Burun estetiği oldum, sizce nasıl olmuş? (FOTOĞRAFLI)

Dümdüz değil aslında ameliyathanede çekilen fotoğraflarda belirgin bir kavisi var Dr zamanla o kavis ortaya çıkacak dedi umarim öyledir umarım doktor beni boş yere oyalamiyordur
Anladım, oturmamış yeni bir burun ise doktorunuzun dediği gibi daha da kavislenir. Özellikle uç kısmında supratif bölge azıcık kavislenirse harika olur. Şu an dediğim gibi sadece kıvrımsız.

Yeni üye oldum . Deneme için yazıyorum . Burun ameliyati oldum çok pişmanım psikolojim alt üst oldu . Ne yapacağımı bilmiyorum . Burun küçücük olmuş . Düzelme imkanı da yok

Yeni üye oldum . Deneme için yazıyorum . Burun ameliyati oldum çok pişmanım psikolojim alt üst oldu . Ne yapacağımı bilmiyorum . Burun küçücük olmuş . Düzelme imkanı da yok
Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı? Fotoğraf atarsanız daha doğru yorum yapabiliriz. Bazen büyük burunlar yüze uyumlu olsun diye küçültülüyor ama yakışıyor

Resim eklerse.geri silebiliyor muyum acaba ? Bir ay oldu olalı . Keşke zamanı geri alabilsem . Özel hastanede 30bin TL verdim doktor zamanla duzelir diyor fakat ilk yaptiginda çektiği hali bile görünce ağladım . Ne yapacağımı bilmiyorum . Doktorun ikinci ameliyatı ucretsiz yapma zorunluluğu var mı acaba ? Evden dışarı çıkamıyorum . Psikolojim çok bozuldu .

Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı? Fotoğraf atarsanız daha doğru yorum yapabiliriz. Bazen büyük burunlar yüze uyumlu olsun diye küçültülüyor ama yakışıyoro
özelden mesaj atabilirsiniz. Yorum yapılınca geri silinmiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…