Burun estetiği oldum ve burun deliğim yamuk ayni durumu yaşayanlar var mı? 16. Günümdeyim

öncelikle gecmis olsun :) bense oldum ve bende ayni şikayetteyim maalesef. Sag tarafim daha cökük gibi alttan bakinca ayni seninki gibi kikirdak sag yöne kaymis ve burun ucum accayip şiş ;( zamanla duzelir diyorlar umarim öyle olur :) ne kadar oldu ameliyat olali?

Tabiki çok normal hiç canını sıkma ben günlerce kafayı yemistim uzulmustum boyle mi kalacak diye ama kalmıyor zamanla şişlikler inince düzeliyor
gecmis olsun ne güzel ya siz atlatmissiniz :) bende ayni dertteyim soruyu yönelten hanfendi ile. burun ucum cok şiş ve sag tarafim cökmüş gibi ve kikirdag sag tarafa kaydi:( bunlar geciyor dimii?:) ben ameliyat olali 1 hafta sonra 2 ay olacak..

öncelikle gecmis olsun :) bense oldum ve bende ayni şikayetteyim maalesef. Sag tarafim daha cökük gibi alttan bakinca ayni seninki gibi kikirdak sag yöne kaymis ve burun ucum accayip şiş ;( zamanla duzelir diyorlar umarim öyle olur :) ne kadar oldu ameliyat olali?
Ayin 4 ünde ameliyat oldum umarım geçer

gecmis olsun ne güzel ya siz atlatmissiniz :) bende ayni dertteyim soruyu yönelten hanfendi ile. burun ucum cok şiş ve sag tarafim cökmüş gibi ve kikirdag sag tarafa kaydi:KK43: bunlar geciyor dimii?:) ben ameliyat olali 1 hafta sonra 2 ay olacak..
Benim 3. Aydan itibaren yamukluk azalmaya baslamisti

Kızlar Merhaba ben ameliyat olalı 4 olucak bahsettiğiniz yamukluk bendede var tabi ilk zamanlar kadar değil geçiyo galiba yavaş yavaş ama bakıyorum 1 haftalik burunlara nasıl simetrik güzeller benim ki önden bakılınca delikler orantısız sol tarafa kayık duruyo ama sağ tarafta büyük bi odem oluştu ve hala geçmedi çagresiz bekliyorum gecicek dedi doktorum geçer umarım :KK12:

Kızlar Merhaba ben ameliyat olalı 4 olucak bahsettiğiniz yamukluk bendede var tabi ilk zamanlar kadar değil geçiyo galiba yavaş yavaş ama bakıyorum 1 haftalik burunlara nasıl simetrik güzeller benim ki önden bakılınca delikler orantısız sol tarafa kayık duruyo ama sağ tarafta büyük bi odem oluştu ve hala geçmedi çagresiz bekliyorum gecicek dedi doktorum geçer umarım :KK12:
al bendende o kadar.. 2. ayima giricem kikirdagim yani burnumun ucu sag dogru kaymis gibi..doktor bekleyelim dedi olmazsa uyusturur müdahele yaparim demisti kolaymis o islemler insAllah öyledir... :(

al bendende o kadar.. 2. ayima giricem kikirdagim yani burnumun ucu sag dogru kaymis gibi..doktor bekleyelim dedi olmazsa uyusturur müdahele yaparim demisti kolaymis o islemler insAllah öyledir... :KK43:
Inşallah kolaydır aylardır neler çektim bide onu düşünmek istemiyorum :KK57::KK61:

benim 15 ay oldu ameliyat olalı . burun delikleri biri yuvarlak biri sivri. bazıları zamanla geçtiğini söyledi doğrudur. doktorun becerisine bağlı olduğunu düşünüyorum 6 aydan sonra hala geçmemişse birşey beklemeyin

Bencede 6. Aydan sonra değişim beklemek saçma cagresi ni aramak lazim:KK12:

Ben olalı bide 5 yıl gecti iyice eski halıne döndü benımki
Aa kemer falan da mı benim ki nin üstü çok güzel düz oldu fakat önden den bakılınca sola doğru duruyo :KK34:ama soğuk tarafta da odem var ondan olduğunu soluyo doktor inince esitlenecek diyo

Aa kemer falan da mı benim ki nin üstü çok güzel düz oldu fakat önden den bakılınca sola doğru duruyo :KK34:ama soğuk tarafta da odem var ondan olduğunu soluyo doktor inince esitlenecek diyo
Ya aslında ben ameliyat olduktan 3 ay sonra boydan boya camlara yanaklarım deyecek şekilde çarptım tabi oda bozuldu bide çok hasarlı burunlarda 2. Bi operasyon gerekebılıyormuş ben küçükken burnumu kırdım burun kemıgım tamamen saga yatıkmış yaramazlıklarımı burnum çekiyor :KK48:gecenlerdede tekrar yaptırmak için gittim ette büyüme gordu doktor bu kış buyuk ıhtımal yıne bır operasyon var yani

Ya aslında ben ameliyat olduktan 3 ay sonra boydan boya camlara yanaklarım deyecek şekilde çarptım tabi oda bozuldu bide çok hasarlı burunlarda 2. Bi operasyon gerekebılıyormuş ben küçükken burnumu kırdım burun kemıgım tamamen saga yatıkmış yaramazlıklarımı burnum çekiyor :KK48:gecenlerdede tekrar yaptırmak için gittim ette büyüme gordu doktor bu kış buyuk ıhtımal yıne bır operasyon var yani
tekrar düzeltme için para verecekmisiniz . anlamadım

O nasıl oluyo ki iyiymiş ben özel hastanede oldum ama devlette bi doktor çok iyiymis ikinci operasyonu o yapsin istiyorum nasıl yapcam
Dediğim gibi benim burun kemiğim tamamen sağa yatıktı buyuzden çok saglık problemi çektim zorunluydu artık benım olmam saglık problemlerini devlet karsılıyor sadece burun alçımı aldım 40 milyon para verdim okadar ogunde eve cıktım zaten oda parası fln hıcbırsey vermedım ozamanlar doktorların bıcak parasıda yoktu şimdi doktorların ınsıyatifinde şimdide burnumda et buyumesi var buda bir saglık problemi ve bunuda sigorta karsılıyor gazideki doktorların bircoguda saolsunlar bıcak parası konusunda yardımcı oluyorlar

şansmıdır anlamadım bende gittim birkaç kez devlet hast. doktorlar yanaşmıyor benim burnumda baya sorunlu özelde yaptırabilirsin bunu ancak dedi doktor. özele gittim ama hem şekil hemde içinde sorun olduğu için estetik cerraha ameliyat oldum. hiç memnun değilim sıkıntılarım dahada çoğaldı tekrar kbb gidecem en az 6000 tl istiyorlar.

Back
X