burun estetiği olanların tecrübelerine ihtiyacım var...

Ailem yıllarca'' burnundan rahatsız oluyorsan hemen hallederiz dedi'' istemedim, içten içe gerçekten benim için problemdi lakin illaki evlendikten sonra olacağım diye taktım:))) beni seven bu şekilde sevmeliydi :16: Evlendikten sonrada bu sefer ameliyat olmak kısmet olmadı.

Bende senin gibi düşünürdüm, burnuma mı bakıyorlar, bir yere gittiğimde nereye otursam daha az kötü görünürüm :)), toplu halde resim çekilme olayından bahsetmiyorum bile:52:

Ameliyat olalı bir ay oluyor, inan bana takıntı sadece bizlerdeymiş, en yakın akrabalarım bile ameliyat olduğumu duyunca'' hayırdır et mi vardı '' diyor, onlara kemiği aldırdığımı söylediğimde aaa sende kemer mi vardı diyorlar.

Çevre ne der diye düşünmeden ameliyat olmaya karar vermiştim, hatta anne baba eş dışında kimseye de söylemedim, tüm işlemlerimi kendim hallettim ki ameliyat sonrası kötü bir şey olursa '' ben sana demiştim'' diyebilecek kimse olamasın:32:

Sonunda ameliyat oldum ve inan, öyle aynanın karşısında zaman geçirmiyorum, oldum, bitti orada kaldı hayatıma devam ediyorum, resim bile çekmiyorum, hatta ela renk lens aldım (ameliyat üstüne cila olsun :P ) saçlarımı kıp kısa kestirdim, onları bile fotoğraflamadım.

Ameliyat olmak istiyorsan karar ver ve ol.
Ameliyatını ol ve unut.

Kendinle cebelleşerek bir sonuca ulaşamazsın.

Soranlara da '' öyle uygun gördüm'' de geç :))

O ne der bu ne der diye bir hayat geçmez. Geçen zamanda geri gelmez.

Nişanlının ailesi seni neden beğenmesin ki? güzel olan ifadenle etkilemen, burnunla değil, bak ben öyle etkilemişim ki, kimse burnumda ki kemeri fark etmemiş, dilime vurmuş demek:))))))))))))

Zaman kaybetme bence... hadi...

canım bencede kim ne derse desin bu hayat senin kim ne derse desin takma derim. herkes tabiyki bişeyler diyecektir iyi yada kötü bunları düşünme derim sen rahatsızsan ve bunu herzaman düşünceksen biran önce ol derim bende burundan olmadan önce cok kötü bi burnum yoktu ama ben sevmiyodum ve rahatsızlık duyuyodum foto bile cektirmek istemiyodum.ilk olduğumda neler duydum cevremden iyi eleştiride aldım bazen kötüde aldım ama şuan iyikide olmuşum diyorum herkeste cok begeniyor ve ameliyat olduğumuda kimse anlamıyor cok doğal oldu cünki kimse ne diyer diye düşünme bugün olmasan yarın yine olmak isteyeceksin ve bu aklından hiçbir zaman cıkmayacak onun için takma o bu neder diyee git yaptır bak benimde fotolarım var bakabilirsin korkulcak bişeyde yok agrısız sızısız bi ameliyat geçirdim ben sadece şişlikler inmesi zaman alıyor o kadar 3 aydada zaten seni kimse ameliyatlı olduğunu anlamaz şişlik olur ama onu dışardan kimse bilemez anca doktorun anlar sen anlarsın takılma bunlara biran evvel ol derim canım

inşallah dediğin gibi olur... zaten bir gün kalkıp doktora gidicem. görüşüp tarih alıp:76: ameliyat olup eve dönücem. yani ailem şaşıracak kızacak tepki göstercek belki ama olan olmuş olacak..

Ailem yıllarca'' burnundan rahatsız oluyorsan hemen hallederiz dedi'' istemedim, içten içe gerçekten benim için problemdi lakin illaki evlendikten sonra olacağım diye taktım:))) beni seven bu şekilde sevmeliydi :16: Evlendikten sonrada bu sefer ameliyat olmak kısmet olmadı.

Bende senin gibi düşünürdüm, burnuma mı bakıyorlar, bir yere gittiğimde nereye otursam daha az kötü görünürüm :)), toplu halde resim çekilme olayından bahsetmiyorum bile:52:

Ameliyat olalı bir ay oluyor, inan bana takıntı sadece bizlerdeymiş, en yakın akrabalarım bile ameliyat olduğumu duyunca'' hayırdır et mi vardı '' diyor, onlara kemiği aldırdığımı söylediğimde aaa sende kemer mi vardı diyorlar.

Çevre ne der diye düşünmeden ameliyat olmaya karar vermiştim, hatta anne baba eş dışında kimseye de söylemedim, tüm işlemlerimi kendim hallettim ki ameliyat sonrası kötü bir şey olursa '' ben sana demiştim'' diyebilecek kimse olamasın:32:

Sonunda ameliyat oldum ve inan, öyle aynanın karşısında zaman geçirmiyorum, oldum, bitti orada kaldı hayatıma devam ediyorum, resim bile çekmiyorum, hatta ela renk lens aldım (ameliyat üstüne cila olsun :P ) saçlarımı kıp kısa kestirdim, onları bile fotoğraflamadım.

Ameliyatını ol ve unut.

Nişanlının ailesi seni neden beğenmesin ki? güzel olan ifadenle etkilemen, burnunla değil, bak ben öyle etkilemişim ki, kimse burnumda ki kemeri fark etmemiş, dilime vurmuş demek:))))))))))))

yaaa iyi ki yazmışım bu siteye derdimi.. hepiniz çok iyisiniz çok sağolun yaa öyle iyi geldi ki anlatamam.. senin hikayen de benimkine benziyo inşallah sonumda seninki gibi olur canım çok teşekkürler :54:

Ameliyatını ol ve unut.

çok güzel yazmışsın.

Teşekkür ederim arkadaşlar:42:

Amelliyattan çoook büyük beklentim yoktu, beni rahatsız eden kemerdi oda gitti, doktoruma yüzümün anatomisine uygun bir burun istiyorum dedim o kadar, sonuçta ona buna benzemeye hiç niyetim yoktu, ben ben olarak kalayım dimi:))

Hem; onlar bana benzesin :P

Hepinize sevgiler:kkk:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar:42:

Amelliyattan çoook büyük beklentim yoktu, beni rahatsız eden kemerdi oda gitti, doktoruma yüzümün anatomisine uygun bir burun istiyorum dedim o kadar, sonuçta ona buna benzemeye hiç niyetim yoktu, ben ben olarak kalayım dimi:))

Hem; onlar bana benzesin :P

Hepinize sevgiler:kkk:

:) albumün var mı merak ettim valla

kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

bir de niye güneşe çıkmamamız gerek???:37::37:

kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

bir de niye güneşe çıkmamamız gerek???:37::37:

göz pomadını he rgün düzenli kullanmıyorum :( 38 gün oldu sanırım. Okyanus suyunu da çoktaaan bıraktım. Göz pomadım bittiğinde ikincisini aldım kullanmaya başladım dr a sormadım.. çünkü kapalı amelliyatla atılan dikişlerim hala duruyor, bende enfekte olmasın diye hala gün aşırı üç günde bir sürüyorum.

kızlar burun içindeki kıllarla nasıl baş ediyorsunuz burun kuculdu e halıyle ıc tarafta gorunmeyen kıllar burnun ucuna geldı doktorlar da amelıyatta kılları kesıyorlar rahat calısmak ıcın sımsıyah cıkıyo ben kesmek ıstemıyorum daha sert uzun gürleşir dıye ama alamıyorum da bısey olur dıye korkuyorum ve acıyo aynı şekilde dudağımın burun dikiş kısmına yakın yerleri de almış başını gidiyo sizler neler yaşadınız tcrubelerınızı yazın pls:37::37::37::37:

çok teşekkür ederim cevabın için. biraz olsun içim rahatladı. psikolojik olarak inanılmaz etkiliyo beni. yani mutlaka olucam başka oluru yok ama işte biraz küçük bi yerde yaşıyorum çevremden nasıl tepki alırım ne derler vs bunları da düşünüyorum. sonuçta o okula tekrar gitmek zorundayım yani 2. sınıfa devam edicem. en sevmediğim şey arkamdan konuşulmasıdır yani buna tahamül edemem. birşey daha sorucam izninle ne kadar ücret ödedin? ben fotoğraf makinamı satıcam bunun için en fazla 1 200 falan eder yani daha fazlasını bulamam. doktorlar ücret için olmazsa olmaz diyorlar mı yani anlayış gösterirler mi bu konuda?

milletin lafına bakarsan onların lafı bitmez.o nedenle sen kendi hayatına bakmalısın bence.fiyat konusunda doktorlar çok esnek olmuyor.ama benim doktorum erdinç bey yapabilciğini yapıyor en uygun fiyatı veren kendisi oldu 2000 tl bence çok uygun fiyat.ama bundan aşağısına ineceğini sanmıyorum.eğer maddi problemin varsa devlet hastanelerindede çok güzel burun yapan doktorlarımız var iyice araştırıp bulabilirsin.ama ille erdinç bey diyosan git bi görüş derim durumunu anlat belki bi çare bulabilirsiniz.

arkadaşlar bende burundan yana dertli olan biriym. ergenliğe girdiğimden beri hep sorun yaptım. ama içten içe tabi asla kimseye belli etmedim kendimle barışıkmışım gibi göstermeye çalıştım. ama olmuyo arkadaşlar. biriyle konuşurken sanki bana değilde burnuma bakıyomuş gibi hissediyorum. yüzüm güzel özellikle gözlerim ama burnumun gözlerimin güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum. yazın sevgilimin ailesi beni istemeye gelicek ama burnumu okadar sorun yapıyorum ki ailesi beni beğenmiycek gibime geliyo ve bu konuda ona en ufak bu cümle dahi kurmalarını istemiyorum. bu yüzden onlar gelmeden estetik olmak istiyorum. fakat cesaret edemiyorum. üniversite öğrencisiyim 2. sınıfa başladıktan sonra çevremdekilerin tepkilerinden korkuyorum. tabi aileme bile bahsetmedim bu konudan. gidip direkt estetik olup eve gelmeyi düşünüyorum. okadar problem ediyorum ki bunu anlatamam. bu yüzden bu konuda tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum. estetik olduktan sonra çevrenizdekilerin tepkileri ne yönde oldu. yani '' aa şuna bak kendini güzelleştirmek için estetik olmuş'' vs gibi söylemlerle karşılaştınız mı? bundan çok korkuyorum. neler yaşadığınızı anlatın bana cesaretlendirin beni arkadaşlar :( lütfen... şimdiden çok teşekkür ederim..

beni anlatmışsın herkesin ilk burnunu inceliyorum sanki herkes de benim burnuma bakıyor ilk. Gözlerim kaşlarım dudaklarım güzel bu burun ucum o kadar bozuyor ki beni ergenliği bırak ben çocukluktan beri takıyorum bu durumu öyleki liseye geçer geçmez birikimlere başladım 2bin tl birikti ailem yaklaşık 10 senedir benm bu burun sıkıntımdan haberdar oldukları ve ikna edemedikleri için burnunda bişe yok diye artık bıktılar tek kelime etmiyorlar üniversiteye başlayacağım ya bu psikoloji düzelecek burnumu takmıcam ya da bu estetiği olacağım psikolojim 10 senedir düzelmediyse ikinci seçeneği tercih ediyorum :59:

göz pomadını he rgün düzenli kullanmıyorum :( 38 gün oldu sanırım. Okyanus suyunu da çoktaaan bıraktım. Göz pomadım bittiğinde ikincisini aldım kullanmaya başladım dr a sormadım.. çünkü kapalı amelliyatla atılan dikişlerim hala duruyor, bende enfekte olmasın diye hala gün aşırı üç günde bir sürüyorum.

Canım bu göz pomadı ne için.İlk defa duydum bak bunu bilmiyordum.Çünkü benim de ameliyattan sonra sanki gözümün üzerinde kapağında alerji gibi bişey oldu kaşınıyo yanıyo şimdi hafifledi gerçi ama ben hiç burna yormamıştım bahar alerjisidir filan demiştim.Sana bunu doktor mu verdi ve ne için kullan demişti?

arkadaşlar bende burundan yana dertli olan biriym. ergenliğe girdiğimden beri hep sorun yaptım. ama içten içe tabi asla kimseye belli etmedim kendimle barışıkmışım gibi göstermeye çalıştım. ama olmuyo arkadaşlar. biriyle konuşurken sanki bana değilde burnuma bakıyomuş gibi hissediyorum. yüzüm güzel özellikle gözlerim ama burnumun gözlerimin güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum. yazın sevgilimin ailesi beni istemeye gelicek ama burnumu okadar sorun yapıyorum ki ailesi beni beğenmiycek gibime geliyo ve bu konuda ona en ufak bu cümle dahi kurmalarını istemiyorum. bu yüzden onlar gelmeden estetik olmak istiyorum. fakat cesaret edemiyorum. üniversite öğrencisiyim 2. sınıfa başladıktan sonra çevremdekilerin tepkilerinden korkuyorum. tabi aileme bile bahsetmedim bu konudan. gidip direkt estetik olup eve gelmeyi düşünüyorum. okadar problem ediyorum ki bunu anlatamam. bu yüzden bu konuda tecrübeli arkadaşlarıma sormak istiyorum. estetik olduktan sonra çevrenizdekilerin tepkileri ne yönde oldu. yani '' aa şuna bak kendini güzelleştirmek için estetik olmuş'' vs gibi söylemlerle karşılaştınız mı? bundan çok korkuyorum. neler yaşadığınızı anlatın bana cesaretlendirin beni arkadaşlar :( lütfen... şimdiden çok teşekkür ederim..

slm ben 10 gün önce ameliyat oldum.herkeste gayet doğal karşıladı.ben estetikle birlikte sinüzüt ve burnumdaki etleride aldırdım.hiçbi ağrım sızım da olmadı.yüzümde şişlik ve morarmada olmadı.ameliyat oldum çokta mutluyum.ama burnumda şiş var oda bi geçse süper olcak.

Canım bu göz pomadı ne için.İlk defa duydum bak bunu bilmiyordum.Çünkü benim de ameliyattan sonra sanki gözümün üzerinde kapağında alerji gibi bişey oldu kaşınıyo yanıyo şimdi hafifledi gerçi ama ben hiç burna yormamıştım bahar alerjisidir filan demiştim.Sana bunu doktor mu verdi ve ne için kullan demişti?

canım sanırım sen yanlış anladın göz pomadını gözüne değil burnun içine sürüyor ameliyattan sonra doktor göz pomadı veriyor burun içindeki yaralar için yada kurumalara :))ama sen o pomadı gözünede sürebilirsin iyi gelebilir sonuçta göz pomadı :)

kızlar ameliyattan sonra bandaja su degmemesı gerekıyor demı?pekı yuzun dıger kalan kısımları ıcınde bu gecerlı mı?bır de hafıf one dogru oturdugumuz yerde egılırsek ılk gunde dahıl sorun olur mu??

Son düzenleme:
kızlar ameliyattan sonra bandaja su degmemesı gerekıyor demı?pekı yuzun dıger kalan kısımları ıcınde bu gecerlı mı?bır de hafıf one dogru oturdugumuz yerde egılırsek ılk gunde dahıl sorun olur mu??

benim ameliyatımın 3. günü yüzüme buz torbaları dışında su değdirmedim. burnumun üzerinde plastik bir atel var su geçirmediğini düşünüyorum. dün arkadaşım saçlarımı yıkadı bugünde burnuma su değdirmeden duş almayı düşünüyorum ama başımın ağrısı çok olduğu için korkuyorum düşer kalırım diye.. yere eğilme konusuna gelince ben çok dikkat etmedim kendi işimi kendim yapmaya özen gösterdim belki yanlış bir hareketti ama eğildiğimde oldu tabi sonucunda baş dönmesi yaşabiliyorsun:(

benim ameliyatımın 3. günü yüzüme buz torbaları dışında su değdirmedim. burnumun üzerinde plastik bir atel var su geçirmediğini düşünüyorum. dün arkadaşım saçlarımı yıkadı bugünde burnuma su değdirmeden duş almayı düşünüyorum ama başımın ağrısı çok olduğu için korkuyorum düşer kalırım diye.. yere eğilme konusuna gelince ben çok dikkat etmedim kendi işimi kendim yapmaya özen gösterdim belki yanlış bir hareketti ama eğildiğimde oldu tabi sonucunda baş dönmesi yaşabiliyorsun:(

buz torbalarıda yuzu ıslatmıyor mu pekı?bı arada cvb verdıgın ııcn tsskur..

Back
X