Burun estetiği oldum

buffybuffy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
41
-10
36
Merhabalar 14 Aralık pazartesi günü rinoplasti ameliyatı oldum çarşamba günü tamponlarım çıktı burnumun ucu çok şiş ve yandan bakınca burnumun içi görünüyor sizce normal mi ?Burun estetiği olanlar yardımcı olabilir mi

Merhabalar 14 Aralık pazartesi günü rinoplasti ameliyatı oldum çarşamba günü tamponlarım çıktı burnumun ucu çok şiş ve yandan bakınca burnumun içi görünüyor sizce normal mi ?Burun estetiği olanlar yardımcı olabilir mi
Ince derilerde 6 ay kalin derilerde 1,5 yıla kadar iyilesme suresi var. Sabredin. Büyük bir operasyon geçirdi. Ama 2 gunde tampon çıktığını ilk kez duydum.

Burnumda ileri derece kemer yoktu sadece kemik çıkıntıları vardı belki daha basit bir ameliyattı ama dr nin ameliyatta çektiği fotoğrafta bi gariplik var gibi shop yapmış olamaz değil mi alçı haftaya pzartesi çıkacak

Burnumda ileri derece kemer yoktu sadece kemik çıkıntıları vardı belki daha basit bir ameliyattı ama dr nin ameliyatta çektiği fotoğrafta bi gariplik var gibi shop yapmış olamaz değil mi alçı haftaya pzartesi çıkacak
Ben de cumartesi günü ameliyat oldum :) fotoğrafı paylaş istersen bir bakalım. Ben de yarın aldıracağım alçı ve silikonu

doktorunuzun ismi ne ve fotoğraf paylaşın isterseniz

Burnunuzun içi hala çok görünüyor mu? Bende de aynı durum var ucu çok şiş aşğıda ve yandan içi görnüyor çok kötü :(

Back
X