Burun estetigi olmayin ne olur

Pacerr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
29
6
1
31
45 gün önce burun estetiği oldum çok ama çok pişmanım burnum yandan küçüktü sadece kanatları vardı şimdi her geçen gün ödemi iniyor ve çok küçük bi burun geliyor gözümüne gereğinden fazla küçük
6 ay sonra ne olucak Daha da mi kücülecek ☹️Aglamaktan yoruldum Artik 45 gündür Mahvoldum

ah ah bende çok katılıyorum, bende hiç olmasaymışım diyorum. Baya kısıtladım kendimi, bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Hiç kolay bir ameliyat değilmiş. Keşke instagram hesabım hiç olmasaydı da doktorumu bulmasaydım ameliyat olmasaydım, nasıl bir his bu ya :(

45 gün önce burun estetiği oldum çok ama çok pişmanım burnum yandan küçüktü sadece kanatları vardı şimdi her geçen gün ödemi iniyor ve çok küçük bi burun geliyor gözümüne gereğinden fazla küçük
6 ay sonra ne olucak Daha da mi kücülecek ☹️Aglamaktan yoruldum Artik 45 gündür Mahvoldum
Burun kökünde ve sırtında küçülme var mı.

ah ah bende çok katılıyorum, bende hiç olmasaymışım diyorum. Baya kısıtladım kendimi, bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Hiç kolay bir ameliyat değilmiş. Keşke instagram hesabım hiç olmasaydı da doktorumu bulmasaydım ameliyat olmasaydım, nasıl bir his bu ya :KK43:
Bende Hergün diyordum Bunu Iki ay oluncak hala gecmedi pişmanliğim😔

Foto atarsanız yorumlayabiliriz.Belkide siz psikolojik olarak büyütüyorsunuzdur.

Merhaba en başta nasıldı acaba duruşu çok mu küçüktü ödemliyken?

Back
X