Çok teşekkür ederim :))gayet güzel olmuş...evet biraz uzun ama yakışmış kesinlikle kötü durmuyor(bence)...Hayırlı olsun
neden fotonuz var mıGayet guzel olmus canim bayildim ameliyatimin 55. Gunundeyim berbat hissediyorum kendimi
Daha once bikackez eklemistim ilk zamanlarda ama baska konulardi nerden bakicam bilemiyorum su an fotolarima :)neden fotonuz var mı
şimdi 1 tanesini gördüm bence sizin de güzelDaha once bikackez eklemistim ilk zamanlarda ama baska konulardi nerden bakicam bilemiyorum su an fotolarima :)
Tesekkur ederim ama Anlamadigim bisey var 11 gunluk burun gayet duz hatta kavisli ama bnm 55 gun olmus hala kemerli gibi duruyor gecmeyecek diye cok korkuyorum bu kemer ameliyat sonrasi yoktu gitgide belirginlesiyorşimdi 1 tanesini gördüm bence sizin de güzel
ameliyat sonrasında yoksa ödemdir canım. benimde bir arkadaşım amelıyat oldu onunda öyle kemer belirginleşti ameliyattan sonra o da senin gibi çok üzülüyodu doktoru sabır et bir seneye gecicek dedi o bi de kalın deriliydi. Gerçektende oyle oldu suan kavisli burnu :)Tesekkur ederim ama Anlamadigim bisey var 11 gunluk burun gayet duz hatta kavisli ama bnm 55 gun olmus hala kemerli gibi duruyor gecmeyecek diye cok korkuyorum bu kemer ameliyat sonrasi yoktu gitgide belirginlesiyor
CIddenmiameliyat sonrasında yoksa ödemdir canım. benimde bir arkadaşım amelıyat oldu onunda öyle kemer belirginleşti ameliyattan sonra o da senin gibi çok üzülüyodu doktoru sabır et bir seneye gecicek dedi o bi de kalın deriliydi. Gerçektende oyle oldu suan kavisli burnu :)
Öyle olsaydı bu seferde onu sorun ederdımBurun kısalsa bu seferde üst dudağınla burun arasındaki mesafe rahatsız edecek kadar açılırdı. Bence çok başarılı bir çalışma yapmış doktorun.
Teşekkür ederim :))Canım harika olmuş valla doktorun supermis çokta küçük olsa yüzüne gitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?