- 6 Mart 2018
- 13
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi -nemesiss-
Arkadaşlar ben burun estetiği oldum 5.günümdeyim.burun kanatlarımın biri yukarda biri aşağıda.burun üzerindeki plastik alçıda sağımda uzun solumda daha kısa.acaba dedim bi tarafta baskı olmayınca ödem yaptı ondan mı bu kadar farklı görünüyor.sol tarafıma biraz daha bastırmışlar alçıyı takarken falan filan yani alçı da simetrik değil.sorum şu ki acaba alçıdan burnum böyle eğri çıkacak diye evham mı yapıyorum.Ailem diyorki doktor zaten şekli vermiştir alçı dışardan darbe almasın diye yapılır içeride bi sorun yoktur.özellikle tecrübeli arkadaşlar daha burnumu bile görmeden sırf alçının orası burası yamuk diye boşuna mı kafayı yiyorum.çok konu açılmış erken dönemde ödeme bağlı eğrilikler asimetriklikler olabilir diye o yüzden biraz rahatım ama sormadan da edemedim.resim atmaya çalıştım iyi değil bişey belli olmuyo biliyorum ama yok
Bir gün hastanede kaldım ertesi gün doktor tamponu aldı ne bileyim alçıdan kaynaklanan bi sorun olsaydı söylerdi değil mi

Bir gün hastanede kaldım ertesi gün doktor tamponu aldı ne bileyim alçıdan kaynaklanan bi sorun olsaydı söylerdi değil mi