Burun Estetiği olmaya nasıl karar verdiniz ?

Terminoloji

Lal-ü AŞK
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
169
1
46
Aksaray
Ben bir anda karar verdim bütün korkularımı yendim ve ne olursa olsun ameliyat olucam dedim ve
önümüzdeki pazar günü muayeneye gidicem , en kısa zamanda ameliyat olucam
yalnız benim haziran ayının sonunda düğünüm var
daha önceden ameliyat olanlara soruyorum:
acaba bu ay içinde ameliyat olsam haziranın sonuna kadar toparlanırmıyım kızlar ? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

Ben bir anda karar verdim bütün korkularımı yendim ve ne olursa olsun ameliyat olucam dedim ve
önümüzdeki pazar günü muayeneye gidicem , en kısa zamanda ameliyat olucam
yalnız benim haziran ayının sonunda düğünüm var
daha önceden ameliyat olanlara soruyorum:
acaba bu ay içinde ameliyat olsam haziranın sonuna kadar toparlanırmıyım kızlar ? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

Ben 16 yaşımda babamın başının etini yemeye başlamıştım yaptırmak için çünkü yan profil hiç hoşuma gitmiyordu. 18 yaşına girincede yaptırdım hiç korkmadım da :) Bu arada ameliyattan 1 hafta sonra yani alçı çıktıkdan sonra normal yaşantına devam edebilirsin..ki haziran'a 5 ay var çoktan toparlanmış olursun (:

Son düzenleme:
Ben 16 yaşımda babamın başının etini yemeye başlamıştım yaptırmak için çünkü yan profil hiç hoşuma gitmiyordu. 18 yaşına girincede yaptırdım hiç korkmadım da :) Bu arada ameliyattan 1 hafta sonra yani alçı çıktıkdan sonra normal yaşantına devam edebilirsin..ki haziran'a 5 ay var çoktan toparlanmış olursun (:

bnde bunu 16 yasımdan beri istiyorum şuan 19um. haziranda amliyat olmayı düşünüyorum ve tek endişem göz altlarındaki morluklar . olmuşmuydu sende? ne kadar sürede geçti?

bnde bunu 16 yasımdan beri istiyorum şuan 19um. haziranda amliyat olmayı düşünüyorum ve tek endişem göz altlarındaki morluklar . olmuşmuydu sende? ne kadar sürede geçti?

10 gün içinde tamamen gectı benımkı. ilk beş gün morsa ,sonradan sarardı ve geçti tamamen. sorun degıl o kadar. bünyeye göre de degişir. bende cok morluk yoktu.

Evet olmuştu.. ama o morlukların azlığı veya çokluğu kişiden kişiyede değişiyor. Kimi çok az morarır kimi fazla.. Birde ameliyat dan sonra gözlerine bol bol buz koyulması gerek ne kadar çok buz koyarsan o kadar az morarır.. ama korkulacak bişey değil..

aslında benim aklımdan pek geçmiyordu ameliyat bnden 3 yıl önce ablam oldu onun doktoru beni de cesaretlendirdi o istedi aslında ben de dünden razı yattım masaya oldu bitti :))
eylül 5 de oldum bende 17.gün filan okula gitmiştim düşün yanii bnde zaten çok şişlik morluk da olmamıştı şanslydım yani belki çok hafif burnumda kalmışti okula gittiğimde ki senin önünde daha 4 ay gibi bir süre var senin için yeterli olcak bence :))

teşekkürler:):) bende hiç korku yok çok istiyorum sabırsızlıkla bekliyrum çnkü:) annem kolay mı sanıyosun keniğin kırılacak acı çekmiycen mi sanıyosun flan diyor

yok yok ben çok şükür ne bir ağrı ne bir sızı hissettim :) ağrılı sancılı geçirenlerde olmuş fakar herkeste aynı durum yaşanmayabilir. inşallah senin de bir sıkıntın olmaz:)

inşallah sonradan bi sorun olmaz ya en çok ondan korkuyorum..
bende hazirana kadar toparlanırım diye düşünüyorum bakalım 11 şubat pazartesi görüşmeye gidicem doktorumunda kararıyla bi sonuca bağlıyacam artık
çevremdekiler düğünden sonra ameliyat ol diyolar ama ben beklemek istemiyorum ..

ay ne güzel konu başlıgı olmus bu =) Ben burun estetıgı olmaya 2 sene once karar verdım aslında liseden beri rahatsız edıyordu benı 15 yaşımdan ıtıbaren daha da gözüme batmaya başladı cok da zayıftım 48 kıloydum yuzumde daha bi ön plandaydı burun dikkat çeken bi kızdım okulda bu yuzden hakkmda konusulanlar kulagıma gelıyodu cok guzel bı kız ama burnu bozuo falan dıyolardı =) bıkac kız arkadasımdan da bunu duyunca ıyıce takıntı oldu bende.. daha sonra erkek arkadaslarım sakayla karısık taklmaya baslayınca ben ıyıce paranoyak oldum :D derrken üniye baslayınca özel ünide de herkesn bi tarafı yapılı ben onların ıcınde acaba burnuma bakıolar mı ıclerınden kmbılır neler dusunuolar gıbı basıt dusuncelere gırdım.. sonra bu sıteye uye olup doktorumun hastalarını gorunce daha fazla beklememem gerektgını anladm ve ailem istememesine ragmen onları karşıma aldım bı burun ıcın :D onlar burnumun kusursuz oldgnu dusunuolardı evet aslnda lısedekı gıbı goze batan bı burnum yoktu artık kılo almıstım cnku ama yıne de yuzume uymuodu... ve gıttm amelytmı oldum smdı annem bıle baylıo burnuma herkes ıyıkıde olmssn dıo =) bu amelyt ıcın 20 günü gözden cıkarmanız lazım.. benım bugun 8.günüm ama hala yuzum sıs gozaltlarımda sarılıklar kaldı ama kendımı bazen cok yorgn hıssedıorm .. iyice toparlanmak için 20 günü gözden cıkarmalısnz.. burnun ustunde toplamda 10 günde hiçbir şey kalmıo dikşler sargılar tamponlar alınmıs oluo ama yıne de yuzun tamamen toparlanması ve vucudn dıncligini geri kazanması ıcın bi ay geçmesı gerekyo

Son düzenleme:
Back
X