Burun estetiği oldum ama burnum aynı görünüyor

Ameliyattan sonra benim de columella denen yer sanki yamuk ve kıkırdak tutmamış gibi gözüküyordu şimdi o halinden eser kalmadı. Burnum eskisinden de büyüktü sabretmek lazım doktorun kemeri almadan ameliyatı bitirecek kadar acemi değildir eminim umarım içinize siner sonuç

Bu arada doktorum ana bilim dalı başkanı, çokta uzun yıllardır görev yapıyor. Birkaç hastasına da sordum çok memnunlardı. Aslında bende acemi olduğunu düşünmüyorum. Ama sonuçtan sonra acabalar oluştu. Doktorumla konuşurken rahatlıyorum ama hiç geçmeyecek diye de korkuyorum

İnternete baktıgımda benimki kadar büyük kemer yok maalesef. Şişlik inse bile güzel bir görüntü olacağını sanmıyorum cünkü burun ucum falan düşük kalmış
Evet bende kemer daha azdı ve gitmedi torpuledi doktor bir ara daha iyiydi şuan yine benim için kemerli yani milletinki kadar estetik değil ben hissediyorum deri dokusundan farkı

Evet bende kemer daha azdı ve gitmedi torpuledi doktor bir ara daha iyiydi şuan yine benim için kemerli yani milletinki kadar estetik değil ben hissediyorum deri dokusundan farkı
Sanırım estetikte burun yapısı da çok önemli cünkü arastırdığımda bu tarz problemler yaşayan çok kişi var

Sanırım estetikte burun yapısı da çok önemli cünkü arastırdığımda bu tarz problemler yaşayan çok kişi var
Evet arkadaşım çok ünlü bı doktora yaptırayım en güzel olsun dedi. Ama burnu çok uzun kemeri çok yüksekti. Şimdi bakıyorum hala burnu çok uzun hem yandan hem önden. Kaviste yok . Her burna her istek gerceklesmiyor maalesef

Ödem olsa bile o çıkıntının bu şekilde görünmemesi gerekirdi ayrıca burun ucunda da kalkıklık hiç yok nasıl ameliyat yapmış o doktor ya hayret ettim 7 saat ne yapmış moralinizi bozmak istemem ama hiç ameliyat olmuş gibi bir görüntü yok inşallah yanılırım ama bu konuyu es geçmeyin bence gerekirse gidip başka doktora sorun. Peki atel varken nasıldı burnunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…