- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi misskebelek
Cnm çok güzelsin bende kavis istemedim düz oldu burnum ama o da inan kibar durmuyor. Geçmiş olsun aşşah şifa versin mutlu ol artık boşver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm çok güzelsin bende kavis istemedim düz oldu burnum ama o da inan kibar durmuyor. Geçmiş olsun aşşah şifa versin mutlu ol artık boşver
Bende duz istemistim. Duz burunlar daha dogal geliyor bana. Bide ucu büyük kanatlar genis olunca kavis guzel bir gorüntü vermiyor sanki.Cnm çok güzelsin bende kavis istemedim düz oldu burnum ama o da inan kibar durmuyor. Geçmiş olsun aşşah şifa versin mutlu ol artık boşver
Bence yeni görüntünüze alışmaya çalışın gayette güzelsiniz benim sizinkinin dü versiyonu ve çok oyulmuş keşke kavis olsaymış diyorum sizinki gibi benimki kaba duruyor düz diye1. Eski 2. Yeni burnum cok fark yok gibi degil mi?
ya bu burunu mu eleştiriyorlar inanamıyorum..insanlar ne kadar tuhaf ya buna bile laf ediyorlar ne diyelim ne yaptıralım da mutlu olurlar. bir burun ameliyatından sonra adriana lima , rihanna mı olmamızı bekliyorlar şaka gibi :)
Ne kadar ödediniz merak ettimTeşekkür ederim alismaya calisiyorum bazen gözüme güzel geliyor bazen cok kötü. Olumsuz yorumlardanda cok etkileniyorum. Kimisi eskisinin aynisi bosyere o kadar para verdin diyor kimisi eskisi sana daha cok yakisiyordu diyor. Bir kiside iyiki yaptirmissin demedi. Ama forumda foto paylastigimda genelde olumlu yorumlar aliyorum. Ya fotolarda daha guzel duruyor yada cevremdekilerde daha alismadi burnuma diye düsünüyorum. Ama kavisli burun insanin ifadesini cok degistirebiliyor. Benimle ayni dertten muzdarip o kadar fazla kisi varmis forumda gördüm. Kimisi dolgu yaptiriyor kimi revizyonla kikirdak ekletmiş. Ama yapcak birsey yok artik. Cok yiprandim uzuldum. Belki de bu yüzden hastaligim tetiklendi. O yuzden takmiyorum artik. Sagliktan daha degerli bir sey yok
ya bu burunu mu eleştiriyorlar inanamıyorum..insanlar ne kadar tuhaf ya buna bile laf ediyorlar ne diyelim ne yaptıralım da mutlu olurlar. bir burun ameliyatından sonra adriana lima , rihanna mı olmamızı bekliyorlar şaka gibi :)
Kavis isi sakat. Asla katta kavis istemem demek lazim. Sirti indiriyorlar guya kavis vercekler. E deri de bol gelip ucta toplaniyor. Benim sirtim da sozumona kavis verilmek icin indirilmisti.ayni doktor uctan aldigi metaryalle doldurdu. Tumsekli bi se oldu ama ilk ameliyat sonucundan hallice..konus bakalim doktorla.. allah sifa versinCok kavisli. Ben duz bir burun istiyodum
Tesekkür ederim. Doktorum sadece üstundeki kemeri aldigini söylüyor. Ekstra bir kavis vermemiş . Ucu şiş olduğu için öyle gözüküyormuş . Inince daha guzel gözükür dedi. Hala begenmezsen dolgu yapariz dedi. Ama artik ne dolguyla ugrasirim ne de tekrar bir ameliyatlaKavis isi sakat. Asla katta kavis istemem demek lazim. Sirti indiriyorlar guya kavis vercekler. E deri de bol gelip ucta toplaniyor. Benim sirtim da sozumona kavis verilmek icin indirilmisti.ayni doktor uctan aldigi metaryalle doldurdu. Tumsekli bi se oldu ama ilk ameliyat sonucundan hallice..konus bakalim doktorla.. allah sifa versin
Simdi burnunuz nasil benimkiside cok kavisli oldu indi mi daha duz oldu muCok kavisli. Ben duz bir burun istiyodum
Yok hala kavisli 9 bucuk ay oldu duzelmez artik diye düşünüyorumSimdi burnunuz nasil benimkiside cok kavisli oldu indi mi daha duz oldu mu
Kavisiniz git gide kavislesdi mi yoksa ayni mi kaldiYok hala kavisli 9 bucuk ay oldu duzelmez artik diye düşünüyorum
Kavisiniz git gide kavislesdi mi yoksa ayni mi kaldi
Benim 1 bucuk ay oldu burnumun berbat kavisi var dahada kavislesecek diye korkuyorum
Ayni sorun bendede var malesef hafif kavis bende dedim ameliyat fotoraftapek kavisli degildi simdi baya var daha da cok olacak diye korkuyorum fotoraf görebilirmiyim sizin bende yolarim tabikidebenim 1 yıl 1 ay oldu evet git gide ödemler inince daha da çok kavisleşiyor
benim ilk 1.2 ay burun sırtı ve kavisi daha azdı sonrasında ameliyat oldugumdan beri kontrol için sürekli profilden foto çektim bariz elli oluyordu kavisin oluşması
ancak ben doktoradan çok hafif kavis istemiştim dediği gibi yaptı ancak çok pişmanım keşke hiç kavis kesinlkle istemeseydim çünkü burun köküm oyuk duruyor ve burnum basık ve burun sırtı yok gibi duruyor
Öncelikle geçmiş olsun. Ve burnunuzu çok begendim, güzel doğal bir burun olmuş.
Ameliyatımın 11.günündeyim ve çöküşteyim. Ameliyat olduguma pişman değilim ama mutlu da değilim. Yüzümün şişlikleri, ağzımı oynatamamam, suratimdaki gerginlik, burun kemigimde hafif sizi olsa bişey oldu endişesi, burnum ödemden çok şişip kocaman yamuk yumuk olursa korkuları perisan etti beni. Bir de öğretmenim ben, okul açılana kadar yüzümdeki, dudak üstümdeki ve ağzımdaki gerginlik ödem gecmezse korkuları da yiyip bitiriyo.
Aslında şuan herşey yolunda görünüyor ama ben psikolojik olarak çok yoruldum 11 günde 11 yaş yaşlandım![]()
Ben de öyle bir süreçten geçiyorm. Yalnız değilmişim
Ayni sorun bendede var malesef hafif kavis bende dedim ameliyat fotoraftapek kavisli degildi simdi baya var daha da cok olacak diye korkuyorum fotoraf görebilirmiyim sizin bende yolarim tabikide
Doğal olmadığı belli oluyorBu kavis kötü mü duruyo gerçekten, ben hafif kavis istemiştim doktordan ama hiç kavis yok burnumda ve üzülüyorum keşke kavisi belirgin olsun deseydim diye. Bence kavis daha hoş ve havalı duruyor üzülmeyin.