- 16 Ocak 2017
- 195
- 41
- 13
- 32
- Konu Sahibi tugcecim92
-
Şuanda alçıda ama dikkatlice baktıgımda ne kadar küçüldüğünü görüyorum:) teşekkür ederim kızlar kaygıyı attım valla. Bakalım ne kadar moraracağımGecmis olaun coookk icine sinen fistik gibi bi burnun olur insallah
Şuanda alçıda ama dikkatlice baktıgımda ne kadar küçüldüğünü görüyorum:) teşekkür ederim kızlar kaygıyı attım valla. Bakalım ne kadar moraracağım
5bin TL herşey dahilNe kadara yaptırdınız ? Ben de Halis Ünlü'yü düşünüyorum, aklımda bir doktor daha var ikisi ile de görüşeceğim çok acele etmiyorum o yüzden .
Benimki estetikten çok KBB sorunu ..mümkün olduğu kadar çok bilgi alıp öyle gideceğim .
Mutlaka bol bol yürüyüş yapin. Ben ilk hafta tum gun 24 saat yataktaydim. doktor bune hal yuzun sismis. her gun yavas tempo ama mutlaka yuruyeceksin dedi. bir de olabildigince kalabaliktan uzak durun. dirsek kol hareketi yeni oturmua kemige zarar verebilir. sekil bozuklugu olabilirtesekkürler :)
Direktor, post: 50061060, member: 815321"]Mutlaka bol bol yürüyüş yapin. Ben ilk hafta tum gun 24 saat yataktaydim. doktor bune hal yuzun sismis. her gun yavas tempo ama mutlaka yuruyeceksin dedi. bir de olabildigince kalabaliktan uzak durun. dirsek kol hareketi yeni oturmua kemige zarar verebilir. sekil bozuklugu olabilir
------------------------------------------------------------
ben estetik olali 6 yil oluyor. Cok araştırmak en doğru sonuç demek olmuyor. insanin akli karisiyor. didik dikik arastirmak yerine ne istiyorsunuz nasil birsey talep ediyorsunuz onu netlestirin gerisini hekim hallediyor :)
Evet mucize gibi ama yüzüm şişmedi ve morarmadı henüz. Ameliyatım dündü hala morarmadığıma göre bu saatten sonra da morarmam dimi? Kirpiklerimi herkes begenir teşekkür ederim :)) maşallah deyin lütfen:))Geçmiş olsun. Yüz -göz de pek şişlik göremedim. Harika. Umarım istediğin gibi olur. Alakasız olacak ama kirpiklerine de Maşallah :)
DÜn akşamdan sabaha kadar koyduk. Ben bugun de koymak istedim ama vermediler yeterli dediler. hafiften şişmeye başladımgeçmiş olsun, nazar değmesin
buz koyuyor musunuz ?
Benimle birlikte giren hiçbir hastaya koymuyorlar yeterli diyorlar sorayım bari. Yarın da tamponlarımı alacak. Ben hala hastanedeyim şehir dışından geldiğim içinbence doktorunuzu arayıp söyleyin buz koyayım mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?