Burun Estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum

Doktorunuz kimdi, Lutven paylasirmisiniz

Nevruz özdemir burnum çok kötü durumda hem nefes almam çok zor hemde şekil olarak çok kötü en basit şey olan burun sırtı kaldırmayı bile yapamıyor pütür pütür ama o kadar çok sorunum varki ona takmaya sıra gelmedi ve işin kötü tarafı kıkırdak bile yerine konuyor bu kişi deriyi kesiyor kısaltıyor eğri büğrü kafasına göre giden derinin yerine ne konuyor bilmiyorum yapan doktor da bulmak zor şikayetlerimi söylediğimde de bunla yaşa çoğu hasta böyle tarzı konuştu Allah kimseyi bu kişinin eline düşürmesin canınızdan olursunuz kaç kez intihar etmeyi düşündüm sayamıyorum dışarı hayatım bitti evden çıkamıyorum

Ayy tavrı ne kadar kötüymüş, doktorun da hayırlısı olmalı vallahi. Bu süreç sadece ameliyat değil ki, doktorun psikolojik olarak da bizi yüksek tutması lazım. (

Ayy tavrı ne kadar kötüymüş, doktorun da hayırlısı olmalı vallahi. Bu süreç sadece ameliyat değil ki, doktorun psikolojik olarak da bizi yüksek tutması lazım. (

Gerçekten diyoki pişman oldum sana yaptığıma sanki bende sorun varmış gibi burda bi kaç kişiye özelden attım hepsi Allah sabır versin nasıl bu kadar kötü yapmayı becermiş böyle yorumlar aldım artık psikolojim kaldırmıyor fotoğraflarıma hiç bakmama kararı aldım odasına her gittiğimde bağırdı beni dövmekten beter etti parayı almadan önce güler yüzlü idi sadece ondan sonrasında her gittiğimde bağırıyordu oysa ben hiçbir saygısızlık yapmadım kendisine yaptığı iş berbat olduğu için kendiside bu işin altından kalkamayacağını biliyor beni bastırmaya çalışıyordu başka doktorlara gözüktüm hepsi halime çok üzüldü eski burnun sıkıntılıda değilmiş nasıl bu kadar kötü yapmış diye onlarda hayret ediyor kaç doktora gittiysem hepsi aynı tepkiyi verdi aman diyim konya da tanıdığınız akrabanız biri denk gelirsiniz Nevruz özdemir den uzak dursun

Ya kendinizi bu kadar yıpratmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…