice bunalıma girdim kendimde farkındayım burnumun hala şiş olduğunun ama burnumda ki kemer sanki kemik gibi hiç ödemmiş gibi durmuyor çok sert burun ucu keza öyle sabredemiyorumda lütfen estetik yaptırmış kişiler yorum yapabilir mi belki bu durumu yaşayanlar vardır ne kadar sürede düzeldi yada düzelmedi mi revizyon ameliyatı olmak zorunda kalan oldu mu çok merak ediyorum.
bence çok güzel olmuş. nerede ve kaça yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? benimki de sizin burnunuzla aynı

bursa estetik internationalda rıza kantürk e oldum ama hala kemerin geçmemesinden muzdaribim :( 3.900 e oldum

Back
X