Burun estetiği oldum, sizce nasıl olmuş? (FOTOĞRAFLI)

aycicegiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
10
4
1
Burun estetiği oldum nasıl olmuş sizce? Yakışmış mı yorum yapar mısınız lütfen

B

Peki doktorunuz ne dedi siz bu durumu ona söylediniz mi revizyon yaprak duzeltir belki
doktorumun tarzı iddialı burunlar. Gerçi ameliyat öncesi çok kalkık olmamasını rica ettim. Bunun dışında burun kemiğim yarısına indirildi. Böyle saçma bir şey olamaz, kasap gibiler resmen. Doktorumla bantlar çıktıktan sonra konuşmadım konuşacağım durumu. Revizyon yapmayı teklif etse bile onda yaptırmam, çok büyük hayal kırıklığı oldu.

Bantlar çıktığı zaman bu durumu bahsettiğimde tekniğin böyle olduğunu söyledi. Burun kemiği kısmı yarıya indirilip burun ucu küçültülmeyen bir teknik.. Zaten büyük bir burna sahiptim şu an burnum 2 parçadanmış gibi gözüküyor. Gören yaptırmasaydın keşke diyor.

Dümdüz doğal bir burun olmuş, benim çok sevdiğim ve estetik bulduğum supratif kırılması veya derin bir radiks geçisi yok; bir de yüzünüze göre biraz uzun buldum. Revizyonluk, kesinlikle kötü denilebilecek bir burun değil; sakın dokunmayın derim.

Öyle saçmalık mı olur ya sizin yerinizde olsam doktorun adıyla birlikte bu durumu her yere yazardım. Hiç de çekinmezdim. Ben siizn burnunuzu gördüm bu arada kötü bir burun değil kesinlikle evet kavisli ama kötü değil ben de öyle kavisli olmasını isterdim yani sıkmayın canınızı

Merhaba doktorunuzu paylaşabilir misiniz? Ben de rinoplasti için henüz karar veremedim, yanlışlıkla girmeyeyim o doktora

Dümdüz değil aslında ameliyathanede çekilen fotoğraflarda belirgin bir kavisi var Dr zamanla o kavis ortaya çıkacak dedi umarim öyledir umarım doktor beni boş yere oyalamiyordur

kontrole gittikten sonra onun durumuna göre böyle yapacağım çok kötü oldu burnum, güzel yorum alamıyorum kimse moralim bozulmasın diye bir şey diyemiyor veya direk yaptırmasaydın diyor, acınan gözlerle karşılaşıyorum ömrümden ömür gitti

Kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen. Benim burnum kötü olsaydı tabi ki üzülürdüm kafaya takardim ama kendimi çok da harap etmezdim zaten bu durumda canı sıkılan kişi doktor olurdu muhtemelen. O yüzden siz de hakkınızı arayıp doktorunuzla ciddi bi şekilde konusun bu kadar rahatsiz olduysaniz yardımcı olmak zorunda

Kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen. Benim burnum kötü olsaydı tabi ki üzülürdüm kafaya takardim ama kendimi çok da harap etmezdim zaten bu durumda canı sıkılan kişi doktor olurdu muhtemelen. O yüzden siz de hakkınızı arayıp doktorunuzla ciddi bi şekilde konusun bu kadar rahatsiz olduysaniz yardımcı olmak zorunda

normal olmayan bir burunla dolaşıyorum aslında o çok kötü oldu, çirkinleşmek için girdiğim bir ameliyat ve ömrüm boyunca bunun sıkıntısını mı çekeceğim diyorum revizyon kesin çözüm değil yine de araştırmalarıma devam edeceğim. Ama bir kız olarak evlenme hayallerine veda etmek vb üzücü oldu nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…