- Konu Sahibi yenibirbenyakinda
-
Merhaba 10 gün sonra ameliyat olucam burnum sola yatık şekilde bu tarz durumu olup ameliyat olmus memnun kalan kişiler var mı
Ben gecen sene oldum cok memnunum
Kayseride memorial hastanesinde teoman eskitasciogluna oldum ama resim paylasamam paylasilan resimler silinmiyor ve googleye dusuyor ama sormak istedigin merak ettilerin varsa yardim ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba 10 gün sonra ameliyat olucam burnum sola yatık şekilde bu tarz durumu olup ameliyat olmus memnun kalan kişiler var mı
Benim burnumda hem kemer hem de sol tarafa eğiklik vardı aynen. 25 gün önce oldum. Şuan burnum tamamen düz yani bi tarafa eğiklik yok. Doktorun iyiyse bu sorunu giderecektir. Zaten o eğiklik nefesi de engelliyormuş. Ben nefesle ilgili sorundan dolayı gitmedim ama doktorum daha iyi nefes alabileceğimi söyledi bu eğrilik gidince. Ama şunu da söyledi onu da belirteyim. Bazı burunlar amelyatta düzelse bile daha sonra tekrar eğik tarafa kayma eğiliminde bulunabiliyormuş. Bu olursa nefesinde değişiklik olmayabilir de demişti. Ama şuan zaten içi şiş ve dikişler vs olduğu için tam nefes alamıyorum o yüzden sonucu bilemiyorum canım :)
Canim resim paylasmak istemiyorum ama ben doktoruma cok guveniyorum benim burnum gayet iyi herkes cok begeniyor sola dogru egikti %20 nefes aliyordum suanda harika durumdayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kardesimin burnuda sola doğru eğik kökden itibaren sende eğrilik olduguna göre resim göstermiştir eğik burun gösterdimi ?
hayır göstermedi neden göstersinki
canım sen demedin mi bendede eğrlik vardı ama şimdi burnum düzeldi diye doktorun iyiyse düzeltir diye senin doktorunun adı ne ? ayrıca eğri burnun olduguna göre önceden muayenede hasta resmi gösterirken sana benzer burunlar göstermesi lazım ondan sordum eğri burun gösterdimi diye yani eğriydi düzelttim anlamında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?