Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim. dün ameliyat oldum. şimdi ewdeyim. çok iyi geçti ya. bu kadarını beklemiyordum doğrusu. kardeşim başka bir doktora oldu. yüzü şişmişti. başı dönüyordu. kötürdü biraz.geçmiş olsun tatlım biz 4 arkadasım 2 sene önce oldu 10 gün önce de biz 2 arkadas beraber olduk korkma tamer bey işinde iyi doktorlardan biridir
ewt genel anestezi oldu. ameliyat akşam 7.30 da bitti. 10 a kadar yemek yedirmediler ve ayağa kaldırmadılar. estesi gün 11 gibi ayrıldım hastaneden. bünyeden bünyeye değişiyor olabilir. ama bende böyle oldu. şimdi sağ gözüm şiş ve kanlı biraz ama sıkıntı yok.E yuh yani ! Bende burun ameliyatı oldum hemde çok kaliteli bir hekime ameliyatm iki saat bile sürmedi artı kemik kıkırdak almadan sadece hasara yönelik çalışma yaptı.Bütüün bunlara rağmen ilk bir hafta geberiyodum yüzümde de şişlik oldu tabi taburcu olduğum gün inmeye başladı oda ayrı bi mesele bende bile şiş olduysa herkeste olur yani doktorların elinde sihirli değnek falan yok ayrıyeten genel anesteziyle yapılıyor bu ameliyat, baş dönmesi doktordan değil narkozdan kaynaklanır nasıl oluyorda narkozun etkisi üzerinden hemen geçti anlamadım artı bacağa yapılan ağrı kesicilerde var insan iki adım atmada bile zorlanıyor,ki burun o metrobüsdeki sarsıntıdan nasıl etkilenmiyor o da ayrı bir tuhaflık...Garipsin doğrusu ! Hayatımda ilk defa böyle bir ameliyat hikayesi duydum..
teşekkür ederim:)geçmiş olsun bu arada fotoğraf bekliyoruz
Canim sizdemi tamer beye amaliyat oldunuzgeçmiş olsun tatlım biz 4 arkadasım 2 sene önce oldu 10 gün önce de biz 2 arkadas beraber olduk korkma tamer bey işinde iyi doktorlardan biridir
teşekkür ederim. şimdilik memnunum. ama ileride nasıl şekillenir burnum bilmiyorum. herkes gibi bende endişe ediyorum bazen. ama şimdilik çok mutluyum yani :)Cokk gecmis olsun canim tamer koseden memnunmusun ben cok arastirdim kafam cok karisik buraya baktikca doktor elemem gerekirken isim ekliyorum bana yardimci olurmusun Allah askina ya
teşekkür ederim :)çookkk geçmiş olsun şimdiden çok güzel görünüyorsun tatlım :) :) :)
kesinlikle katılıyorum. Tamer hoca hakkında ek bilgi yok internette. elimden geldiğince tamer hocayı anlatıcam iyisiyle kötüsüyle.boşver abdülkadir gökseli falan bencetakma kafana aklına yatmış ki tamer hocaya olmuşsun. senden bilgi alalım ki herkes faydalansın. bak forumda ne kdar çok kişi paylaşırsa o kadar bilgimiz oluyor![]()
2.500 e yaptırdım. nefes alma sorunum yoktu ama doktor yinede kontrol etti. burnumun içinnde birşey olduğu söyledi ama anlamamıştım. onuda düzeltiriz demişti.kaça yaptırdın bu arada ameliyatı nefes alma şikayeti var mıydı sende?
Bugün saat kacta ordasın bende gelicem senide görmekk isterimteşekkür ederim. şimdilik memnunum. ama ileride nasıl şekillenir burnum bilmiyorum. herkes gibi bende endişe ediyorum bazen. ama şimdilik çok mutluyum yani :)
bende çok araştırdim. bu doktoru iş yerinden bir arkadaş önerdi. iki tanıdığı bu doktora ameliyat olmuş ve memnun kalmışlar.
bugün doktorun yanındaydım. hergün 2-3 ameliyat yapıyormuş. zaten ne zaman yanına gitsem en az 3 kişi ya ameliyatlı ya da ameliyat olacak olanlar oluyor.
aklıma gelen şu, doktor iyi olmazsa bu kadar çok hastası olurmuydu...
bir de şunu düşünüyorum günde yapması 2-3 ameliyat ne kadar sağlıklı. bu konuda çok fikrim yok ama fazla gibi. bilmiyorum.
ama daha fazla kazanan biri olsaydım Abdullkadir göksel e ameliyat olurdum galiba..
2.500 e yaptırdım. nefes alma sorunum yoktu ama doktor yinede kontrol etti. burnumun içinnde birşey olduğu söyledi ama anlamamıştım. onuda düzeltiriz demişti.