site güvenilirliğini kaybetmez,sma katılıyorum size konuşma VE yazma şeklinden bazılarının özel reklamcı olduğu belli.lütfen kişilerden foto isteyin gerçek kişiler mi reklam yapanlar mı olduğundan emin olunBu site bence guvenilirligini yitirdi. Her kafadan bir ses cikiyor. Ozelden doktor reklami yapiyorlar. Gercekten bayiyor artik.
[/QUOTE].aynı kişiden mi bahsedşyoruz acaba kasıntı kelimesi ve para hırsı kelimesi çok tuhaf geldi bana.son derece Güler yüzlü samimi ve sizi kalkıp ayakta karşılayan bir kişiye kasıntı denmesi garip geldi.
site güvenilirliğini kaybetmez,sma katılıyorum size konuşma VE yazma şeklinden bazılarının özel reklamcı olduğu belli.lütfen kişilerden foto isteyin gerçek kişiler mi reklam yapanlar mı olduğundan emin olun
Eki Görüntüle 1929109 11günlük burnum arkadaşlar,umarım fikir verir
Boyle guzel burunlari gordukce kendiminmis gibi seviniyorum. Gozun aydin arkadasim. Selcuk hocayi bende begeniyorum, kendisiyle sadece bir email ile iletisime gecmemize ragmen cok ayrintili ve ilgili bir cevap verdi. Bizzat yazdigi cok belliydi, fiyat fazla geldi o ayri konu. Revizyon veya ozenli bir ilk ameliyat dusunuyorsaniz selcuk bey ilk siralarda olmali.
Çok sağol sevgilerBoyle guzel burunlari gordukce kendiminmis gibi seviniyorum. Gozun aydin arkadasim. Selcuk hocayi bende begeniyorum, kendisiyle sadece bir email ile iletisime gecmemize ragmen cok ayrintili ve ilgili bir cevap verdi. Bizzat yazdigi cok belliydi, fiyat fazla geldi o ayri konu. Revizyon veya ozenli bir ilk ameliyat dusunuyorsaniz selcuk bey ilk siralarda olmali.
Şütfen yanlış anlama sansızhasta ,bu konuda dürüst olmam gerekirse,hiçbir doktor bu cevapları kendi yazmaz.hepsinin asistanı vardır VE doktorun bilgi dahilinde bize bilgiler verir.zaten sosyal medyada bana cevap veren bir doktor yerine uluslararası kongrelere katılan, makaleleri olan ,akanında her daim yenileyen bilgiler dahilinde kendini geliştiren, bir doktoru tercih ederdim.Boyle guzel burunlari gordukce kendiminmis gibi seviniyorum. Gozun aydin arkadasim. Selcuk hocayi bende begeniyorum, kendisiyle sadece bir email ile iletisime gecmemize ragmen cok ayrintili ve ilgili bir cevap verdi. Bizzat yazdigi cok belliydi, fiyat fazla geldi o ayri konu. Revizyon veya ozenli bir ilk ameliyat dusunuyorsaniz selcuk bey ilk siralarda olmali.
Şütfen yanlış anlama sansızhasta ,bu konuda dürüst olmam gerekirse,hiçbir doktor bu cevapları kendi yazmaz.hepsinin asistanı vardır VE doktorun bilgi dahilinde bize bilgiler verir.zaten sosyal medyada bana cevap veren bir doktor yerine uluslararası kongrelere katılan, makaleleri olan ,akanında her daim yenileyen bilgiler dahilinde kendini geliştiren, bir doktoru tercih ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?