- 31 Ocak 2017
- 442
- 428
- 103
- Konu Sahibi Ekonomistmuazzez
-
Yaasa gerçekten mi. Sıktığı yer içe göçük muydu. O göçük olan yer burnu resmen yamuk gösteriyor çünküillaki düzelme oluyor abim ilk basta dediğin gibiydi simdi bayagı düzeldi bır al geliyor
Hoşbulduk :)Aramıza hoşgeldin :)
Canım 6 ay bir sabır. herhalde diyorum benim kadar ağlayan yoktur boşuna , kendini yipratmaktan baska birşey değil .benimde ilk bandaj çıktı ters v vardı 3 ayda kayboldu ben burnumun sekillini begenmiyordum halen bu böyle .ama ters v geçti birde doktor burnuma kanat yapmış bir taraf içerde böyle bildiğin diğer taraf dümdüz 10 ay ona kanat hizası çıktı 1 yılda burnun evrim gecirmesede toparlıyor ufak tefek pürüzler düzeliyor dert etme.Hoşbulduk :)
Ona kanat hizasında çıktı derkenCanım 6 ay bir sabır. herhalde diyorum benim kadar ağlayan yoktur boşuna , kendini yipratmaktan baska birşey değil .benimde ilk bandaj çıktı ters v vardı 3 ayda kayboldu ben burnumun sekillini begenmiyordum halen bu böyle .ama ters v geçti birde doktor burnuma kanat yapmış bir taraf içerde böyle bildiğin diğer taraf dümdüz 10 ay ona kanat hizası çıktı 1 yılda burnun evrim gecirmesede toparlıyor ufak tefek pürüzler düzeliyor dert etme.
Böyle burun kanadında ona ne diyorlar Tm bilmiyorum oraya hizma takılır hatta bir taraf içerde çöküntü fazla oymus iste diğer tarafta 10 ayında oda öyle görünmeye başladıOna kanat hizasında çıktı derkenkendiliğinden mi düzeldi
Yaaa benimde ayni öyle işte demek iyileşmesi 10 ay kadar sürecekBöyle burun kanadında ona ne diyorlar Tm bilmiyorum oraya hizma takılır hatta bir taraf içerde çöküntü fazla oymus iste diğer tarafta 10 ayında oda öyle görünmeye başladı
Aynen beklemekten başka çare yok sanırım ama kendimi eve kapattımCanım 6 ay bir sabır. herhalde diyorum benim kadar ağlayan yoktur boşuna , kendini yipratmaktan baska birşey değil .benimde ilk bandaj çıktı ters v vardı 3 ayda kayboldu ben burnumun sekillini begenmiyordum halen bu böyle .ama ters v geçti birde doktor burnuma kanat yapmış bir taraf içerde böyle bildiğin diğer taraf dümdüz 10 ay ona kanat hizası çıktı 1 yılda burnun evrim gecirmesede toparlıyor ufak tefek pürüzler düzeliyor dert etme.
Ya canım senin burnun çok güzelmişşş bende yarın fotoğrafını çekip paylaşacağım benimki çok başka bişey yaBak bu canim
Kızlar banada biraz moral verin dun ameliyattan cıktım bugin ikinci gun hala sizinti seklinde kaniyor e gözlerim okadar siski kacıncıgunde gecer bu sislikler benim şuan icin tek sıkıntım sislikler yüzunden gozlerim cok acıyor okadar siski japon gözü gibi kücücük kaldı
15 dakika buz 45 dakika dinlendir canım herşey normal şuan. 3. Günden sonra inecek gözlerin merak etme. İlk hafta sonuda yüzün daha normalleşiyor. Kanamada bir hafta içinde tamamen bitiyorKızlar banada biraz moral verin dun ameliyattan cıktım bugin ikinci gun hala sizinti seklinde kaniyor e gözlerim okadar siski kacıncıgunde gecer bu sislikler benim şuan icin tek sıkıntım sislikler yüzunden gozlerim cok acıyor okadar siski japon gözü gibi kücücük kaldı
Bak bu canim
Az Once hapsurdum dayanamadım daha fazla kızlar sizdede oldumu bisiy olmustur diye endiseleniyorum ici sızladı5.inci günden itibaren morluklar ve şişler azalır ,en zor dönem içindesiniz şu an, bir hafta sonunda büyük ölçüde rahatlar yüzünüz ama sıcak ve güneşten uzak durun.
Az
Az Once hapsurdum dayanamadım daha fazla kızlar sizdede oldumu bisiy olmustur diye endiseleniyorum ici sızladı[/QUOTE
Ağzından hapşurduğun sürece bişey olmaz canım bi de doktor bana hapşurmamm için bir hap vermişti onu kullanıypdum ilk hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?