Burun estetiği psikolojisi

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Arkadaşlar merhaba çok yeniyim fikrinize güveniyorum daha önce bu ameliyatı olanlar ve bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum 😊
25 Nisa’nda burun estetiği oldum burun kemerimde çıkıklık vardı ve burun ucum biraz toparlaktı sadece kemeri düzelttirecektim ama doktorum ucununda küçülmesi gerektiğini söyledi .bugün ameliyatımın 18.günü alçı bant hepsi çıkmış durumda burnum tam istediğim gibi fazla oynanmamış sadece rutüş yapılmış düz bir burun kalkık falan değil buraya kadar bi sıkıntı yok ama burun ucum baya top gibi çok şiş böyle kalacak diye korkuyorum acaba sizin ne zaman indi neler yaptınız daha hızlı sonuç için ? Yardımınızı bekliyorum

Ameliyat olmadım ancak bildiklerimden söyleyebilirim ki, bu kalıcı bir durum değil. En geç 1 sene içerisinde düzelir. Lakin ameliyat olanlar sıklıkla nefes sorunu yaşamaktadır, umarım sende olmaz.

Ameliyat olmadım ancak bildiklerimden söyleyebilirim ki, bu kalıcı bir durum değil. En geç 1 sene içerisinde düzelir. Lakin ameliyat olanlar sıklıkla nefes sorunu yaşamaktadır, umarım sende olmaz.
Çok şükür nefes problemim yok görüntü açısından psikolojim bozulmuş durumda aslında çok yeni daha

Sabret en fazla seneye kadar, doktor işinin ehliyse o zamana kadar geçer..

Ben de dört gün önce ameliyat oldum, burnum eskisinden daha büyük 😂... E kemik kırıldı, büyük bi travmaya maruz kaldı, tabi kendisini toparlaması zaman alacak.

kızlar 20-30 yıl gelişimini tamamlamış bir organdan bahsediyoruz bu organın kemiği ile oynanıyor kırılıyor parçalanıyor 1-2 ayda tekrar eski haline gelmesini beklemek saçma değil mi ?

Ben de dört gün önce ameliyat oldum, burnum eskisinden daha büyük 😂... E kemik kırıldı, büyük bi travmaya maruz kaldı, tabi kendisini toparlaması zaman alacak.
Evet doğru söylüyorsun sabırsızım ben hemen sonuç istiyorum ama nerde 😂

kızlar 20-30 yıl gelişimini tamamlamış bir organdan bahsediyoruz bu organın kemiği ile oynanıyor kırılıyor parçalanıyor 1-2 ayda tekrar eski haline gelmesini beklemek saçma değil mi ?
Doğru söylüyorsunuz insan hemen sonuç almak istiyor ama sandığımdan çok daha zormuş

Back
X