Burun estetiği psikoljisi bunalımdayım

badelmevt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
106
38
28
Çok mutsuzum 20 gün önce burun estetiği oldum uzun zamandır istiyordum Oldum ama keşke bu yeni burnu çıkarıp atsam eski burnuma kavuşsam dün bantları çıkardık kapalı ameliyat olmuştum burun deliklerin Eşit değil burnum önden domuz burnu gibi ayrıca öğretmenim 20 gündür raporluydum işe gitmek istemiyorum bu burunla insan içine nasıl çıkarım en çok koyanda 4 Yaşında ki kızım eski annemi istiyorum yeni anne istemiyorum dedi çok mutsuzum ve yandan fena değil ama önden çok kötü ne yapmam gerek bilmiyorum yabancılaştım kendime burun güzel ama bana olmadı arkadaşımda burnunun ucunu ARI sokmuş gibi dedi lütfen yardım edin

heey once bi sakin ol :) istersen foto at bakalim benimde bugun 6. gunum yarin atel cikicak acir macir diye korkuyorum oyle burnumu begenirmiyim begenmezmiyim diye dusunmuyorum cunku zaten 6 ayda anca oturuyo bi kere ucunun kalkikligi mitlaka inecektir korkma odemlerin vardir eminim ki kalin duruyodur o yuzden oda yakin zamanda gecicektir insanlarin soylediklerine oafa takma bence iglestigi zaman sen bile inanamiucaksin , bende doktoruma ucunu kalkik istemiyorum demistim suan ucu kalkik ama atel fln cikinca inicektir diye dusunuyorum kotu dusunmuyorum yani

Bende ilk günler sizin gibi düşünüyordum ama bant çıkınca şok oldum bu forumda görüyorum 20 günlük bir aylık burunlar düzgün minicik ve yüzleriyle uyumlu çok umutsuzum doktorum burnun daha şekilden şekle girecek dedi ama inanmıyorum

Selam :) Burun gerçekten çok önemli, aylarca doktor araştırması yaptım ve bu forumdan çok faydalandığım için özellikle üye olup deneyimlerimi paylaşmak istedim. Benim bugün 13.günüm ve hala burnum çok fazla ödem var ve çok büyük geliyor gözüme. bir taraftan da nefes almakta çok zorlanıyorum, umarım böyle kalmaz doktorum zamanla şişliklerin ineceğini söyledi, seninki için de aynısı geçerlidir diye düşünüyorum. forumlardan okuduğum kadarıyla burun ilk zamanlar çok kalkık oluyor, sonrasında ödem gittikçe gerçek halini alıyor. biraz sabırlı olmamız gerekiyor sanırım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, çok zor bir süreç sen de sıkma canını. zamanla etrafımızdakiler de biz de alışacağız umarım. yarın bantlar alınıyor, bende de bir heyecan yok değil

Bugün biri bana burnunuzu büyüttünüz mü küçültünüz mü diye sordu şaka gibi
Burun üçüm top gibi ve geniş küçülmesini beklemekten başka şansım yok bant çıkınca bir şok yaşıyorsunuz bantlı olan yerler az ödemli Açıkta kalan yerler çok ödemli böyle olunca burun sırtım çok oyuk gözüküyor benim böyle oldu umarım siz daha şanslısınızdır

Burun deliğinizin daha büyük olduğu taraf ile daha küçük olduğu tarafı elle yoklar mısınız? Benim de eşit değil ama bir tarafa radyo frekans uygulamış doktorum, orada ödem çok ve burun deliğim daha küçük görünüyor ödemden dolayı. Belki sizin de böyledir. Ayrıca kimse burun deliğinizin içine girmiyor, çok dikkatli bakmayın. Çift organlar bile eşit büyüklükte değil. İkincisi burun ödeminden dolayı kalkık görünüyor olabilir, ameliyat sonrası görüntümü gösterdi bana doktorum bayağı bir kalkıkmış, şimdi üç hafta oluyor epey düştü ve olması gereken yere geldi.

Şu anda ne kadar üzülürseniz üzülün, olanı değiştiremezsiniz. Altı ay sonra burnunuzdan memnun olma ihtimaliniz var. Memnun olmama ihtimaliniz de var ve eğer öyle olursa burun ucu için bir saatlik revizyon olursunuz. Ben de çok düşecek burun ucum sanıp panik olmuştum, sonra düşündüm de herhalde dermansız dert değil. Memnun olmazsam gider yine yaptırırım. Bakın siz öğretmensiniz, yaz tatilinin sonunda durumunuza bakıp değerlendirme yaparsınız. Dünyanın sonu değil, kendinizle dalga geçin, siz görmezseniz kimse kusurlarınızı görmez. Burun ucum çok yukarıda mı diye sakın kimseye sormayın, siz sorduğunuzda millet kusur bulmakta çok iyidir. Zamana bırakın, çok düşünmeyin.

Siz bu burunları kime oluyorsunuz ben anlamıyorum kaç kişi gördüm yakınımda hepsinin burnu doğal mi doğal delikleri de esit acik ameliyat hem de 1 haftada dikis izi bile kayboldu doktorlarin önceki ameliyatlarına bakın hastalarıyla buluşun konuşun

Umarım en kısa sürede istediğin gibi bir burna kavuşursun. bantlar alındıktan sonra hemen bir mucize beklemiyorum ama en azından ay sonuna kadar biraz daha iner diye umuyorum. sonrasında izlenimlerimi paylaşacağım.

Evet kocaman duruyor çünkü bariz şekilde şiş burnun. Odemler inecek. En son burun ucu inecek benimde onden geniş duruyor takmıyorum hiç çünkü inecek biliyorum. Sende sakin olmaya çalış

Arkadaşlar gerçekten abartmıyorum şimdiden tekrar dan ameliyat Olmayı düşünüyorum doktorumun ismini vermek istemiyorum İzmir de genellikle Ameliyatları başarılı haksızlık yapmak istemem ismini merak edenlere özelden atarım.Bir şeyi merak ediyorum dün duttan sonra burnumun daha da şiştiğini hissettim acaba soğuk su ile mi duş alsaydım bu ödemler Kalıcı olabilir mi

Son halim

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 1.855
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 2.105
Arkadaşlar ameliyat sonrası göz altlarımda çukurluklar oluştu nasıl tarif etsem bilemedim kahverengi gibi oldu sizde de böyle bir durum oldu mu

Arkadaşlar ameliyat sonrası göz altlarımda çukurluklar oluştu nasıl tarif etsem bilemedim kahverengi gibi oldu sizde de böyle bir durum oldu mu
Benimde göz altlarim çöktü. Zamanla toparlar. Evet burnun iri ve sis duruyor ama daha 20 gün oldu yazmistin sanırım. Herkesin iyileşme süreci farklı biraz sabırlı ol gerekirse doktoruna görüş tabi ama bu psikolojiden cikman lazım.6 ayda ancak şekilleniyor belki senin daha uzun sürecek 1 yılı bulacak. Su an iri duruyor ama böyle de kalmayacak emin ol. Ödem atmak için maydanoz suyu diyorlardı onu dene yediklerine dikkat et ve masalına devam et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…