Burun estetiği "önce"m ve "sonra"m

vanilia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
32
1
86
42
Ankara
Link Silinmiştir.

işte bu da benim ameliyat önce ve sonram bir fikir verir umarım çünkü ben de çok aradım internette ameliyat olmadan önce olan kişilerin fotolarını ama bulamadım malesef..

30 nisan da ameliyat oldum arkadaşlar

teşekkür ederim sema çok moral verdin gerçekten.. inanki ben de 7-8 senedir cesaret edemiyordum ama bir hafta içinde kararımı verdim ve kendimi ameliyatta buldum. korktuğum kadar yokmuş belki günah allahın yarattığını bozmak ama O da biliyor ki sürekli kafama takıyordum o kadar rahatladım ki artık profilden foto çekerken korkmamanın nasıl bir duygu olduğunu anlatamam:)

çok güzel olmuş canım bir burun insanı bu kadar mı değiştirir. bende istiyorum ama eim güzel senin burnun diyor. ama ben kendimi rahat hissetmiyorum bu burunla.

birde şey soracaktım canım burnun yeni oluşacak şekline nasıl karar veriyorsun. sen mi yoksa doktor mu?
sana seçenekler sundumu? bu burunları bilgisayarda fotoşhopla sana ekleyip nasıl olacağını gösterdi mi?

çok güzel olmuş canım bir burun insanı bu kadar mı değiştirir. bende istiyorum ama eim güzel senin burnun diyor. ama ben kendimi rahat hissetmiyorum bu burunla.

birde şey soracaktım canım burnun yeni oluşacak şekline nasıl karar veriyorsun. sen mi yoksa doktor mu?
sana seçenekler sundumu? bu burunları bilgisayarda fotoşhopla sana ekleyip nasıl olacağını gösterdi mi?

valla canım ben doktora gittim ama hiç beni dinlemedi kendi bildiğini yaptı kemeri alırız biraz kavis veririz hafif de kaldırırız sen bana bırak dedi. en iyisi doktora bırakmak bence.. doktora güvenmek gerekiyor. o da elinden en gelenin en iyisini yapıyor

çok güzel olmuş ;)
bende iki sene önce yaptırdım pek estetik sorunum yoktu çok sık hasta oluyodum elimden mendil düşmüşyordu iki farklı dr çarenin burun ameliyatı olduunu söyledi oldum et kemikler alındı ve hakikaten de 2 sene de bir iki kez üşüttüm... dr.umda çok iyi bir dr benim kadar mızmız biri birgün olsun gık demedi ne abartı yüzüm şişti ne morardı benim o halimi görenler kendi dr.larından vazgeçti:) 9bin ytl ye kdr fiyat veren oldu ben 2bin ytl ye yaptırdım özel dr.du ama kaldığım hastaneyede beş kuruş para ödemedim...

ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara tavsiyelerim var tabi..
ne yaz ne kış eylül gibi ameliyat olun çok sıcak da soğuk da iyi değil..
sadece estetik zevklerinz için bence değecek bi ameliyat değil önce sağlık unutmayın..zaten benim dr.um kuş gibi burun istiyorsan ben yapmam bilesin demişti:)
unutmayın ki iyi bir kbb uzmanı iyi bir estetik uzmanı demek diildir ama iyi bir estetik uzmanı aynı zamanda iyi bir kbb cidir de..
burun ameliyatında burun yan kanatlardan yani yanaklarımıza yapışık olan yerlerden açılırsa burnunuz ileride düşer ama alttan açılırsa yani burun delikleri arasındaki kısımdan bu nokta kapatılırken oraya kıkırdak desteği yapılır ve düşme problemleriniz olmaz..
ameliyattan sonra iki üç ay hiç sıkılmadan masajları yapmak şart aksi takdirde burun eski haline doğru az miktarda eğilebilir..
ve sargılar çıktığında hayal kırıklığına uğrayıp benim gibi çığlık atmayın büyük şişler 4ayda iniyor burun tam şeklini bir yılda alıyor ;)

çok güzel olmuş ;)
bende iki sene önce yaptırdım pek estetik sorunum yoktu çok sık hasta oluyodum elimden mendil düşmüşyordu iki farklı dr çarenin burun ameliyatı olduunu söyledi oldum et kemikler alındı ve hakikaten de 2 sene de bir iki kez üşüttüm... dr.umda çok iyi bir dr benim kadar mızmız biri birgün olsun gık demedi ne abartı yüzüm şişti ne morardı benim o halimi görenler kendi dr.larından vazgeçti:) 9bin ytl ye kdr fiyat veren oldu ben 2bin ytl ye yaptırdım özel dr.du ama kaldığım hastaneyede beş kuruş para ödemedim...

sadece estetik zevklerinz için bence değecek bi ameliyat değil önce sağlık unutmayın..zaten benim dr.um kuş gibi burun istiyorsan ben yapmam bilesin demişti:)
unutmayın ki iyi bir kbb uzmanı iyi bir estetik uzmanı demek diildir ama iyi bir estetik uzmanı aynı zamanda iyi bir kbb cidir de..
burun ameliyatında burun yan kanatlardan yani yanaklarımıza yapışık olan yerlerden açılırsa burnunuz ileride düşer ama alttan açılırsa yani burun delikleri arasındaki kısımdan bu nokta kapatılırken oraya kıkırdak desteği yapılır ve düşme problemleriniz olmaz..
ameliyattan sonra iki üç ay hiç sıkılmadan masajları yapmak şart aksi takdirde burun eski haline doğru az miktarda eğilebilir..
ve sargılar çıktığında hayal kırıklığına uğrayıp benim gibi çığlık atmayın büyük şişler 4ayda iniyor burun tam şeklini bir yılda alıyor ;)

OKudum yazdıklarını: helede burun düşmesi ile ilgili olan kısmını:) benim burnumda düşme oldu:(hemde 2 kere ameliyat oldum . kbbcıya . ama eylülde kontrolüm war.sanırım 1 kez daha ameLiyat olcam.Allahtan hayırlısı artık.

canım merhaba ben yeni üyeyim, estetik burun ameliyatı araştırırken siteyi bulup üye oldum. burnun çok doğal ve sana çok yakışmış bende teoman doğana 1 hafta sonra ameliyat olucam nasıl bir doktor hiç duydunmu?

canım merhaba ben yeni üyeyim, estetik burun ameliyatı araştırırken siteyi bulup üye oldum. burnun çok doğal ve sana çok yakışmış bende teoman doğana 1 hafta sonra ameliyat olucam nasıl bir doktor hiç duydunmu?

iyi bir doktor olduğunu duymuştum internette sitesi de var sanırım inşallah iyi geçer ameliyatın ve umarım istediğin gibi ve doğal olur canım. bol şans..

vaniliacım sanırım avatardaki resimdekide sensin.burdan çok güzel görünüyor.eğer avatardaki resmininde biraz daha büyük boyutta olanını eklersen çok sevinirim.ama eklemezsende canın sağolsun canım yerimseniben

tabiki önden foto da koyayım haklısın. avatardaki ameliyat öncesi çekilmişti ama ameliyat sonrası işte bu fotoğraf.

Son düzenleme:
vanilia burnun çok güzel olmuş yüzünede çok yakışmış.
bende yaklaşık 3 sene önce ameliyat oldum.Başlarda çok iyiydi görünüşünden çok mutluydum ama burun yavavş yavaş yerine oturmaya başlayınca durum ortaya çıktı.Zaten 1 senede anca yerine otururmuş.Tekrar kemik çıktı burnumda yani bir ameliyat daha geçirmem gerekiyo ama cesaret edemiyorum.Bide ne kadarda uzmanı yaparsa yapsın doğalı kadar oolmuyo.Burnuma en ufak bi darbe almam bile beni ağlatmaya yetiyo.Bence sağlık açısından bir zararı yoksa yaptırmamak en iyisi tabi herkesin kendi tercihi.Yaptırcak arkadaşlar aman bunlarıda göz önünde bulundurun.Hepinize şimdiden geçmiş olsun...

mehay resim profilden baş sayfada.

tabiki burunda belli bi hassaiyet oluyo ama bende çok olmadı açıkçası ben ameliyat olduğumu bile unutuyorum sanki hep böyleymişim gibi geliyo:)

ama ameliyatlı olanlar sakın şu burun üstündeki siyah noktalara fazla takmayın ben biraz uğraştım ve sonuç ucu şişti ve ağrımaya başladı. dokunmayınca iyi ama umarım bu durum da zamanla geçer...

yorumlarınıza teşekkür ederima.s

çok güzel olmuş ;)

alew_t ameliyatını hangi doktor yaptı sorabilir miyim?

işte bu da benim ameliyat önce ve sonram bir fikir verir umarım çünkü ben de çok aradım internette ameliyat olmadan önce olan kişilerin fotolarını ama bulamadım malesef..

30 nisan da ameliyat oldum arkadaşlar

CANIMCIM DOKTORUN GERCEKTEN İİ İŞ CIKARMİŞ.PEKİ KİM VE NEREDE YAPTIRDIN VARSA DOKTORUN ADRESİNİ VE TELİNİ RİCA EDEBİLİR MİYİMa.s.

CANIMCIM DOKTORUN GERCEKTEN İİ İŞ CIKARMİŞ.PEKİ KİM VE NEREDE YAPTIRDIN VARSA DOKTORUN ADRESİNİ VE TELİNİ RİCA EDEBİLİR MİYİMa.s.

merhabalar doktorumun adı tunç şafak hacettepe tıp fakültesinde profesör telefonunu da hastanenin sitesinde bulabilirsin canım. inşallah yardımcı olmuşumdur.

bu arada yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim:)

çok çok çok güzel olmuşsun. bundan sonraki özel yasamında ve iş hayatında diğer sosyal yaşantında umarım daha mutlu ve kendıne güvenen biri olarak devam edersin.gerçekten çok ihtiyacın varmış ameliyata bellıkı.gözlerinin güzellıgı çıkmış ortaya.hayırlı olsun arkadasım.yüzünü darbelerden koru. ameliyatı nerede ve ne kadar oldun bilgi verirmisin.

canım,
çok yakışmış.bende 8 sene önce oldum.ama bir hata yaptım.doktorum o kadar uyarmasına rağmen sigara içtim.bu yüzden sol tarafımda hafif çökme oldu.sonuçta hala nefes almakta zorlanıyorum.doktorun dediklerini mutlaka dikkate al.yoksa çektiğin acı boşa gidiyorŞeniz

canım,
çok yakışmış.bende 8 sene önce oldum.ama bir hata yaptım.doktorum o kadar uyarmasına rağmen sigara içtim.bu yüzden sol tarafımda hafif çökme oldu.sonuçta hala nefes almakta zorlanıyorum.doktorun dediklerini mutlaka dikkate al.yoksa çektiğin acı boşa gidiyorŞeniz

nasıl yani ,burun ameliyatı olduktan sonraki sürede mi sigara içilmior yoksa ömür boyu mu:uhm:
bende ameliyat olucam ama sigara kullanıyorum?
cvbını beklıyorum canıma.s.

Back
X