Burun estetiği oldum ve burun deliğim yamuk ayni durumu yaşayanlar var mı? 16. Günümdeyim

Canını sıkma duzelecek benim ilk 3 ay bariz yamuk duruyordu şişlikler inince duzeldi.
Canim peki o yamukluk döneminde kemer kısmında aanormallik yaşadin mi hiç. Benm de yamuk. Sag kemerimi elledigimde burun kemiğim normal ele geliyor ama solda sanki kemik yok ve asiri yumuşak bastrsam çökecek. Böyle bir durum yasadin mi

Yok canım öyle bir sorun yasamadim ama sisliktendir o canını sıkma

benim 9. ayım bayanlar.. ilk gün yamukluk ve kemer belliydi ayrıca delikler birbirinden farklıydı. burun şişliği azaldıkça kemer bariz ortaya çıktı. delikler aynı düzelmedi. burun sola doğru yine yamuk.. ilk gün ve ilk aylarda doktor söyledim ama aldırış etmedi geçer,geçer,geçer,geçer, geçer dedi durdu..ama geçmedi geçmedi : ( inanın şişken daha iyiydi

Ay korkutma beni

İyii geceler bende yeni ameliyat oldum benimde 17 gunum olcak bende ayni sorunlari yasiyorum sabirla gecmesini bekliyorum umarim gecer

Arkadaslae ben 2ay di amaliyyat olmusum. Ama soyle bi sey var. Ben heo burnumdaki kemik eyriliyini gorduyum icin hic bir zaman burun kaaltlarina fikir vermemisem. Doktora gitdiyimde de zaten kemiyi goturulmesini istedim. Zaten doktorda bana asagiya dokunmayacagini soyledi. Ama simdi burun kantlarim asimetri. Biri yukarida biri asagida. Keski zamaninda gorseymisimde duzeltseymis doktor. 1yil sonra yeniden duzeltmek icin gitmek istiyorum ..moralim cok bozuk . boyle bi durumla karsilasaniniz varmi acaba?

Hepimiz canım maalesef ki

canım gecer merak etme benm de öyleydı. bı gun uyanıyor gayet ıyı ertesı gun kalkıyorm aglıcam o derece alakasız 2 burun deligi.sonuc olarak duzelıyor daha cok yenı ödemlerın var bellı :)

Ameliyatin kapali ameliyat ise bir burun deligin diger burun deliginden birazcik daha buyuk kalir cunku burun kemigine yaptiklari islemi bi delikten yapiyorlar açik burun ameliyatlarinda oyle bir sorun olmuyor ama

Canım hayırlı olsun bence canını sıkacak bir durum yok, çok dikkatli bakılmadıkça belli olmuor bence. daha çok yeni şişler indikçe burun daha otururmuş ameliyat olan herkes böyle söylüyor. Ben de buun estetiği olmak istiyorum, bir kaç doktora baktım ama halen kafama uygun birini bulamadım, tavsiyesi olan var mı??

Sağol canım inşallah öyle olur

Benim de yaklaşık 3 ay oldu.iki delik.farklı.Burnum halen sert.bu sertlik tamamen geçiyor değilmiş.düzelir mi tamamen delikler.üc ay yeterki bi sure değil mi ,,?

Canım doktora sordum oda öyle dedi normal demi
canım benim de öyleydi ameliyat sonrası ve bi sene geçti hala öyle . düzelebilir de düzelmeyebilrde doktorun becerisine kalmış.benim de moralim çok bozuldu boyutları farklı diye .kontrole gittiğimde de mm lik farklar olabilir normal dedi.ama bence iyi bir estetik ameliyatı sonrası öyle farklar olmamalı sonuçta adı üstünde estetik hoş gözükmesi gerekmez mi ?

3 aya bütün şişlikler iner.6 aya normal bir buruen hal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…