burun estetiği oldum yardım edin arkadaşlar

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
ben burun estetiği geçirdim adanada epc hastanesinde Sabri Acartürk yaptı çok güzel yaptı alçıyla bile beğendım ben benim kemiğimde çok sorun varmış düşük bir burnum vardı yaptı fakat kanamam hiç durmuyor tanponlarımı aldı salı günü dikişleri alıcak çok korkuyorum dikişden ağzımda dudak ve diş etini bağlayan bir dikiş yemek yemem zor oluyor konuşmamda ve kaç gundur kanamam durmuyor bugun 3gunum ve doktora telefon açtık bırakın kurusun kan orda dedi fakat kan beton gibi oldu ben temizlemek istiyorum yoksa salı günü dikişler alınınca canım çok yanıcak kaç gundur ağrıdan uyuyamıyorum bende doktora bırakmadan temizlemek istiyorum tamponları alınıncada ağladım doktor kızıyor sesini çıkartamıyorum napıcam ben bunu doktora bırakmam lazım yoksa canım çok yanar

Öncelikle geçmiş olsun canım..
Dikiş olayları artık gelişti kendi kendine eriyen dikişler var keşke onunla yapsalardı bende öyle yaptı doktorum .Hala düşmedi dikiiş ama kendi kendine zaamanla gidecek.
O kan pıhtılarını temizlemek için okyanus suyu vermesi gerekiyordu bir gidince onu sor bakalım. Bende tampon cıktı sonra okyanus suyunu kullana kullana temizlendi kan pıhtıları.

Back