burun estetigi oldum yardimmmm

_pink

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
214
11
318
39
Kizlar merhaba 4 gun once burun estetigi ameliyati oldum..ameliyathanede bile israrla doktoruma burun deliklerim cok gozukmesin dedim..suan tampon var tamam ama sanki cokta kisa olmus sizce tampon ve alcidanmi yukarda gozukuyo ??asagi inermi burun ?? telastan uykularim kacti :(

Şuan benimde aynı şekilde ama ödem kaynaklı bu şekilde duruyor :KK53:
Bende cuma günü ameliyat oldum pansuman yapılırken görünce şok geçirmiştim, doktorum ödemden dolayı böyle göründüğünü zaman içinde ineceğini söyledi. :KK52:

Canim insallah iner agzindan bal damliyor sagol :)

Kızlar içiniz rahat olsun :) benim 1 buçuk ay olucak ve gözlerime inanamadığım değişimler var . Çok sinsice iniyo :=) merak etmeyin her sey yoluna girecek özellikle burun delikleri . İlk 2 hafta ile 4 hafta arasında inanılmaz fark oluyo :) merak etmeyin .

Canim gercektenmi icime su serptin eger fotolarin varsa ozelden atarmisin inan cok merak ettim..

canım hic telaslanma, tamamen seklinin oturmasi 6 ayı bile buluyor. sekli bu surecte cok farkediyor.

doktor esabil eker beye oldum amelıyat cok memnun oldum tavsıye ederım :)

bende burun kemiği eğriliği var çk kötü durmuyr ama nasl yapyr bilgisi lan var mi esabişl bey hakkinda

Kizlar merhaba 4 gun once burun estetigi ameliyati oldum..ameliyathanede bile israrla doktoruma burun deliklerim cok gozukmesin dedim..suan tampon var tamam ama sanki cokta kisa olmus sizce tampon ve alcidanmi yukarda gozukuyo ??asagi inermi burun ?? telastan uykularim kacti :KK43:
Bende oyle dedim ameliyattan sonra 5 gun kalkikti burnum deli oldum bu ne boyle diyodum simdi iniyo keske biraz kalkik olsaydi diyorum

Kızlar bende yaptırıcam ama malum doktorun yaptıgı burunlArı görebilecegimyer yok.yaptıran varsa eger resm yollayabilirmisnz..

Bende dün esabil beye muayene oldum.hemen işlemleri hsllettım.fakat halen kararsızım çok ani gelişti herşey çok korkuyorum yaa geri.dönüşüde yok.burdada kmse.foto.paylaşmıyo anlatmıyo..ameliyat olursak ileridede kendi burnumuz gbi rahat kullanabilirmiyiz.bide 2ay sonra tatıle gtcem bi zararı olur mu bilemıyorum.burnum kötü değil aslında.ama azcık kemiğm var üst tarafta bide azcık kalkık istyorum.biraz yardımcı olsun yaptıran arkadaşlar lütfen yaaa

Ben esabil beye ameliyat oldum profilde fotolarımda var. Ayrıca ayrı bir başlık var bu konuda bakarsanız 1 2 kişinin resmi var.

ben de dün oldum aynı şekilde benim de delikler kalkık duruyor ama incek bence inşllah
IMG_2962.webp

Eklentiler

• IMG_2962.webp
    IMG_2962.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 110
Bende dün esabil beye muayene oldum.hemen işlemleri hsllettım.fakat halen kararsızım çok ani gelişti herşey çok korkuyorum yaa geri.dönüşüde yok.burdada kmse.foto.paylaşmıyo anlatmıyo..ameliyat olursak ileridede kendi burnumuz gbi rahat kullanabilirmiyiz.bide 2ay sonra tatıle gtcem bi zararı olur mu bilemıyorum.burnum kötü değil aslında.ama azcık kemiğm var üst tarafta bide azcık kalkık istyorum.biraz yardımcı olsun yaptıran arkadaşlar lütfen yaaa

Back
X