burun estetiği olanların tecrübelerine ihtiyacım var...

slm ben 10 gün önce ameliyat oldum.herkeste gayet doğal karşıladı.ben estetikle birlikte sinüzüt ve burnumdaki etleride aldırdım.hiçbi ağrım sızım da olmadı.yüzümde şişlik ve morarmada olmadı.ameliyat oldum çokta mutluyum.ama burnumda şiş var oda bi geçse süper olcak.

ameliyatını kime oldun arkadaşım? sinüzt oldugunu nasıl anladılar, onun için ekstra ameliyat mı oluyormuş, bende de var çünkü de ondan soruyorum.

Son düzenleme:
arkadaslar selam 1 defa genel 3 defa revizyon olacak sekilde ayni doktora! burun ameliyati oldum tekrar ihtiyac dogdu simdi kara kara dusunuyorum..malesef ameliyattan sonra burun ilk yapildigi gibi kalmiyor 2 sene icindeki sekli ile ilk yapildigi gun arasinda cook fark oluyor' cokme egrilik kavis vs. ilk yapilan ameliyatta kikirdak cok alinirsa sorunlar basliyor' iyi bir doktor secin yinede sans faktorude var..

arkadaslar selam 1 defa genel 3 defa revizyon olacak sekilde ayni doktora! burun ameliyati oldum tekrar ihtiyac dogdu simdi kara kara dusunuyorum..malesef ameliyattan sonra burun ilk yapildigi gibi kalmiyor 2 sene icindeki sekli ile ilk yapildigi gun arasinda cook fark oluyor' cokme egrilik kavis vs. ilk yapilan ameliyatta kikirdak cok alinirsa sorunlar basliyor' iyi bir doktor secin yinede sans faktorude var..

ameliyatını kime oldun BANA ÖZEL MESAJ YOLUYLA YAZAR MISIN ARKADAŞIM... GENELE YAZMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM...

buz torbalarıda yuzu ıslatmıyor mu pekı?bı arada cvb verdıgın ııcn tsskur..

içi jel dolu yuvarlak buz torbaları verdi doktorum hiç bir şekilde yüzü ıslatmıyor ama hava sıcak olduğu için onlar yetersiz kalıyor ben ayrıca ufak bir torbaya buz doldurup bu şekilde de buz kompleksi yaptım. bnm burnumun üstünde plastik atel olduğu için bantların ıslanması gibi bir problem yaşamadım. sadece göz altlarımdaki ufak bantlar ıslandı onları da çıkardım çnkü göz altlarıma krem sürmem gerekiyordu.

pekı kızlar dıyelım kı hastalanırsak(adet olursak )amelıyat ertlenıyor mu yosa yıne de yapılabılıyor mu o halde de?

ertelenmiyor canım hatta ben de amelıyat gunum olcaktım hemşireye dedım ne alakası var gıbısınden yuzume baktı altında kılodun orkıdın olur cıkartmazsın ben amelıyattan sonraki 3.gun olmustum hatta apranaks falan sakın alma

arkadaşlar haziranın 17-18 inde ameliyat olsam iyileşme süreci ne kadar olur? forumdan okudum sıcaklar olumsuz etkiliyormuş, iki şansım var ya haziran ortası ya ağustos başı. bana ne önerirsiniz?

haziran ortasında olursam temmuz ortasına kadar 1 ay sürem var. temmuzda memlekete gideceğim, ağustosta olursam tüm ay evde kalabilirim... hani güneşten korunma muhabbeti varya o açıdan soruyorum... 1 ay güneşten kaçsam şişlikler için filan yeterli midir?

değerli yorumlarınızı bekliyorum...

ertelenmiyor canım hatta ben de amelıyat gunum olcaktım hemşireye dedım ne alakası var gıbısınden yuzume baktı altında kılodun orkıdın olur cıkartmazsın ben amelıyattan sonraki 3.gun olmustum hatta apranaks falan sakın alma

hm anladım sagol:)apranaks derken ılac sanırm neye yarıyor bu ılac ve neden almamalıyım..benım adetım gecıktı gbı amelıyat olursam haftaya o zaman olabılır ondan merak ettım..Doktora da bunu soylemek gerekıyor mu?

Konuyu acan arkadasim,ben iki kere ameliyat oldum ikisindede cokkk yakinlarim dahi anlamadi..yuzume bakip bi degisiklik var dien oldu,dudaklarma enjeksion mu yapirdin dien oldu,kilo mu aldi dien oldu..ama bu zamana kadar burnunumu yaptirdin dien 1 kisi belki 2 ksi olmustur..ki ben 7 senedir estetikliyim..bence cevreni takma..ayrica burnunusorun ediolarsanda bir an bile dusunmeden ol..cok mutlu olucaksin..fiyat konusunda biraz olumsuz olucam cunku fiyatlar devlette bile 3 binden baslio:((( gecms olsun umarim biran once ameliyatini olursun..

hm anladım sagol:)apranaks derken ılac sanırm neye yarıyor bu ılac ve neden almamalıyım..benım adetım gecıktı gbı amelıyat olursam haftaya o zaman olabılır ondan merak ettım..Doktora da bunu soylemek gerekıyor mu?

kanı sulandıran ilaçlar kullanmaman gerekiyor canım yoksa kanaman fazla olur mazejık falan al ama ilaç kullanmazsan daha iyi bu apranaksda baş agrısı karın agrısı her agrıya bırebır ama kanı sulndırıyor o yuzden alma kullandıgın ılaç varsa da mutlaka dra söyle:37:

ya arkadaşlar bırakın çevredeki insanları önemli olan sizin memnuniyetiniz başkası için yapıcaksanız hiç yapmayın, şayet ben çok istiyorum ameliyat olmayı yıllardır da dusunmekteydim ama kafamı kurcalayan sorular var açıkçası korkmaktayım birazzzz:S

bende bundan 3 yıl önce bursada mesut özcana olmuştum burnum doğal duruyor çok iyi yorumlar aldım burnum kırıktı şekil bozukluluğu vardı çok korkuyordum ameliyat olmadan ya hatalı ameliyat olursa die ama doktor bu işte tecrübeli ve başarı ameliyatlar çıkarttığından korkularım yersizdi bursada en iyi estetikçilerden burnumu gören zaten estetik yaptırası geliyor ama şunu belirteyim estetikli durmuyor yüzümde doğal duruyor

buda geçen yılki resimim profilden

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bundan 3 yıl önce bursada mesut özcana olmuştum burnum doğal duruyor çok iyi yorumlar aldım burnum kırıktı şekil bozukluluğu vardı çok korkuyordum ameliyat olmadan ya hatalı ameliyat olursa die ama doktor bu işte tecrübeli ve başarı ameliyatlar çıkarttığından korkularım yersizdi bursada en iyi estetikçilerden burnumu gören zaten estetik yaptırası geliyor ama şunu belirteyim estetikli durmuyor yüzümde doğal duruyor

xxx

buda geçen yılki resimim profilden

güzel olmuş burnun canım, gerçekten doğal görünüyor:46:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, benimde ameliyat olacagım artık belli..Pazartesi günü aneztezi uzmanımla görüşüp gün alacağım..
Doktorum septum deviasyon ameliyatı olacağımı, burnu acmayarak gerekli işlemi yapabileceğini söyledi..
en fazla 45 dk sürermiş, ameliyatlar arasında en kolay denilebilecek olanıymıs..

Burun sırtında hafif kemerim var bunu elletmeyeceğim zaten estetiğe giriyor..

Ama sorum; bu deviasyon ameliyatında burun acılmayacak ama şeklinde problem olur mu?

Az da olsa birdeğişiklik olur mu? Bozulmasın bide :S Ne bileyim...

Son düzenleme:
:61:
Merhaba kızlar, benimde ameliyat olacagım artık belli..Pazartesi günü aneztezi uzmanımla görüşüp gün alacağım..
Doktorum septum deviasyon ameliyatı olacağımı, burnu acmayarak gerekli işlemi yapabileceğini söyledi..
en fazla 45 dk sürermiş, ameliyatlar arasında en kolay denilebilecek olanıymıs..

Burun sırtında hafif kemerim var bunu elletmeyeceğim zaten estetiğe giriyor..

Ama sorum; bu deviasyon ameliyatında burun acılmayacak ama şeklinde problem olur mu?

Az da olsa birdeğişiklik olur mu? Bozulmasın bide :S Ne bileyim...

Bence şeklinde problem olmaz canım ama bu korkularını doktorunla da paylaş bence

ben yeni burnumu çok beğendimmmm... başkalarının beğenisi aslında pek umrumda değil şuanda... aynaya bakınca mutlu oluyorum:)))

Back
X