Burun Estetiği Pismanlik

oho999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
11
0
1
34
Arkadaşlar 3 ay önce burnumdan estetik oldum.Zaten sorunlu bir burnum yoktu.Sadece ucu düşük ve biraz genişti.Ameliyattan çıktım burun aynı burun hiçbir değişiklik yok.Abartisiz 10 kişiye sorduysam 9u hiçbir değişiklik yok burnunda diyorlar.Doktora söylediğimde nasıl yok diyor.Yeni cektigim resmi gosterdim o bile bu eski çekildiğin mi dedi dusunun.Sis var bekle gibisinden konusuyor.6ay bekle memnun kalmazsan lokalle hallederiz diyor.Bu burun ucunu sadece başka doktorda duzelttirisem revizyon diye dünya para isterler mi sizce?Moralim çok bozuk inanin.Napicam bilmiyorum :(

Doktorun kim canim merak ettim. Biraz sabirli ol belkide gittikce seklini alir.

Doktorun kim canim merak ettim. Biraz sabirli ol belkide gittikce seklini alir.
Forumda tanınan doktorlardan değil canım.Antalya'da oldum Kbb doktoruydu.Piyasaya göre iyide ucret verdim İşin acı tarafı 1 kişi bile burnunda fark var demiyor.Eskisiyle hemen hemen aynı yani.Burun ucu düşük ve geniş doktor ısrarla 6. ayı bekle diyor bahane gibi geliyor açıkçası.Burun ucu için bir doktorla görüştüm düşük bırakmış 6.ay dolunca düzeltebiliriz dedi.Napicam bilmiyorum

Lokalle vaad ettiği şey için sözleşme falan imzalat. Olmadı hukuka basvurun. Yeter bu havadan para kazanan doktorlara sustuğumuzzz

Lokalle vaad ettiği şey için sözleşme falan imzalat. Olmadı hukuka basvurun. Yeter bu havadan para kazanan doktorlara sustuğumuzzz
Onu da benim zorumla kabul etti canım.Görsen o Kibar adam gitmiş yerine asabi aksi biri gelmiş.Her sikayetime cevap veriyor.Burun ucu çok düşük diyorum sen kalkık istemedin diyor.Ben burnu biraz daralt birazcık da kaldır dedim tamam dedi.Simdi de burun daralırsa nasıl nefes Alican diyor. Resim atmak istemiyorum inanın canım o kadar sıkkın ki yani hiçbir fark yok burnumda en az 10 kişiye sordum inanın çalıştığım yerde insanlar neden ameliyat oldun burnunda hiçbir değişiklik yok ki diyorlar.Cok mu kötü değil ama o kadar paraya o kadar sıkıntıya değmedi çünkü burun aynı.Burun ucuna dokunmamış bile anlicaginiz.Israr edince tamam lokalle hallederiz gibisinden konuştu onu o zmn konuşuruz biraz daha bekle diyor.

Peki doktorun kim, özelden yazar mısın? Hangi teknikle ameliyat oldun? Açık, kapalı?

B
Onu da benim zorumla kabul etti canım.Görsen o Kibar adam gitmiş yerine asabi aksi biri gelmiş.Her sikayetime cevap veriyor.Burun ucu çok düşük diyorum sen kalkık istemedin diyor.Ben burnu biraz daralt birazcık da kaldır dedim tamam dedi.Simdi de burun daralırsa nasıl nefes Alican diyor. Resim atmak istemiyorum inanın canım o kadar sıkkın ki yani hiçbir fark yok burnumda en az 10 kişiye sordum inanın çalıştığım yerde insanlar neden ameliyat oldun burnunda hiçbir değişiklik yok ki diyorlar.Cok mu kötü değil ama o kadar paraya o kadar sıkıntıya değmedi çünkü burun aynı.Burun ucuna dokunmamış bile anlicaginiz.Israr edince tamam lokalle hallederiz gibisinden konuştu onu o zmn konuşuruz biraz daha bekle diyor.
Bende öyleyim kuzuuumm aynı seyleri düsünüyoruz o yuzden fotoğraf istedim belki sandığın gibi değildir.. konusurdukk

Bence 6.ayı bekleyin tam olarak otursun erken karar vermeyin daha sonra gerçekten rahatsız olursanız ikinciye olun.

Antlyada Eyüp bozkurt var çok iyi bır doktor başarılı ona görünün . Faceden op Dr Eyüp bozkurt yazın çıkar . Bu arada abime 6 bin dedi onun sinüzit sıkıntısı vardı
Olmadı çok pahalı
Umarim işinize yarar

Bence 6.ayı bekleyin tam olarak otursun erken karar vermeyin daha sonra gerçekten rahatsız olursanız ikinciye olun.
Bekleyip duzelcek bir durum yok öyle olsa kafayı takmam ama burun eskisinin aynısı.Yani gerçekten çok garip bir is oldu bu.Merak ettiğim 4.ayda falan bunu duzelttirsek riskli mı olur

Antlyada Eyüp bozkurt var çok iyi bır doktor başarılı ona görünün . Faceden op Dr Eyüp bozkurt yazın çıkar . Bu arada abime 6 bin dedi onun sinüzit sıkıntısı vardı
Olmadı çok pahalı
Umarim işinize yarar
Sinüzit olunca ne gibi sıkıntı oluyor acaba benim de var sinüzitim ve haftaya burun estetiği olucam :(

Sinüzit olunca ne gibi sıkıntı oluyor acaba benim de var sinüzitim ve haftaya burun estetiği olucam :KK43:
Abim estetik olmuştu nefes alamıyordu fakat devlet Hastanesindeki is bilmez doktor burun kemiğinin fazla aldığı için yıllardır sorunu bitmedi.
Sinüzit durumu iyice arttı sürekli baş ağrısı çekiyor genzinden konuşuyor ve sürekli burnunu çekiyor.
Revizyon olmasi lazim ve kıkırdak eklenmesi lazım fakat guvenemedigi için kimseye olmuyor.
Dedigim doktor çok başarılı hatta tvlere çıkmış fakat bize pahali geldi muayene bile pahali

Tatlım en azından aynısı ise fazladan kemik kıkırdak alınmadı diye düşün.. burnun düzelemez halede gelebilirdi. Mesela benimde eski burnuma aşırı benziyo. Daha yüzünde değişiklik var diyen bile olmadı. Anca bi tuhaf görünüyosun falan diyolar. O da şişlikten:(

Abim estetik olmuştu nefes alamıyordu fakat devlet Hastanesindeki is bilmez doktor burun kemiğinin fazla aldığı için yıllardır sorunu bitmedi.
Sinüzit durumu iyice arttı sürekli baş ağrısı çekiyor genzinden konuşuyor ve sürekli burnunu çekiyor.
Revizyon olmasi lazim ve kıkırdak eklenmesi lazım fakat guvenemedigi için kimseye olmuyor.
Dedigim doktor çok başarılı hatta tvlere çıkmış fakat bize pahali geldi muayene bile pahali
Çok geçmiş olsun yani sorun sinüzitten değil doktor hatası yüzünden büyümüş sanırım doğru mu anladım
Güncel beyi bende sormuştum 15 bin istedi bana çok çok fazla bu miktar
İnşallah haftaya 4 bine acıbadem de özellikle burun estetiğin de çok başarılı bi doktor olan umut özbetite ameliyat olucam
İnşallah benimki de başarılı geçer

Çok geçmiş olsun yani sorun sinüzitten değil doktor hatası yüzünden büyümüş sanırım doğru mu anladım
İnşallah haftaya 4 bine acıbadem de özellikle burun estetiğin de çok başarılı bi doktor olan umut özbetite ameliyat olucam
İnşallah benimki de başarılı geçer
Evet ameliyattan sonra sinüzit durumu agirlasti. Yani alıştı su an o şekilde yaşamaya . Fakat diyeceğim tek şey şu ki ne kadar olursa olsun en iyi doktora ameliyat olmak. Size de geçmiş olsun umarım başarılı olur.
Bu arada ben güncel bey demedim yanlış okumussunuz sanırım :)

Evet ameliyattan sonra sinüzit durumu agirlasti. Yani alıştı su an o şekilde yaşamaya . Fakat diyeceğim tek şey şu ki ne kadar olursa olsun en iyi doktora ameliyat olmak. Size de geçmiş olsun umarım başarılı olur.
Bu arada ben güncel bey demedim yanlış okumussunuz sanırım :)
Ay evet yanlış anlamışım kusura bakmayın güncel bey nerden çıktıysa
Ameliyatı düşünücem die benim kafa gitmiş iyice.

İnşallah benimki de başarılıgeçer
fiyat çok uygun doktor nasıl inşallah iyidir.yaptığı örnekleri gördünüz mı şimdiden geçmiş olsun...

Back
X