Burun estetiği olucamm ama hala emin değilim lutfen yardım

Benim doktorumla ilgili şikayette yoktu ama bakın şimdi en büyük şikayetçi benim.Hastane başlığı ile ilgili açılan şikayetlerde adının baş harfleriyle yapılmış şikayetler sonradan dikkatimi çekti.İnstagram hesabında burnum yamuk değildi ameliyattan sonra eğildi yazan vb yorumlara denk gelip mesaj attım ve memnun olmadıklarını öğrendim.Ancak dr bu yorumları gördüğü an sildi.
Pek çok kişide ne yaşadığını paylaşmaktan korkuyor.Ne var bilmiyorum ama güzel olanı övüp kötü olanı rahatça söyleyememe özelliği var bizim insanlarımızda.
Şikâyet sitesine yazsalar kaldırılamaz, açıklamaya çok rahat doktor ismi ekliyorsunuz. Benim doktorunda şikayeti yoktu,berbat beceriksiz çünkü kendi burnumdan daha kötü burun çıkardı,olacak iş değil. Fazla tercih edilmeyen doktorunda şikayeti az olabiliyor çünkü kapısında kuyruk yok. Kimi 2 ay sonraya tarih verirken kimi 7 ay sonraya veriyor. Ne kadar hasta o kadar şikayet riski yani . Kendi instagramlarinda yorumları direkt kaldırıyorlar

Şikâyet sitesine yazsalar kaldırılamaz, açıklamaya çok rahat doktor ismi ekliyorsunuz. Benim doktorunda şikayeti yoktu,berbat beceriksiz çünkü kendi burnumdan daha kötü burun çıkardı,olacak iş değil. Fazla tercih edilmeyen doktorunda şikayeti az olabiliyor çünkü kapısında kuyruk yok. Kimi 2 ay sonraya tarih verirken kimi 7 ay sonraya veriyor. Ne kadar hasta o kadar şikayet riski yani . Kendi instagramlarinda yorumları direk kaldırıyorlar
Evet ben instagramına başka bir hesabımdan ‘Yaptığınız burunları önden de görelim’ yazmıştım.Anında silip üstüne engelledi hesabı ;)
Şikayet Var’a bir gün mutlaka yazmak niyetindeyim ama kendisiyle tekrar diyaloga girmek istemiyorum.Şikayeti iletmek için mail adresi vb alıyorlar çünkü.
Kendi websitem de var.Orada yazmak en güzeli ama tam sonucu göreyim diye bekliyorum.
Ameliyat sonraki ilgisizliği bile yazmak için bir sebep aslında.

Back
X