burun estetiği (resimli)

Teşekkür ederim. benim aklımdaki daha baska olduğu için hayal kırıklığı oldu :) Samsun- Halit urgan

gayet güzel olmuş...evet biraz uzun ama yakışmış kesinlikle kötü durmuyor(bence)...Hayırlı olsun

Gayet guzel olmus canim bayildim ameliyatimin 55. Gunundeyim berbat hissediyorum kendimi

Sanki ikisi farklı surat gibi :)
Bence gayet iyi olmuş daha 11 gün olmuş biraz sabır :)

şimdi 1 tanesini gördüm bence sizin de güzel
Tesekkur ederim ama Anlamadigim bisey var 11 gunluk burun gayet duz hatta kavisli ama bnm 55 gun olmus hala kemerli gibi duruyor gecmeyecek diye cok korkuyorum bu kemer ameliyat sonrasi yoktu gitgide belirginlesiyor

Tesekkur ederim ama Anlamadigim bisey var 11 gunluk burun gayet duz hatta kavisli ama bnm 55 gun olmus hala kemerli gibi duruyor gecmeyecek diye cok korkuyorum bu kemer ameliyat sonrasi yoktu gitgide belirginlesiyor
ameliyat sonrasında yoksa ödemdir canım. benimde bir arkadaşım amelıyat oldu onunda öyle kemer belirginleşti ameliyattan sonra o da senin gibi çok üzülüyodu doktoru sabır et bir seneye gecicek dedi o bi de kalın deriliydi. Gerçektende oyle oldu suan kavisli burnu :)

CIddenmi insallah benimde oyle olur bu sabir isi cok zor ama yapacak baska bisey yok galiba

Burun kısalsa bu seferde üst dudağınla burun arasındaki mesafe rahatsız edecek kadar açılırdı. Bence çok başarılı bir çalışma yapmış doktorun.

Burun kısalsa bu seferde üst dudağınla burun arasındaki mesafe rahatsız edecek kadar açılırdı. Bence çok başarılı bir çalışma yapmış doktorun.
Öyle olsaydı bu seferde onu sorun ederdım Çok teşekkür ederim en azından eskisinden bin kat iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…