- 20 Haziran 2012
- 4.992
- 4.294
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben çok pimpirikli biriyimdir ben bile oldum ve eskiden çok korkuyordum. Uyuyamıyordum olmadan önce bugün olalı tam 1 hafta oldu şuan diyorum ki hoca çağırsa tekrar ameliyat edeceğiz seni gel dese güle oynaya giderim sen de onu diyeceksin Emin’im ameliyattan sonra dersin mutlaka haklıymış diye ben diyen tüm herkes için öyle dedim tavsiye olarak ilk gece kusabilirsin korkma kusarsan hemşireye söyle kusma için iğne yapıyorlar bana yaptılar ben rahatladım sonra çıtçıtlı giyme atlet giy metal birşeyle almıyorlar ameliyata boynu geniş ya da iliklenen şeyler al yanına ilk zamanlar sıvı tüketeceksin eğer eşin falan bakacaksa gitmeden evine çorbanı yapıp koyabilirsin dönüşte de ısıtırsın kolay olur bana eşim baktı o yüzden ben öyle yapmıştım yanına terlik al biz unutmuştuk ayakkabıma bastım sürekli hiiiçç korkma ben anestezi alacağım diye çok korkmuştum ama anlamadan girip çıkıyosun zaten son günlere doğru heyecanın azalır zaten boşuna stres yaptığınla kalıyorsun bir demerhaba kızlar, çarşamba günü burun ameliyatı oluyorum. önerileriniz var mıdır. nelere dikkat edeyim
heyecan yapıyorum bu gece de uyuyamadım
Canım ben çok pimpirikli biriyimdir ben bile oldum ve eskiden çok korkuyordum. Uyuyamıyordum olmadan önce bugün olalı tam 1 hafta oldu şuan diyorum ki hoca çağırsa tekrar ameliyat edeceğiz seni gel dese güle oynaya giderim sen de onu diyeceksin Emin’im ameliyattan sonra dersin mutlaka haklıymış diye ben diyen tüm herkes için öyle dedim tavsiye olarak ilk gece kusabilirsin korkma kusarsan hemşireye söyle kusma için iğne yapıyorlar bana yaptılar ben rahatladım sonra çıtçıtlı giyme atlet giy metal birşeyle almıyorlar ameliyata boynu geniş ya da iliklenen şeyler al yanına ilk zamanlar sıvı tüketeceksin eğer eşin falan bakacaksa gitmeden evine çorbanı yapıp koyabilirsin dönüşte de ısıtırsın kolay olur bana eşim baktı o yüzden ben öyle yapmıştım yanına terlik al biz unutmuştuk ayakkabıma bastım sürekli hiiiçç korkma ben anestezi alacağım diye çok korkmuştum ama anlamadan girip çıkıyosun zaten son günlere doğru heyecanın azalır zaten boşuna stres yaptığınla kalıyorsun bir de
Canım ben çok pimpirikli biriyimdir ben bile oldum ve eskiden çok korkuyordum. Uyuyamıyordum olmadan önce bugün olalı tam 1 hafta oldu şuan diyorum ki hoca çağırsa tekrar ameliyat edeceğiz seni gel dese güle oynaya giderim sen de onu diyeceksin Emin’im ameliyattan sonra dersin mutlaka haklıymış diye ben diyen tüm herkes için öyle dedim tavsiye olarak ilk gece kusabilirsin korkma kusarsan hemşireye söyle kusma için iğne yapıyorlar bana yaptılar ben rahatladım sonra çıtçıtlı giyme atlet giy metal birşeyle almıyorlar ameliyata boynu geniş ya da iliklenen şeyler al yanına ilk zamanlar sıvı tüketeceksin eğer eşin falan bakacaksa gitmeden evine çorbanı yapıp koyabilirsin dönüşte de ısıtırsın kolay olur bana eşim baktı o yüzden ben öyle yapmıştım yanına terlik al biz unutmuştuk ayakkabıma bastım sürekli hiiiçç korkma ben anestezi alacağım diye çok korkmuştum ama anlamadan girip çıkıyosun zaten son günlere doğru heyecanın azalır zaten boşuna stres yaptığınla kalıyorsun bir de
Benimde 4 yas oglum 9 yas kizim onlar seni gorup endiselenip sana pek dokunmaycaklar psikolojik olarak oglum hala burnumu ellemiyor anne aciuomu diyo yavrum :) bu arada eve geldim yemek yaptim cocuk baktim nazlanma sakin agirlasirsin kendini dinlememerhaba canım alıntı yapıp cevaplayamadım.
öncelikle çok teşekkür ederim çok mutlu oldum cevabın için.
içim ferahladı gerçekten.
çok sevindim senin adına rahat geçmiş ameliyatın
sen nasılsın şimdi.
nelere dikkat ediyorsun?
benimde eşim refakatçim olacak 3 yaşında bir oğlum var ona nasıl anlatayım diye de düşünüyorum
birde ameliyat sonuçta Allah korusun ne bileyim.
Geldik tabi 3.gun okula gidip g3ldim kizimin yuzum 6.gun indi tamamen biraz tombis olmustu yuzum qma morarmadim ben bi fe bende tonla islem oldu kanat sirt uc ic ne varsa sinuz et egrilik estetikŞu an durumunuz nasıl? 12. günde insan içine çıkabilecek duruma geldiniz mi? Ben de haftaya ameliyat olacağım, bayağı endişelerim var..
Bugün muayenemiz vardı dr görmek istedi Çarşamba günü için bilgi verildi. Sabah 06:00 da hastanede olmalıyım . 2.5 saat kadar sürüyor ve bir gece hastanede kalacağımCanım ben yendiğine içtiğime çok dikkat ediyorum sıfır tuz bol su kesinlikle öneririm dikkat et gülme işine dikişlerin oturana kadar en azından yemek yerken bir süre sıvı püre şeyler ye ama sağlıklı ye ameliyat kolay herkeste öyle benim çevremde olmayan kalmadı herkes farklı farklı yerlere oldu zor diyen olmadı bak düşün epilepsi hastası arkadaşım yaptırdı ameliyat sonrası atak riski olmasına rağmen sen hiç korkma sadece 3 yaşindki minikten uzun bir süre burnunu koruman gerekecek bir de ben mesela bayramda kimseye sarılmayı düşünmüyorum burnumu etkilemesin diye ameliyat sonrası ödem için ananas kabuğu çubuk tarçın karanfil kaynattım tencerede soğuyunca suyunu içtim 3 gün boyunca başka şeylerle ilgilen dikkatini dağıt ki stres yaptığın ile kalmayasın
Allah bağışlasın canım yavrularınıBenimde 4 yas oglum 9 yas kizim onlar seni gorup endiselenip sana pek dokunmaycaklar psikolojik olarak oglum hala burnumu ellemiyor anne aciuomu diyo yavrum :) bu arada eve geldim yemek yaptim cocuk baktim nazlanma sakin agirlasirsin kendini dinleme
Bende uzuluyodum en cok neye biliyomusun 3ay koklaya koklaya opemeyeceksin simdiden op her yerini yavrunun en cok agrima giden bu oldu benim belki de pismanligim hersey yolunda bu degil bi tekAllah bağışlasın canım yavrularını
Oğluma nasıl söylesem bilemedim onun psikolojisi için nasıl bir yol izlerim
Oy maşallah ne güzel hafif geçirmişsin
Nazlanabileceğim tek gün hastanede eşimin yanımda olduğu gündür
Diğer günler çok sanmıyorum naz yapabileceğimi![]()