BURUN ESTETİĞİ OLDUM YARDIM EDİN:((

KJH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
435
88
73
İstanbul
kızlar estetik olalı 2 ay oldu bu burnumdan nefret ediyorum çok üzülüyorum o kadar acıyı boşuna çektim:(( bu doktorlara hiç güven olmyor burnum hiç istedgim gibi kalkık degl oysaki sadece kalkık olmasını istemiştim:(( bilgili arkadaşlara soruyorum 2 aydan sonra burun değişiyor mu yoksa daha değişmez mi ameliyat olanlar nolur yardımcı olur musunuz

sırf meraktan soruyorum rumuzun ironi amaçlı mı ? soruna da cevap vereyim burnun artık değişmez şiş varsa iner biraz ama sonradan kalkmaaz geçmiş olsun.

canım yaa öncelikle gecmiş olsun hangi doktora ameliyat oldun bilmek isterim... bende yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum ilk 2 ay kendimden nefret ettim ve aynalara bakmadım derinin kalınlığına göre iyileşme sürecin değişiyor 1 yıl içerisinde burnun şekil değiştiriyor şimdi 3 ay oldu ve ben burnumu cok beğeniyorum bu durumlar cok normal moralini sakın bozma inan bana burnun daha cok şekil değiştirecek gecmiş olsun

evet bende burundan çok rumuzu merak ettim
gerçi etmezdim de
bi arkadaş ironi amaçlımı demiş neye kime ironi ?:KK63:

Ben burun botoksu duydum 3 yıl kalıcı oluyormuş fiyati uygun 500 tl civarı . Onunla kötü olan yerlerine dolgu enjekte ettirmeyi bir araştırabilirsin. Nasıl oluyor bilmiyorum ama kemerli burunlar bile düzeliyor hemde büyümeden

burun estetiğinin tam manasıyla oturması için en az bir sene geçmesi gerekir. iki aylık burundan bir şey anlaşılmaz, şiştir çünkü daha.

sırf meraktan soruyorum rumuzun ironi amaçlı mı ? soruna da cevap vereyim burnun artık değişmez şiş varsa iner biraz ama sonradan kalkmaaz geçmiş olsun.
Neden ironi amacli mi diye sordunuz, anlami ne ki? Sirf merak iste :)

burun estetiğinin tam manasıyla oturması için en az bir sene geçmesi gerekir. iki aylık burundan bir şey anlaşılmaz, şiştir çünkü daha.
Annem yaptırmalı 5 seneyi filan geçti maalesef hiç güzel değil . Başta kötüye sonradan da kötü oluyor

Neden ironi amacli mi diye sordunuz, anlami ne ki? Sirf merak iste :)
KJH ne demek özel değilse?

evet bende burundan çok rumuzu merak ettim
gerçi etmezdim de
bi arkadaş ironi amaçlımı demiş neye kime ironi ?:KK63:

Ben de o yuzden merak ettim yoksa dikkatimi bile cekmedi ama mnicin ironi mi diye sordu acaba
Sanırım üye adını değiştirmiş, eski rumuzu Şeriatçıydı öyle hatırlıyorum. Arkadaşta oyüzden sormuştur.

ben de oldum, ama kbb uzmanı estetık olarak ta doğal yaparım demıstı, yanı tarıf ettıgınız gıbı bır burun yapamayacagını soylemıstı, ki zaten bencede eger kalkıklıktan kastınız gozumun onune gelen ıse ben de oyle ıstemıyordum zaten. benım ki de tam dedıgı gıbı oyle dogal yaptı ki, hala yamuk:KK53:
evet ılk ıkı aya gore cok az daha duzgun, daha ınce daha kalkık ama oyle cok degıl.

Back
X