- Konu Sahibi Terminoloji
-
Ben bir anda karar verdim bütün korkularımı yendim ve ne olursa olsun ameliyat olucam dedim ve
önümüzdeki pazar günü muayeneye gidicem , en kısa zamanda ameliyat olucam
yalnız benim haziran ayının sonunda düğünüm var
daha önceden ameliyat olanlara soruyorum:
acaba bu ay içinde ameliyat olsam haziranın sonuna kadar toparlanırmıyım kızlar ? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
Ben 16 yaşımda babamın başının etini yemeye başlamıştım yaptırmak için çünkü yan profil hiç hoşuma gitmiyordu. 18 yaşına girincede yaptırdım hiç korkmadım da :) Bu arada ameliyattan 1 hafta sonra yani alçı çıktıkdan sonra normal yaşantına devam edebilirsin..ki haziran'a 5 ay var çoktan toparlanmış olursun
bnde bunu 16 yasımdan beri istiyorum şuan 19um. haziranda amliyat olmayı düşünüyorum ve tek endişem göz altlarındaki morluklar . olmuşmuydu sende? ne kadar sürede geçti?
bnde bunu 16 yasımdan beri istiyorum şuan 19um. haziranda amliyat olmayı düşünüyorum ve tek endişem göz altlarındaki morluklar . olmuşmuydu sende? ne kadar sürede geçti?
yok yok ben çok şükür ne bir ağrı ne bir sızı hissettim :) ağrılı sancılı geçirenlerde olmuş fakar herkeste aynı durum yaşanmayabilir. inşallah senin de bir sıkıntın olmaz:)
her gece verip sabah vazgeçiyorum korkudan
bende 25 olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?