Burnum kalın derili. Burnumda kemer dışında kıkırdak olmadığı için kemeri törpüleyip kıkırdak desteği yaptığını ödem olacagını eğerki 6 ay sonunda istenilen görüntü olmazsa iğne ya da törpüleme işlemi yapacağını söylüyor. Şimdilik bekliyorum ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorumBende de kemeri çıkıyor sanki 1 ay yeni oldu. Doktora gidince soracağım bu kemer internet mi diye, inerse ne zamana. Burnunuz kalın deriliyse iyileşme süreci daha geç oluyormuş.
Evet zor bir süreç, beklemekten başka çare yok, kendinizi stress etmemeye çalışın sadece. Ben gidince kendi doktoruma da sorarım, unutmazsam yazarım buraya da.Burnum kalın derili. Burnumda kemer dışında kıkırdak olmadığı için kemeri törpüleyip kıkırdak desteği yaptığını ödem olacagını eğerki 6 ay sonunda istenilen görüntü olmazsa iğne ya da törpüleme işlemi yapacağını söylüyor. Şimdilik bekliyorum ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum
7 saat napmış bu adam size gerçekten çok sinir bozucu ameliyat resminiz varmı yolladılarmı size orda böyle bir kemer varmıEki Görüntüle 3602607 Eki Görüntüle 3602608
İlk fotoğraf estetik öncesi diğeri de sonrası. Estetik olmamın üzerinden 2 ay geçti. Ama hiçbir değişim yok. Ne burun ucunda ne buruna sırtında hiçbir yerde bir düzelme yok. Herkes eski burnunla aynı zaten neden ameliyat oldun ki diyor. Doktora söylediğimde eski burnun çok kötüydü bu şimdi ödem geçicek düzelecek diyor ama 2 aydır hiçbir düzelme değişim yok. Sadece düz bir burnum olmasını istemiştim ama maalesef hala kemerli önden de bakınca kemerli yer yamuk görünüyor. Asırı derecede psikolojim bozuldu. Burunla alakalı ciddi saglık problemim vardı onlarda da bir değişim hissetmedim. Ameliyatta 7 saat kalmışım hem maddi hem manevi kaybım var gibi hissediyorum
Maalesef ameliyat esnasında fotoğraf çekilmemis. Bantların çıktığı ilk hafta bu şekildeydi sonrasında kemer oluşmaya basladı7 saat napmış bu adam size gerçekten çok sinir bozucu ameliyat resminiz varmı yolladılarmı size orda böyle bir kemer varmı
hımm o zaman ödem yüksek ihtimalleMaalesef ameliyat esnasında fotoğraf çekilmemis. Bantların çıktığı ilk hafta bu şekildeydi sonrasında kemer oluşmaya basladı
Sert mi yumuşak mı anlayamadım açıkcası. İçerde bişeyler oynuyor gibi oluyor amaellediğinizde sertmi yoksa içine çöküyornu
Sert mi yumuşak mi çok anlayamadım. Ama bastırınca bişeyler oynuyor gibi oluyorellediğinizde sertmi yoksa içine çöküyornu
Gercekten konu sahibi baska birilerine de gostersene.Benim ameliyatım da 6,5 saat sürdü üniversite hastanesinde oldum. Bende de fazlasıyla ödem var ancak kemik şeklinde bir görüntü yandan olmadı. Başka bir kbb doktoruna sorsan kemer olup olmadığını daha iyi anlar en azından senin de için rahatlar
Haklısınız ben başka bir doktora ramdevu alayım. Bu arada bende üniversite hastanesinde oldum estetik bir görüntü de olmaması beni üzüyor yani ödem inse bile güzel bir burun olmayacakBenim ameliyatım da 6,5 saat sürdü üniversite hastanesinde oldum. Bende de fazlasıyla ödem var ancak kemik şeklinde bir görüntü yandan olmadı. Başka bir kbb doktoruna sorsan kemer olup olmadığını daha iyi anlar en azından senin de için rahatlar
Başka doktora randevu aldım şimdi haftaya soracagımGercekten konu sahibi baska birilerine de gostersene.
Bende ödem olduğunu düşünmüyorum artıkSıkıntılı ve stresli bir süreç 7 saatte ne yapmış tam olarak anlayamadım. Fotoğraf çekmemesi de cabası. Devlet hastanesi mi? Maalesef ödem değildir bu görüntü kemeriniz çok yüksek olduğu için yine kemer kalmış
İnternete baktıgımda benimki kadar büyük kemer yok maalesef. Şişlik inse bile güzel bir görüntü olacağını sanmıyorum cünkü burun ucum falan düşük kalmışInternette odem oyle gosterebilir yaziyor. Can sikici bi olay ama zaten hata varsa bile mudahale icin de beklemen lazim. Disaridaki sesler sinir bozucu oluyor ama kulagini tika canim onlara. Bekle bakalim
Kemere bi sey diyemem ama benim burun ucum seninkinden daha dusuktu. 4 5 ay sonra duzeldi. Odem uca toplanabiliyor gercekten. Ama tabii diger ddoktordan alacagin gorus en dogru sey olacaktirİnternete baktıgımda benimki kadar büyük kemer yok maalesef. Şişlik inse bile güzel bir görüntü olacağını sanmıyorum cünkü burun ucum falan düşük kalmış
Teşekkür ederim yorumunuz için haftaya iki doktorada sıra ile gideceğim tekrardan buraya yazarımKemere bi sey diyemem ama benim burun ucum seninkinden daha dusuktu. 4 5 ay sonra duzeldi. Odem uca toplanabiliyor gercekten. Ama tabii diger ddoktordan alacagin gorus en dogru sey olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?