Burun estetigi olsam mı ? Resimli

bayanburun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
25
1
6
İstanbul
Merhaba kk hatunları
Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
6 sene önce burnumun üzerine düştüm, çatlamıştı. O zaman göruntusunde bişey yoktu ama şimdi üst kısmında hafif bir çöküklük var. Tabi beni rahatsız eden o çöküntü değil, büyük oluşu.
Nefes almakta problem yaşıyorum, burnumdaki çatlak içeride de sorun yaratıyor ve bu yuzden ameliyat olacagım.
Doktor içini ve dışını 1500 liraya yapabilecegini söyledi. Bense risk almaktan korktugum için sadece içini yaptırayım, dışı böyle dursun diyorum. Ama yine de sizlere akıl danışayım dedim. İstanbulda yaşıyorum, İstinye devlet hastanesinden bi doktorla konuştum.

Son düzenleme:
merhaba canım bence görüntüsünden rahatsız oluyorsan iyi bir doktor bul dışınıda yaptır. okadar çektiğine değisin :)

canım içini yaptıracaksan mecbursan bence dışınıda biraz toparlatabilirsin. Aslında çok samimiyetle söylüyorum çok sevimli olduğun için hiç kötü durmuyo burnun sende.. Ama biraz hafif kaldırsa toparlasa... kemerinde yok ne güzel sanki çok fazla risk almazsın gibi geliyo.. Hazır böyle bi şansın varken... Olduktan sonra keşke olmasaydım diyeceğini zannettmiyorum çünkü ufak dokunuşlar yapsa yeterli olucak gibi.. Yinede tam profil göremediğimiz için benim yorumum bu yönde..

merhaba canım bence görüntüsünden rahatsız oluyorsan iyi bir doktor bul dışınıda yaptır. okadar çektiğine değisin :)

Teşekkürler
ben de bıçak altına yatmışken toparlatayım diyorum. Gülünce burnumda düşme oluyormuş doktor dedi. ama hala tam karar veremedim

Pişman olup keşke ameliyat olmasaydım diyen de çok
Memnun olan da...
Karar veremiyorum, tecrübeli arkadaşlar lütfen bir yorumu çok görmeyin...

Pişman olup keşke ameliyat olmasaydım diyen de çok
Memnun olan da...
Karar veremiyorum, tecrübeli arkadaşlar lütfen bir yorumu çok görmeyin...

Bence iç tarafta sıkıntı varsa zaten yatacan o masaya olmuşken rinoplastide yaptır benimde içte kemik vardı yaptırmışken dışınıda yaptırdım yalnız bence ameliyatını kbb doktoruna yaptırmalısın..fonksiyonel burun çok önemli..benim doktorum kbb doktoruydu ve rinoplastide de uzmandı araştır ve öyle bi doktora ameliyat ol..memnun kalırsın ameliyattan korkma

bence de ol canım. asla kötü değil burnun ama daha ince zarif bir burun sana daha yakışır diye düşünüyorum estetikli bi arkadaşın olarak..

bende de hem kemik hem et vardı o kadar acele ameliyat oldum ki o an karar verdim doktor olcanmı dedi tmm dedim , şimdi pişmanım keşke düzelttirseydim diye , okadar çektik hepsi bir giderdi sanki nolcak 450 tl verdim aralıkta özel KBB hastanesiydi, keşke azcık düzelttirseymişimde 1 hafta tampon vs den sadece nefes almada zorluk çektik su içip yemek yerkende zor oluodu keşke estetikte yaptırsaydım diyorum ileri ki yıllarda yaptırmayı düşünüyorum , senin burnuna benziyor benimki de zayıflayınca çıkıyor sanki öne burda yaptıranlara baktıkça bambaşka hava katıyor yüze bazıları çok güzel yapmış drlar helal olsn iyi ce konuş doktorunla acele etme iyice de düşün derim canm .

bence de ol canım. asla kötü değil burnun ama daha ince zarif bir burun sana daha yakışır diye düşünüyorum estetikli bi arkadaşın olarak..

Teşekkür ederim arkadaşlar ama estetigi devlet hastanesinde olmak istemedim
daha sonra özel bir hastanede estetigi olayım diye düşünüyorum
Perşembe ameliyat olacagım, sadece içi düzeltilecek
İnşallah her şey yolunca gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…